Nie jesteś zalogowany.
co do pozycji na anidb - spadnie jeszcze. już spada
Nie. Od kilku tygodni ściga się z FMA i Roruni Kenshin. A Bleach? Hohohohoho! Daleeeeeeeko!
A wzmianka o Otaconie jest potwierdzeniem mojej tezy że Yoruichiści (istniejący tylko w Polsce) mają przeciw sobie 3\4 światowych Otaku.
Co do "mordy", ten obrazek jest nieoficjalny, i w anime tego typu minu HAruhi nie robi ani razu. Tak więc twoja niechęć jest bezpodstawna. A trzasnąć to najwyżej JA CIEBIE mogę. I to mocno.
EDIT: Ach, przecież tak w ogóle Yoruichiści OD NAS wzięli pomysł na swoją religię... Może jakieś tantiemy będziemy zbierać?
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-07-22 20:34:31)
gdzie było to 34 światowych Otaku podczas wojny
gdzie było to 34 światowych Otaku podczas wojny
Haruhistów jest zbyt dużo i są zbyt potężni by się przejmować jakimiśtam Yoruichistami, którzy "nawet nie wyszli poza granice Polski".
Bleach ma tem. Rating bardzo wysoki. Jak skonczy leciec seria to na pewno wskoczy odrazu do top10. Pytanie brzmi tylko czy jak Haruhi na 1 miejsce czy gdzies dalej W dodatku ma juz nagrode za Best Action Anime, a Haruhi nie ma nic ...
Ostatnio edytowany przez Planeta (2006-07-22 21:25:38)
Wybaczie że się wyraże, ale jesteście zdeka piepsznięci, Czcicie jakieś animowane postacie, które zostały narysowane przez jakis zboczeńców a potem nadano im charakter. Co do anime.. lol.. na początku RiXeD mnie namówił i subbowaliśmy razem, aczkolwiek z tych anime co widziałem to dla mnie troche durne i zbyt prostackie. Niewiem co niektórzy w tym widzą.. Bo czytali książke? Ja próbowałem - omfg nuuuda :F Także oceniamy anime, nie książkę, więc nie wiem jakim cudem znajduje się na top10 anidb, nie dogrywa nawet do takich serii jak F/SN, Naruto(mangowe), FMA!
Bleacha jeszcze nie oglądałem ale ściągam więc się wypowiem jak obejrze.
K dzięki to na tyle, flamujcie maniacy ile możecie :F
Eh... Guard jedni lubia "taki" humor inni inny. Ja sam jestem malo wybredny Haruhi mi sie podoba bo wnosi mozna powiedziec cos nowego w porownaniu z tym co juz widzialem. Jest troche inne niz inne anime tego typu( sorx na powtorzenie:P). Moze moja opinia ma troche mala wartosc poniewaz nie jestem zbyt doswiadczonym "ogladaczem" i nie widzialem jeszcze zbyt duzo anime, aczkolwiek to jest moja opinia xP
Bo czytali ksiÄ Ĺźke? Ja prĂłbowaĹem - omfg nuuuda
Bo rozumiesz tylko co czwarte sĹowo omg.
BTW, taki quote z 4um AS:
[cytuj]I've become rather harsh these days because of other even more baseless criticism for the show. This show is criticised by people who simply don't understand the show at all.
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-07-22 21:59:20)
Eh... Guard jedni lubia "taki" humor inni inny.
Gdzie tu jest humor ?
Btw. Tak, zgadza się. Anime jest jakieś inne, orginalne.. i to jest jedyny plus. I wogóle mi się zdaje że to jest takie opowiadanie jakby.. narrator jakby w tle non stop mówił (KYON?!) to nie anime.
Edit: LOL quote nie działa, noob 4um.
Edit2: Lol noobie, rozumie wszystko. Może zrobić tłumacznie? Wtedy nie będziesz miał wątpliwości ????
Ostatnio edytowany przez Guard (2006-07-22 22:05:53)
Eh... Guard jedni lubia "taki" humor inni inny.
Gdzie tu jest humor ?
Btw. Tak, zgadza się. Anime jest jakieś inne, orginalne.. i to jest jedyny plus. I wogóle mi się zdaje że to jest takie opowiadanie jakby.. narrator jakby w tle non stop mówił (KYON?!) to nie anime.
Edit: LOL quote nie działa, noob 4um.
