Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
czy ktos ma te epki?? bo na TokyoTosho nie moglem ich znalezc, a sciaganie z "bota" Q-R jest potworne, szegolnie starszych epkow. Bylbym wdzieczny za jakies DirectDownload.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
hehehe, mogłeś ten temat założyć w Rawy na DirectDownload:P może by się ktoś odezwał i by sie temat rozkręcił;]
Ja się zastanawiam czy [Q-R] wogóle je wydało.
Ponieważ (Trzeba się regnąć.)
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-07-30 09:20:11)
tu masz link
tu masz link
Brawo, może się nie odzywaj lepiej.
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-07-30 09:44:40)
czemu jak ja ocos prosiłem to mój temat został usuniety, teraz jestem taki sam dla wszystkich
Ostatnio edytowany przez BeAsTMaStEr (2006-07-30 09:45:06)
Skoro nawet na oficjalnym forum [Q-R], do którego podałem link, nie ma tych epów to po co dajesz link do google??
P.S I co foch teraz?
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-07-30 09:46:05)
mnie tam wysłali to bede wysyłał tam wszystkich
jak to sie mówi "oko za oko zab za zab"
i zaden foch tylko traktuje od teraz wszystkich tak jak mnie potraktowano
Ostatnio edytowany przez BeAsTMaStEr (2006-07-30 09:49:21)
mnie tam wysłali to bede wysyłał tam wszystkich
jak to sie mówi "oko za oko zab za zab"
i zaden foch tylko traktuje od teraz wszystkich tak jak mnie potraktowano
ale tu o co innego chodzi, przeczytaj uważnie post waskiego.
wąski zapytaj sie w tym temacie:D
po pierwsze: ~pawel198804, Q-R wydalo te epki bo mozna je sciagnac z BOTA na ich kanale ircowym, ale ciezko jest sie dostac i ma slabe predkosci, ale mialem nadzieje ze moze ktos sciagnal juz dawniej i ma.
po drugie: ~BeAsTMaStEr, jak juz odpowiadasz zlosliwie to pomysl najpierw czy to ma sens, bo dokladnie okreslilem czego chce, gdzie szukalem, a stwierdzenie ze tych torrentow tam nie ma (na TT) pewnie oznacza ze nigdzie indziej ich nie ma.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Strony 1