Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Już 20.07.2006 wielki dzień, bo oto nadchodzi długo oczekiwany film.
Zamawiał już to ktoś?
jakie są wasze spostrzeżenia?
Już 20.07.2006 wielki dzień, bo oto nadchodzi długo oczekiwany film.
Zamawiał już to ktoś?
jakie są wasze spostrzeżenia?
Nijakie - nie ma tam do wyboru japońskiego dubbingu
Jest tylko angielska ścieżka dźwiękowa. Nie jest zła, ale mogliby upchnąć też tą japońską...
Info na Anime-Gate - TUTAJ
Jest tylko angielska ścieżka dźwiękowa. Nie jest zła, ale mogliby upchnąć też tą japońską...
To mogło nie być takie proste. Jeśli wydawca nie wykupił licencji na japońską ścieżkę dźwiękową (bo, np. kupił licencję od Amerykanów, którzy nią nie dysponują), to trudno. Pewnie Vampire Hunter D: Bloodlust był sprzedawany na świat tylko w ang. wersji (nie twierdzę, że tak było, ale mogło tak być). Na szczęście angielski dubbing faktycznie jest niezły. Tzn. nadaje się do słuchania, bo ang. w takim Akirze aż sprawiał mi przykrość.
Obiwanshinobi: Jakbyś chciał wiedzieć, to właśnie angielska jest ścieżką oryginalną (nawet w japońskich kinach wyświetlano ten film po angielsku z napisami, a japoński dubbing zrobiono dopiero 2 lata później) i pewnie dlatego tylko ta się znalazła w wydaniu A-G.
Ostatnio edytowany przez amarthar (2006-07-18 18:44:29)
A oglądaliście z japońskim dubbingiem? I nie chodzi mi wcale o hardsub od "Kami Squad" bo jest.. cienki Japońskie głosy zmieniają klimat filmu Moim skromnym zdaniem na lepszy i po obejrzeniu go z jap. dubem nie wrócicie do eng
Moim skromnym zdaniem na lepszy i po obejrzeniu go z jap. dubem nie wrócicie do eng
Mnie zdziwiłoby, gdyby jap. dubbing był gorszy. Ang. drażni mnie w japońskich produkcjach. Po co to komu?
Wrzuć na MU to się przekonam
[roftl] pliczek *ogm 1,35 gb jak znajdę torrent to podam bo nie pamiętam skąd to mam
E..tam!
Ja jestem zadowolony.
ZZa 29.99 dostałem film w bdb jakości.
Fakt, tylko ang i pol glos, za to napisy wyłącznie po polsku.
Brak japońskiego nie jest taki zły, można śmiało ogladać.
W sumie zodowolony jestem z produktu i ceny oaz faktu, ze w zapowiedziach na sierpien są az trzy całkiem całkiem zapowiadające się filmy.
Pożyjemy, zobaczymy.
Oglądałem Vampire Hunter przed wydaniem go u nas z jakieś 3 tygodnie bo dostałem od koleżanki przerwałem po 30 minutach bo mnie troche angielskjęzyk zdenerwował bo jak w anime moga po angielsku mówić == ale po paru dniach zaczołem ogladać dalej i mi się bardzo spodobało a teraz kupuje orginałke tylko szkodza, ze nie wydali z japońskim dubbingiem.
nie narzekajcie na agielski, bo nie jest najgorszy... wyobrazcie sobie raczej, ze Angel Sanctuary ogladalam swego czasu po NIEMIECKU... luuuuuudzieeee... te wielkie oczy, ta kreska i gosc mowi: "ich liebie dich"! zgroza! ale, trzeba przynzac, momentami to nawet smiesznie bylo
kubik napisał:Wrzuć na MU to się przekonam
[roftl] pliczek *ogm 1,35 gb jak znajdę torrent to podam bo nie pamiętam skąd to mam
Necner wrzucił na GIGASHARE [www.gigashare.com] 2 CD Saikano Movie przez jedną noc [1,4GB], i jakoś dokonał tego, za co dziękuję:).
VHD:BL kupie, jak zrobie sobie wycieczkę do Gdańska, u mnie niestety nie ma[zly]. Oglądałem kiedyś film z angielskim dubem i nie był taki zły, wręcz przeciwnie, oglądało się jak typowy horror bez pisków itp - klimat był.
Ja tez ogladałem z angielskim dub. i jakoms mi to nieprzeszkadzało. A tak poza tematem to film jest super i naprawde niemoge sie doczekać kupna oryginału.
Kisiel napisał:kubik napisał:Wrzuć na MU to się przekonam
Necner wrzucił na GIGASHARE [www.gigashare.com] 2 CD Saikano Movie przez jedną noc [1,4GB], i jakoś dokonał tego, za co dziękuję:).
Dobra, teraz powiedz mi jak to działa Z tego co widzę, trzeba mieć konto.
Jakoś sam tam nic nie widzę. Tylko linki. Zadnych opcji dotyczących uploadu.
na uploading.com byłoby ok ale tam jest limit 150mb więc wchodzi dzielenie pliku na kilka części w rarze. Do tego prędkość download tam jest limitowana i nawet mi cienko idzie (już upload mam szybszy!)
Ale co takiego w dzieleniu ci przeszkadza? Tosz to tylko pare sekund w winrarze przy zerowej kompresji. Swoją drogą fajnie wyszło - ja zażartowałem a teraz naprawdę będzie wrzut:P Jak upniesz ja napewno skorzystam...ale dopiero jak mi transfer do normy wróci --> głupie neo i głupie tepsiaki[cholera]
Jak bedę miał możliwość skorzystania z tego gigashare to tam się postaram
Tylko na listość boską powiedzcie mi jak tam upnąć nie ma tam opcji w stylu RS, MU, UP, MOO i innych
Strony 1