Ya, 4um jedzie na noobnym kodzie, ale można się przyzwyczaić... Po 2 latach lol.
A narrator jest w tle dlatego, że SHNY jest wzorowane na książce i autorzy chcą ten klimat oddać...
A jedyny plus? Hmm... A np. nietypowy scenariusz? Świetna animacja? Humor? To uczucie że chcesz więcej i więcej (jak np. ja w FMA)? A?
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-07-22 22:05:44)
Nah Plusem ma byc ten scenariusz - żal mi go, ja bym go spalił, haha rofl :F Do animacji nic nie mam, Humor ? zasmiałem się w 2 - 3 odcinkach.. Zwykłym "hehehehehe" ..
Nah Plusem ma byc ten scenariusz - żal mi go, ja bym go spalił, haha rofl
I stracił parędziesiąt tysięcy dolców? Nah.
Napisz coś lepszego w takim razie.
A brak śmiechy oznacza po prostu zanik poczucia humoru...
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-07-22 22:09:08)
Gdzie tu jest humor ?
Coz powiadaja, ze o gustach sie nie dyskutuje
Ja sie malo smieje, i w zyciu, i ogladajac anime, ale ogladanie sprawia, ze czuje sie szczesliwy. Niektorzy mowia, ze poprostu nie umiem sie smiac czy usmiechac, ale zdaza mi sie
Co do scenariusza to fakt, ze moglby byc lepszy. Lub chociaz wieksza czesc odcinkow moglaby byc pokolei
Ostatnio edytowany przez Planeta (2006-07-22 22:13:50)
Guard napisał:Gdzie tu jest humor ?
Coz powiadaja, ze o gustach sie nie dyskutuje
Ja sie malo smieje, i w zyciu, i ogladajac anime, ale ogladanie sprawia, ze czuje sie szczesliwy. Niektorzy mowia, ze poprostu nie umiem sie smiac czy usmiechac, ale zdaza mi sie
Przykład - ja. Nie śmiałem się do tej pory przy żadnym anime, nawet tym "najśmieszniejszym w historyi" (autentyczny quote z recenzji rofl), a SHNY mnie rozwaliło. To coś znaczy.
(...) którzy "nawet nie wyszli poza granice Polski".
dĂŠjà lu[cojest]
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-07-22 22:17:26)
RiXeD napisał:(...) którzy "nawet nie wyszli poza granice Polski".
dĂŠjà lu[cojest]
Dlatego wstawiłem to w cudzysłowia.
Przyrzekam, że jak kupie kamere, każe ci oglądać wszystkie 14 epów haruhi. potem filmik zamieszcze tu, i miliony ludzi zobaczą jak pieknie Pan RiXeD lula.. dobre nie ?
Btw. Policzymy jeszcze momenty w których się śmiałeś, jak pobijesz moje 2 razy to jesteś uber humorystyczne dziecko ^^
E a jakie bylo najsmieszniejsze ?:> GTO ?
Panie Guardzie prosze nie zartowac z uber-micro Nagato Yuki to jest prawdziwy skill nie nalezy tego lekcewazyc!!
Btw. wedlug mnie najsmieszniejsze momenty czesto lacza sie z MIkuru :} np. Zobywanie komputera od kolka informatycznego czy sam powod przyjecia jej do Brygady S.O.S Albo jak 1wszy raz Haruhi przebrala ja za kroliczka i staly przed szkola
Ostatnio edytowany przez Planeta (2006-07-22 22:27:06)
E a jakie bylo najsmieszniejsze ?:> GTO ?
Panie Guardzie prosze nie zartowac z uber-micro Nagato Yuki to jest prawdziwy skill nie nalezy tego lekcewazyc!!
Lol, czy ja coś wspominałem o Nagato ?:D
Niby nie :} ale przez "uber" samo mi sie tak jakos nasunelo i nie moglem sie powstrzymac
Przyrzekam, że JEĹLI kupie kamere, każe ci oglądać wszystkie 14 epów haruhi (daj mi lepiej książkę, dłużej "polulam"). potem filmik zamieszcze tu , i miliony (jassssssssne, miliony...) ludzi zobaczą jak pieknie Pan RiXeD lula.. dobre nie ?
Quoted for truth.
Z Guardem już się policzyłem, nie flame`ować go pls.
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-07-22 22:27:09)