Nie jesteś zalogowany.
Do Yoruichistów i Haruhistów:
Wy z tymi wyznaniami to tak na serio?<lol> Jak mógłby mi ktoś wytłumaczyć, to proszę o odpowiedź na pytanie: o co chodzi w byciu Yoruichistą i Haruhistą? Czy wy czcicie te anime? I co o tym świadczy?:P
BTW. Mój post nie ma na celu obrażenie żadnego z obecnych na tym forum. Do napisania mojej odpowiedzi przyczyniła się ciekawość
bycie Yoruichistą to - bycie zaje**** kolesiem, co pozwala utożsamiać się z naszą boginią i głosić jej słowo po świecie. Po za tym my posiadamy szereg wiernych nie tylko na ziemi. To zaszczyt walczenia super technologią i magią w imieniu naszej Pani.
bycie Haruhistą to - bycie przegranym(zawieszenie broni było z litości a raczej kaprys Bogów), po za tym to niezbyt fajny zaszczyt siedzenia w starej piwnicy (dlatego nie którzy z tych wiernych błagało o nocleg u Yoruichistów)... po za tym są tak za cofani ze nie wyszli po za granice POLSKI
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-07-20 17:42:24)
utożsamiać się z naszą boginią
UTOŻSAMIAĆ!? A pamiętasz wieżę Babel? Poza tym nie wiem jak można się utożsamiać z kotem... Będziecie sobie lizać ręce? Bawić kłębkiem?
po za tym są tak za cofani ze nie wyszli po za granice POLSKI
Tak, a książkę to czytamy po jakiemu niby? Po polsku? Bleh...
A i taki quote:
[cytuj]I love my Yoruichi, and she loves me. But in fact, she makes me gay.
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-07-20 20:15:09)
Haruhi Ssie mi oba jajka.
Ej no Guard, teraz to już przesadziłeś. Jesteś wulgarny i niewychowany
A swoją drogą to mam pytanko do was: czy skoro lubię Haruhi, to znaczy, że jestem Haruhistą?:D Nie jestem obcym, esperem, czy podróżnikiem w czasie Do jakiego więc wniosku powinienem dojść?
Ej no Guard, teraz to już przesadziłeś. Jesteś wulgarny i niewychowany
A swoją drogą to mam pytanko do was: czy skoro lubię Haruhi, to znaczy, że jestem Haruhistą?:D
To zależy:
Jeśli lubisz Haruhi i uwielbiasz Yoruichi, to znaczy, żeś na dobrej drodze.
Jeśli lubisz Haruhi i nie lubisz Yoruichi, to znaczy, że straszliwie błądzisz.
Jeśli lubisz Haruhi, a nie znasz Yoruichi, to znaczy, żeś nieoświecon i trzeba cię odpowiednio dokształcić.
Jeśli uwielbiasz Haruhi i nie znosisz Yoruichi, nie ma dla ciebie ratunku i kiedyś sięgnie cię ręka naszej Pani.
Jeśli uwielbiasz Yoruichi i nie znosisz Haruhi, czeka na cię miejsce naszych szregach.
[cytuj]I love my Yoruichi, and she loves me. But in fact, she makes me gay.
Nie znam. Kolejny propagandowy szarlatanizm Haruhistów.
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-07-20 22:27:46)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
[cytuj]Do jakiego więc wniosku powinienem dojść? [/quote]
Ĺťe nie masz szans
Ja wolę dwie pozostałe, chociaż Haruhi ma specyficzny typ urody który przyciąga oko
Ostatnio edytowany przez No1 (2006-07-20 22:16:35)
A jak uwielbiam i Haruhi i Yoruichi? Chyba jestem wielowyznaniowcem . Jeszcze NGE tu dochodzi.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2006-07-20 22:22:04)
Wyszło na to, iż jam jest nieoświecon Wy mnie musieć dokształcić? Próbować, ja nie gwarantować, że się udać Nie mam przez to wyrzutów sumienia. Jak ktoś mi chce coś powiedzieć przykrego, niech mówi od razu - przyzwyczaiłem się. A Haruhi lubię głównie za nietypowy charakter i za wygląd oczywiście[slina]
Ostatnio edytowany przez czacha222 (2006-07-20 22:33:03)
Wyszło na to, iż jam jest nieoświecon Wy mnie musieć dokształcić? Próbować, ja nie gwarantować, że się udać Nie mam przez to wyrzutów sumienia. Jak ktoś mi chce coś powiedzieć przykrego, niech mówi od razu - przyzwyczaiłem się. A Haruhi lubię głównie za nietypowy charakter i za wygląd oczywiście[slina]
A ty znać choć Yoruichi-samę?
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Właśnie ja nie znać.
Ok skończmy z tym tokiem rozumowania jak i odpisywania:D Piszmy normalnie - po polskiemu
No to proszę, to poznaj naszą piękną Panią A jeszcze lepiej obejrzyj Bleacha XD
Oto Yoruichi-sama
Była dowódczyni Tajnej Jednostki Terenowej
Urodzona 1 stycznia
Wzrost 156 cm
Waga 42 kg
Znana również jako Flesh Goddess (Błyskawiczna Bogini)
---
PS. Gdzie Haruhi do Yoruichi? XD
Cialo ma niezle ale czy nie lepsza Kaola z Love Hina, albo w ogole jej siostra... Jakos mnie urzekly jej blond wlosy :]
No Wanderer, Yoruichi-sama wygląda nieźle, ale to nie mój typ Bardziej podobają mi się szatynki niż brunetki. Może ją przefarbujesz?[okej] A Bleacha obejrzę, jak tylko zassam z neta
A Bleacha obejrzę,
Ĺłłłooooo wkońcu się dowiedziałem skąd Yoruichi jest[baka][baka]
Fotka jest niezła[szpan][slina]
Ostatnio edytowany przez nuito (2006-07-20 23:51:02)
Ja tam uwazam, ze i tak najlepsza jest Yuki. Bez okularow calkiem niezle wyglada, a na dodatek posiada asa w rekawie Uber-Micro
PS. Gdzie Haruhi do Yoruichi? XD
Tam *pokazuje na świeżego trupa Yoruichi*
To jest nawiązanie do twojej "flesh" goddess... (flesh to znaczy ciało, mięso)
Haruni to niezła klasa.
Haruni to niezła klasa.
........
Mam skomentować czy to typo?