Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Thx za opinie:)
To jest lepsze od quicksharing:)
To bylo zamierzone w Akvarko ^__^ A ten gosicu spiewa po czesku:) Jak sie przysluchasz dobrze to nawet czasami polszczyzna zalatuje ,np."krwawe stopy", "venku jest zlo"=]
Hardsuby wystepuja w starszych vidach niz "Take Me Away":( Choc czasami sie zdarzy ze niema, ale to dlatego ze anime bylo bez nich:)
Przy nastepnych bede juz dawal new:)
Ostatnio edytowany przez MaQ (2006-07-14 20:33:22)
Ĺciągnełam pare twoich teledysków i musze powiedzieć ,że bardzo mi się podobały , jesteś zdolna bestia
Wielkie dzieki:)Za jakies 30min zaktualizuje linki i juz bedzie cala moja vidografia;) Od pierwszego do najnowszego:)
Musze przyznać, że naprawdę świetnie idzie ci robienie teledysków. Dopasowywójesz dobrze muzyke do anime i również dobrze dopasowywujesz sceny w rytm muzyki.
Oglądałem tylko 3 teledyski (z: 3x3 Eyes, Cowboy Bebop, Full Metal Panic Fumoffu) i muszę przyznać że były dobrze zrobione (najlepszy z tych to Cowboy Bebop - Until The Day I Die)
Oby tak dalej!!!
Cieszem sie ze coraz wiecej osob komentuje moje teledyski:) Jak pisalem wyzej juz zamiescilem wszystkie moje teledyski ,nawet te ktore nigdy nieukazywalem,np moj pierwszy;) Od czegos cza bylo zaczac:P
Ostatnio edytowany przez MaQ (2006-07-15 15:36:57)
MaQ- dzięki za kolejną porcje teledysków. Na pewno będą świetne
Alez prosze bardzo:)
Wlasnie zaczela sie runda grupy D w konkursie KTA 2006 w ktorej bierze udzial moj najnowszy teledysk "Akira-Akvarko"=}
3majcie Kciuki^^
MaQ - popraw link bo nie działa poprawnie Najpierw zobaczę konkurencyjne teledyski w łapę jeszcze nie dostałem
Prawie wszystkie nowe teledyski pobrałem - obejrzę i jak zwykle coś od siebie opisze
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-07-19 12:47:14)
Poprawione^^
Strony Poprzednia 1 2