Nie jesteś zalogowany.
Bo za głośno chrapaliście
Od chrapania to wy sie odczepcie[jezor]
Ostatnio edytowany przez remo_100 (2006-07-16 23:58:33)
łEEEEE zepsułem sobie jedną z pamiątek
Od chrapania to wy sie odczepcie[jezor]
[hehe] Czułem się jak by była wojna, a ja pod ostrzałem z karabinu maszynowego[szalony].
Temat się dopiero ożywi jutro jak zan wrzuci zdjęcia z komentarzami[szpan]. Ja idę spać bo jutro do roboty na 5.45[cholera]. Mam nadzieję, że nie usnę przy maszynie[deprecha].
remo_100 napisał:Od chrapania to wy sie odczepcie[jezor]
[hehe] Czułem się jak by była wojna, a ja pod ostrzałem z karabinu maszynowego[szalony].
A ja z dziewczynami miałam z tego ubaw:D Nasmiałam się za wszystkie czasy8-D
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
dobra zdięcia prawie wysłane i zaraz chyba będe szedł spać
widze ze tak sie podjarali ze zanim Zen wrzuci opis to juz wszystko zostanie powiedziane
a tk na mrginesie to nie myslalem ze mi sie uda dotrzec do domu przed wami lenon
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2006-07-17 00:00:01)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
tylko biedny NameLess ciągle w drodze:)
widze ze tak sie podjarali ze zanim Zen wrzuci opis to juz wszystko zostanie powiedziane
Wszystko zostało ładnie zedytowane:D
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-07-17 00:04:54)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
tylko biedny NameLess ciągle w drodze:)
waski_jestem napisał:widze ze tak sie podjarali ze zanim Zen wrzuci opis to juz wszystko zostanie powiedziane
Wszystko zostało ładnie zedytowane:D
NameLess melduje sie na posterunku
O wy gady jedne tyle pisaliscie, ze chyba z 10 minut czytalem.
Jaki kac chłopaki Ja niczego takiego nie miałam
Ja tez czegos podobnego sobie nie przypominam
Ale nie wiecie nawet jak sie ucieszylem po ujrzeniu lozka
Ostatnio edytowany przez NameLess One (2006-07-17 00:44:40)
WhiteDevil napisał:Hmm , nazwe miejscowości poznaliśmy dopiero gdzieś w połowie trasy . Też już dojechaliśmy (WD) do Czechowic . Ogladamy właśnie zdjęcia i podziwiamy lilith . Ok ide spać bo jestem wyje... . Do jutra
Ja tam już nazwę miejscowości znam:D
Normalnie jacyś niewyżyci jestescie[ukryty]Uważajcie bo jeszcze Was w nocy nawiedzę
To ponoć z wiekiem przechodzi .
Przepraszam , nie mogłem sie powstrzymać...
Dziecko idź już spać co?:D
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-07-17 01:25:17)
8-D8-D8-D8-D
To bylo piekne [roftl][roftl][roftl]
A i to byl oczywiscie z mojej strony [spam] ale nie moglem sie powstrzymac
To ponoć z wiekiem przechodzi.
chyba zartyjesz chociaz nie jestem pewien trzeba zapytac psychopaty
Jak okrutnie . Ale ok , już sie nie wtrącam do zabaw dorosłych .
pa3cja napisał:kurde jak tak piszecie ze bylo fajnie, to jestem jeszcze bardziej wsciekla ze nie pojechalam [zly] a lepiej nie zapominac ze mam mHrok w sercu i wyimaginowanego chlopaka [zly][cenzura] a taka mieszanka jest dziwna.. nie wiadomo co mi przyjdzie do glowy [zly]. Moze sie wkurze i poprostu zwolam swoja cala mafie szczecinska, dowiem sie gdzie mieszkacie, porwe was i bede na sile trzymala w jednym pomieszczeniu i bedziemy sie BAWILI w zlot anime w wakacje [zly]
hehehe ty tam lepiej ćwicz gundama ;P
a wiesz ze nawet lepiej mi idzie? :D ale pod warunkiem ze wciskam wszystkie klawisze na oslep :-D:-D
Wersus napisał:W pierwszą noc był jeden delikwent, a w drugą następny[hehe][hehe]
Hmm to ja chyba byłam na innym zlocie bo ja drugiej nocy więcej delikwentów kojarzę[hehe][hehe]
hehe, no ja to chyba pamiętam najwięcej
Oj ludzie obijacie sie gdzie te djęcia i sprawozdanie
A zdjecia i sprawozdanie to my mamy jeszcze w naszych glowkach
I narazie musimy jeszcze uzgodnic wersje bo jak na razie nie zgadzamy sie jeszcze nawet co do liczby delikwentow
MuGen nie będź taki nie cierpliwy wszystko w swoim czesie
Ja to wszystko skomentuje tak : Hehh
Wersus , pamiętasz jak ci mówiłem że chciałbym oglądać Hydrozagadkę ? leci dziś o 22 tvpkultura