Nie jesteś zalogowany.
Mikurun-run !
Mi-mi- Miracle! Mikuru-run! xD
Mnie też to rozwaliło. Właśnie przygotowuję kompilację muzyki na mojego MuVo żeby zabrać na obóz (RPGowy), i chyba to też się tam znajdzie ^^
Chyba dlatego że się całowali.
Chyba ty z krowami X.x Bez obrazy, ale twoje posty nie mają sensu (miętowego).
Ja w sumie to czekam na napisy :[!! Nie ogladalem wiecej niz sa napisy wydane :] nie chce sobie psuc przyjemnosci z ogladania poprzez zatrzymywanie filmu co chwila A tak btw. co to jest "fanfica" i dlaczego piszesz po angielsku ? :>
Fanfic = fanfiction = fanowskie opowiadanie do filmu\książki\anime itp.
A dlaczego po angielsku...? Cóż, w ten sposób trafi do szerszej publiczności.
~Strusic: Ta, a widziałeś ile jest parodii Mikuru Beam? Albo filmików ludzi tańczących Hare Hare Yukai? Sam próbuję przekonać kilku kumpli do nauki owego... Ale jakoś wszyscy mnie wyśmiewają... Ciekawe dlaczego? xP
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-07-22 12:23:57)
Sam próbuję przekonać kilku kumpli do nauki owego... Ale jakoś wszyscy mnie wyśmiewają... Ciekawe dlaczego? xP
Oni już są po naszej stronie.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
~Zgrzyt: Wasza religia jest tylko polska. Zaś nasza... No cóż... Macie przeciwko sobie około trzy czwarte świata otaku... GL!
tylko Polska !? wy nawet po za granice polski nie wyszliście jak by dać ogłoszenie w necie kto idzie w obronie bleacha(i najważniejszej postaci czyli naszej pani) to ludu by było...My zaś po swojej stronie mamy prawie normalnych ludzi .....jak macie otaku po swojej stronie to zazwyczaj z domu nie wychodzą, kontakt tylko za pośrednictwem neta nawet do lasek nie umieją zagadać(ty pewnie też).......A jak po waszej stronie macie np. jeszcze constans73 (który powoduje że kompani od nadmiaru miłości wymiotują) i Sempaia (co ledwie za murek sięga) i kilka pomniejszych indywiduum.
No fakt boje się że z śmiechu umrę.......Może dam wam spokój (może urośniecie w sile)
RiXeD napisał:Sam próbuję przekonać kilku kumpli do nauki owego... Ale jakoś wszyscy mnie wyśmiewają... Ciekawe dlaczego? xP
Oni już są po naszej stronie.
Wrong.
RiXeD napisał:~Zgrzyt: Wasza religia jest tylko polska. Zaś nasza... No cóż... Macie przeciwko sobie około trzy czwarte świata otaku... GL!
tylko Polska !? wy nawet po za granice polski nie wyszliście(...)
Pytania!
Jaka piosenka wygrała pierwsze miejsce na tegorocznym Otaconie? (Oczywiście, IYO pewnie Otacon odbywał się w Polsce...)
Jakie anime zaliczyło najwięcej wyszukań w googlach w kwietniu?
Jakie anime jest w top10 na anidb?
O czymś zapomniałem? A, tak, ale nie mam czasu żeby się rozpisywać.
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-07-22 12:56:40)
hmmm można to wyjaśniać na wiele sposobów
hmmm można to wyjaśniać na wiele sposobów
Wiele? W takim razie przykład proszę. Skoro jest "wiele", to jeden nie powinien sprawić problemu.
-Nano roboty opanowały mózgi otaku
-zostali przekupieni
-anime wysyła sygnały podprogowe które niszczą mózg
-boją się o życie
-głupi żart
-chcą się kozaczyć ale nic nie robią
-pokemony w swej świetności mały rzesze fanów a i tak to syf jakich mało
................
