Nie jesteś zalogowany.
witam wiem ze juz nie raz był ten wątek bo własnie przegladałem wszystko ale próbowałem znalezc 2 pierwsze odcinki w avi i nie moge(może przeoczyłem)ja zasysam z :
ftp://webserv:webserver@unruled.no-ip.com:1113/../../Anime/
wszysko gra tylko 2 pierwsze są w formacie mkv a potrzebuje avi mogą być linki torrent i direct z góry dziki[respekt]
chodzi ci o rawy ? czy moze jakiejs konkretnej grupy suberskiej?
EDIT: po sprawdzeniu dochodze do wniosku ze nie ma takich odcinkow od WF - jedynym wyjsciem beda rawy ;c albo tak jak sonic mowi
Ostatnio edytowany przez Sempai (2006-07-20 12:22:02)
Sciagnij te odcinki w mkv. Pozniej przy pomocy MKVextractGUI wyciagasz obraz i dzwiek, ktory nastepnie laczysz w plik avi przy pomocy VirtualDubMod. (to jest opcja gdy VDM nie bedzie umial poprawnie odczytac mkv.)
Jesli da sie bezproblemowo otworzyc plik w VDM, to ustawiasz "direct stream copy" wchodzisz w liste strumieni i kompresujesz dzwiek do mp3. (jesli nie mozesz zakodowac dziek mp3 z wiekszym bitrate niz 55Kb, to musisz zainstalowac kodek Lame AMC)
Nastepnie ustawiasz plik wyjsciowy (kontener) na avi i naciskasz ok.
W razie problemow pisz.
Ostatnio edytowany przez s0n1c (2006-07-20 12:19:52)
jasne mogą byc rawy nie ma sprawy
ale w ostatecznosci jak nie macie to spróbuje ten drugi sposób mam nadzieje ze sie połapie
no jak juz mówiłem mozecie dac linka do rawa albo innego suba
jest już taki temat! mbell go założył po co nowy?! do zamknięcia...
wielkie dzieki Sempai za epki a Hakate sie nie napinaj przeciez pisałem ze tamte linki cos nie działają i sprawdzałem juz tamten topic
Ostatnio edytowany przez darkschab (2006-07-21 00:19:46)
dobra spokojnie pomoc zawsze mozna ~~
wszystko wiadome wiec
ZAMYKAM
jest już taki temat! mbell go założył po co nowy?! do zamknięcia...
chodzi ci chyba o school rumble II bo widze ze jest ale ja mam na mysli pierwszą serie
cały czas cos mi ten torrent w dodatku nie smiga i musze chyba konwertowac na avi
Ostatnio edytowany przez darkschab (2006-07-21 17:32:19)
Hatake napisał:jest już taki temat! mbell go założył po co nowy?! do zamknięcia...
chodzi ci chyba o school rumble II bo widze ze jest ale ja mam na mysli pierwszą serie
cały czas cos mi ten torrent w dodatku nie smiga i musze chyba konwertowac na avi
wybacz, chodziło mi o ten od mbella bo tam rzeczywiście jest 2 seria, ale jest jeszcze inny PATRZ TU, opcja szukaj na forum nie boli, to jedno, przyjaciel google też nie. TYLKO SPÓJRZ
więc widzisz, aha jeszcze jedno, jestem Hatake nie Hakate.
CLOSED.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-07-21 17:58:28)
darkschab napisał:Hatake napisał:jest już taki temat! mbell go założył po co nowy?! do zamknięcia...
cały czas cos mi ten torrent w dodatku nie smiga i musze chyba konwertowac na aviwybacz, chodziło mi o ten od mbella bo tam rzeczywiście jest 2 seria, ale jest jeszcze inny PATRZ TU, opcja szukaj na forum nie boli, to jedno, przyjaciel google też nie. TYLKO SPÓJRZ
więc widzisz, aha jeszcze jedno, jestem Hatake nie Hakate.
CLOSED.
No sorki Hatake nie przeczytałem uważnie nicka ale ty za to nie czytasz uważnie posta bo ja pisze ze ni ma a ty swoje dalej no niewiarygodne co to ma znaczyc patrz tu patrze i nic!! a wogule to jakbym nie szukał najpierw na google i forum baaaa[cenzura]musiał bym być , mógłbys uważniej przeczytac co piszę to bys wiedział ze mam wszystkie odcinki ale chce pierwsze 2 w formacie avi nie mkv rozuuumiesz i nie dawaj mi wiecej bezużytecznych smieciii
dzieki za pomoc
a ja skorzystam z rady sonica i konwertuje
Za bardzo się wczuwacie w moda i wszyscy zamykacie tematy
Za bardzo się wczuwacie w moda i wszyscy zamykacie tematy
no właśnie
Sciagnij te odcinki w mkv. Pozniej przy pomocy MKVextractGUI wyciagasz obraz i dzwiek, ktory nastepnie laczysz w plik avi przy pomocy VirtualDubMod. (to jest opcja gdy VDM nie bedzie umial poprawnie odczytac mkv.)
Jesli da sie bezproblemowo otworzyc plik w VDM, to ustawiasz "direct stream copy" wchodzisz w liste strumieni i kompresujesz dzwiek do mp3. (jesli nie mozesz zakodowac dziek mp3 z wiekszym bitrate niz 55Kb, to musisz zainstalowac kodek Lame AMC)
Nastepnie ustawiasz plik wyjsciowy (kontener) na avi i naciskasz ok.W razie problemow pisz.
wielkie dzieki juz zrobione wielki [respekt][respekt] i pozdr
ej a ja mam pytanie(nie będę zakładał nowego tematu po to śmieszne pytanie) czy School Rumble 2nd Season nadal wychodzi czy juz koniec......(bo nie wiem czy pobierać jak mam czekać co tydzień to wole czekać aż wyjdzie całość)
Sorka ale nie jestem na bieżąco
ciagle wychodzi, WF wydalo obecnie 11 epków, a wyemitowanych zostało 16. Innych subów niz WF nie warto sciagac, ale zrobisz jak zechcesz
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Ej związku z tym że WF nie będzie już subować dalszych odcinków tej seri czy będzie ktoś tłumaczył resztę od grupy Your-Mom?!
no wlasnie czy ktos bedzie dalej subowal ??
EJ ZADAĹEM PYTANIE!!!!