Nie jesteś zalogowany.
Chodzi o to czy są jakieś filmy(normalne z aktorami) robione na poctawie Anime jak np. Saishu Heiki Kanojo (Saikano)! szczerze mówiąc mywałem że nie ale ten film pokazuje że chyba tak.
yep na podstawie takich anime jak GTO, czy Nana, ale jest ich sporo... i DB oczywiśćie
Ostatnio edytowany przez shinnek (2006-07-17 23:59:24)
No masz chociażby GTO, Gokusen, Casshern, Video Girl Ai, Initial D. Z tych co wymieniłem tylko Cashern jest filmem pełnometrażowym, reszta to seriale.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
No masz chociażby GTO, Gokusen, Casshern, Video Girl Ai, Initial D. Z tych co wymieniłem tylko Cashern jest filmem pełnometrażowym, reszta to seriale.
Hej hej ~Wanderer przecież jest też GTO The Movie Live -Action
http://www.osloskop.net/r/15639.html
Initial D pełnometrażówka ale nie miałem styczności z tą mangą/anime. Tylko ten film oglądałem i nawet fajny ;]
Shinobi - film na podstawie serii Basilisk
jeszcze jest Devilman:P
To ja od siebie dodam jeszcze Hotaru no Haka, Sailor Moon i You're Under Arrest
Ostatnio edytowany przez Frozen (2006-07-18 01:01:46)
To ja powiem, że jestem w szoku, iż takowe filmy w ogóle istnieją... ciekawe czy w ogóle są warte obejrzenia.[brakslow]
To ja powiem, że jestem w szoku, iż takowe filmy w ogóle istnieją... ciekawe czy w ogóle są warte obejrzenia.[brakslow]
Zazwyczaj warto obejrzeć, oczywiście są wyjątki
Od siebie jeszcze dodam: Cutie Honey: Live Action
W styczniu przyszłego roku ma być premiera "Neon Genesis Evangelion" robionego przez amerykańców. Tam też będą aktorzy.
http://www.filmweb.pl/Film?id=169099
Ostatnio edytowany przez pawelo86 (2006-07-18 14:38:34)
Pewnie tu to wyczytal. Robia tez Death Note The Movie
Skoro takie filmy istnieją to może macie link do "Filmu" GTO The Movie Live -Action??
Jeśli tak był bym bardzo wdzięczny gdyby ktoś wrzucił link z góry dziękuje:)
Masz tam GTO The Movie Live-Aciton, ale ostrzegam, bo to straszna chała
Ostatnio edytowany przez shinnek (2006-07-18 12:47:48)
w styczniu przyszłego roku ma byc premiera "Neon Genesis Evangelion" robionego przez amerykańców. Tam tez beda aktorzy
Co do amerykanskich filmow na podstawie mang/anime to jeszcze sa G-Saviour (na podstawie Gundama), Fist of the North Star, Guyver i Crying Freeman, z tego co pamietam.
Ostatnio edytowany przez amarthar (2006-07-18 12:50:01)
shinnek THX za link i chociaż to chała to i tak lukną jakie z ciekawości
w styczniu przyszłego roku ma byc premiera "Neon Genesis Evangelion" robionego przez amerykańców. Tam tez beda aktorzy
LOL nie wiem czemu ale to może być kicha...a jak amerykanie robią ciekawe czy fabuła będzie się trzymać choć trochę..
pewnie zrobia z tego niezla siepe znajac amerykanskie filmy
po trupach do celu xD
Moje obawy uzasadniam tym że żaden film na licencji gry nie był dobry.....dobre filmy na licencji komiksu były tylko 2(Hellboy i Batman Begins) przy czym reszta była do niczego i była tak zmieniona że to się w głowie nie mieści