-Nano roboty opanowały mózgi otaku
-zostali przekupieni
-anime wysyła sygnały podprogowe które niszczą mózg
-boją się o życie
-głupi żart
-chcą się kozaczyć ale nic nie robią
-pokemony w swej świetności mały rzesze fanów a i tak to syf jakich mało
................
Variable "sense" not found. Please try again
A twoja opinia co do pokemonów jest subiektywna. Skoro miały fanów to musiałby być dobre "w czasach swojej świetności". Tak samo jak Naruto czy Bleach, tylko że one (tak jak i pokemony) teraz jadą na fillerach i wrażeniu z paru pierwszych epów.
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-07-22 13:27:35)
[cojest]Acha?!
[cojest]Acha?!
Czy mam opuścić się do twojego poziomu byś zrozumiał, nędzny sługo kota?
Kota? wiec że Bogowie na wyższym poziomie maja umiejętność zmiany wyglądu(tu forma kota), nasza bogini ukazuje się na jako normalna człowiecza i potężna postać...... a nie co to coś co ma twarz podobną do wrony
Chodzi o nieopierzonego kurczaka ?
Hmm? Nie rozumiem. Najpierw piszesz że twoja bogini ukazuje się w potężnej formie, a potem że ma twarz wrony... Sam sobie zaprzeczasz -.-
Z chęciął pograłbym z Nagato w jakiegoś RPGa online najlepiej Diablo hehe
Ostatnio edytowany przez No1 (2006-07-22 14:16:12)
Zmicrowałaby cie na maxa. Ja tam był chciał z nią zagrać w DDR LOL! xD To by była jazda.
A z Haruhi...? Hmm... HAruhi to bym najchętniej przeniósł do realnego świata za osobowość (taka jakby moja kopia to jest xP)
Ja bym chcial brac lekcje u Nagato ... bez kitu ... bo granie z nia nie ma wiekszego sensu. ZAWSZE przegrasz! :P
Ja bym chcial brac lekcje u Nagato ... bez kitu ... bo granie z nia nie ma wiekszego sensu. ZAWSZE przegrasz! :P
No wiesz, człowiek się uczy na błędach i przegranych.
Zbaczajac lekko z tematu:
Grales kiedys z kims kto jest bardzo mocno lepszy od ciebie w jakiegos RTSa? Ja gralem ... owszem przegrana motywuje to wiekszego wysilku i skupienia. Jednak gdy tak naprawde przeciwnik pokonuje cie zbyt szybko to zbyt wiele sie nie nauczysz. Poziom stawianej sobie poprzeczki musi byc odpowiedni do umiejetnosci inaczej nici z nauki Poza tym pewnie taka lekcja wygladala by tak, ze ja daje z siebie @LL, a Yuki daje mi mega fory:P
Heh, w DoSII Yuki uczyła się grac przez 5 dni. Więc jeśli byłaby to jakaś nieznana jej gierka, to może... Pomijając że w ten sposób byłoby to nieuczciwe... Chyba że ty także być tej gierki nie znał i grał na instynkt... Pheh, Yuki w locie napisałaby trainera i do tego działającego na MP xP
ONTOP:
Może nie powinienem tego postować, i wogle to drugi raz, ale... Jakby co to mod wyrzuci xP
[URL=http://img149.imageshack.us/my.php?image=1153457045717pt7.jpg][/URL] [URL=http://img149.imageshack.us/my.php?image=1153457204262mp9.jpg][/URL] [URL=http://img149.imageshack.us/my.php?image=1153457345606yk0.jpg][/URL]
Jakoś naprawdę nie mogę oderwać oczu od tego doujina... Ale nie wiem dlaczego?
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-07-22 20:08:06)
RiXeD: a my jesteśmy w USA na Otaconie czy na w Polsce na ANSI? Jest tam popularne - ok ;p u nas widać niezbyt ;P
co do pozycji na anidb - spadnie jeszcze. już spada
od tej serii już odrzuca mnie to:
tragedia normalnie, zupełnie jakby ją tramwaj w ryj trzasnął