Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Jestem w Irlandii...czy jest szansa na wymiane?????
ale jemu chyba chodzilo o wymiane anime z ludzmi z polski
no moze nie rozwinal mysli, ale taki MOZG jak ja , wiedzial o co chodzi :D:D:-D
Czepiasz się ludzi Krid, normalnie się zapytał. On chyba też wątpi, skoro się pyta o szansę:). Ale zawsze może się ktoś znaleźć.
ja bym sie chetnie powymienial ale narazie moj spis jest skromny bede mial stale lacze to sie powiekszy
no moze nie rozwinal mysli, ale taki MOZG jak ja , wiedzial o co chodzi :D:D:-D
Co ja bym bez ciebie zrobił;)
Czepiasz się ludzi Krid, normalnie się zapytał. On chyba też wątpi, skoro się pyta o szansę. Ale zawsze może się ktoś znaleźć.
A tam czepiasz, po prostu go nie zrozumiałem, ale dzięki ~pa3cji wszystko zrozumiałem.
[ot]Boli cie głowa, bo
a)piłeś
b)walnęłem nia wczoraj o podłogę
[/ot]
W irlandii powinieneś mieć internet jak odrzutowiec. Więc dlaczego chcesz sie wymienić. Ciekawi mnie twoja motywacja.:o[mruga][cojest]
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-08-02 17:13:59)
A tam czepiasz, po prostu go nie zrozumiałem, ale dzięki ~pa3cji wszystko zrozumiałem.
[ot]Boli cie głowa, bo
a)piłeś
b)walnęłem nia wczoraj o podłogę
[/ot]
[ot2]Ja dzięki pa3cji już nic nie kapuję z tego tematu - głowa mnie nie boli, ale nie wiem na ile sensownie myślę - piłem nie tylko ja - ile razy mnie waliłeś tą głową o podłogę? - najlepszy to był twój tata co po stanięciu w drzwiach powiedział 'bara-bara' i poszedł gdzie indziej:D[/ot2]
Ostatnio edytowany przez Syek (2006-08-02 17:18:50)
jak ja lubie pomagac ludziom.. ale coz.. nie zawsze mi wychodzi zrabiles mnie Syek
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-08-02 17:14:55)
Irlandia to chyba by było Anime za piwo
Irlandia to chyba by było Anime za piwo
U nas dobre piwo jest, dobre w Czechach i dobre na Słowacji. Są nawet dobre mocne piwa (a mocne piwa to przeważnie ohyda) krajowe.
Czemu "Anime za piwo", a nie "anime za Piwo"? "Anime" to przecież nie tytuł, ani imię, ani nazwa własna.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-08-02 17:20:20)
W irlandii powinieneś mieć internet jak odrzutowiec. Więc dlaczego chcesz sie wymienić. Ciekawi mnie twoja motywacja.:o[mruga][cojest]
w londynie powinienem miec internet jak odrzutowiec ale nie mam bo nie mam mieszkania mieszkam w pokoju wynajmowanym ...nie oplaca sie stalki instalowac (a nie ma) ...sa rozne przypadki
Ostatnio edytowany przez Pawa (2006-08-02 17:21:11)
W irlandii powinieneś mieć internet jak odrzutowiec.
Pewnie zgodziłby się z Tobą, że powinien, ale może z jakichś powodów nie ma. Tam też niczego za darmo nie dają.
Zweglone a gdzie mieszkasz, bo jeśli w Corku to może mój wujek jak będzie leciał to Ci podrzuci jakieś płyty jeśli jesteś na głodzie "na anime"
U nas dobre piwo jest, dobre w Czechach i dobre na Słowacji.
Dobre ale niestety słabe Bedąc tam piłem i piłem i nic nie dawało... Może za wolno to robiłem
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
zapytajcie mbella czy anime za free jeździ do irlandii :]
zapytajcie mbella czy anime za free jeździ do irlandii :]
Jak pokryjesz koszty wysyłki to i do Afryki Ci mbell paczkę wyśle
no Czechach i Słowacji mają słabe piwo ale np. w czechach jak masz 50zł to ilością nadrobisz moc
Strony 1