Nie jesteś zalogowany.
utknałem w martwym punkcie:( obejrzałem hack rootsa do 3 odcinka akcja sie tam rozmineła:]chce sciagnac 4 odcinek z realitylapse.com a tubrak strony do wyswietlenia:( z tej sames strony sciagałem 1,2,3 odcinek a teraz smierc wszystkich rootsów od 1 do 7 na 26 ;] ma ktos witryne do wersji z japonskim dubingiem i angielskim hardsubem.
plzka o lnka[placze]
zlezy mi ze wzgledu na motyw "klucza półmroku/zmierzchu" z hack//signa
dzekuwa za za linka którego odkryłem juz 4 dni temu ale dzis o 3:00 nad ranem linki nie działały "brak strony do wyswietlenia". amoznaby prosic bezpłatna stronke gdzie nie trzeba płacic paypalemn skad mozna by zassac hack//rootsa od 7 odcinka. znalazłem jedna ale pliki po 200 mgea i nie wiem czy sa z hardsubem
wlazłem na limit nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee starsi zmniejszyłi mi łacze z 2 na 1 megabyta :[ eh fajna stronka a stałka ma limity:(
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-07-18 14:08:18)
masz pewnie chello, co nie?
chello:[ u mnie w bloku mieszkaja sami emeryci wiec nie ma sieci osiedlowej a by sie przydała:]
u mnie tez mieszkają same staruszki i musze mieć niestety neo które jest zajebiste póki limit sie nie skończy a hack roots rządzi choć 15 ep jest nudny i moim zdaniem niepotrzebny