Nie jesteś zalogowany.
Ps. zapomniałem powiedzieć ża jak ktoś nie zna trasy i jedzie z Zielonej góry przez sólechów to przygotujcie się na korki bo obwodnice tam naprawiają i wiadukt budują.
lilith ja chciałem rao wyruszyć ale co mi po tym skoro nie wiem gdzie mamy się zatrzymać, chyba poczekam na ciebie na dworcu i jak będzie jakaś grupka to wyruszymy razem.
Acha bilet do łagowa kosztuje 13,30zł dla zainteresowanych z zielonej żecz jasna
Ostatnio edytowany przez remo_100 (2006-07-13 12:16:33)
A o której będziecie w Zielonej ?
Ja moge być o której kolwiek ale będe troche wcześniej bo ide jeszcze do empiku po książki
pociag z Warszawy (NameLess One i ja) przez Poznan (lilith_ z kolezanka) jest w Zielonej Gorze o 14.23.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
wiem luz rozmawiałem z Lilith. i jeszcze jedna kwestia (nie każcie mi spać pod gołym niebem bo ma już dość po pilnowaniu pożaru) [deprecha][cholera]
Ostatnio edytowany przez remo_100 (2006-07-13 13:49:16)
lilith_ napisała:
CO do osób jadących to widzę, że większość jedzie w zorganizowanych grupach
Z rozpiski remo widzę, że ja będę jechała busem do Łagowa o 15.40. Jak ktoś będzie na miejscu wcześniej i wie gdzie dokładnie jest ten ośrodek to może pojawić się na dworcu PKS w Łagowie i nas odeskortować
O której mniejwięcej będziecie na pks w Łagowie jak wyjeżdżacie o 14.40 ??
Ps. niebyło cytuj na tej prtzeglądarce
Ostatnio edytowany przez WhiteDevil (2006-07-13 14:12:10)
Licząc około 60km ta autobus będzie mniej więcej jechał 1:30h zależy jaki puszczą i czy się po drodze zatrzymuje. Do tego trzeba doliczyc korki które są na trasie bo remontują droge czyli będzie jekieś 2:00h albo więcej w zależności od wielkości korków i czy nam się uda czy nie. i to chyba by było na tyle.
whitedevil "O której mniejwięcej będziecie na pks w Łagowie jak wyjeżdżacie o 14.40 ?? "nie ma takiega autobusu hyba że chodziło ci samochodem, ale tak spokojnie trzeba liczyć 1:30h~2:00h jechałem tą drogą w zeszłym tygodniu i troche wiem. (znaczy jechałem do szczecina na egzamin ale przejeżrżałem koło świebodzina)
Ostatnio edytowany przez remo_100 (2006-07-13 14:35:14)
O której mniejwięcej będziecie na pks w Ĺagowie jak wyjeżdżacie o 14.40 ??
Domyślam się, że chodziło Ci o 15.40:) Jeśli będziemy liczyli 2h tak jak remo to w Ĺagowie na dworcu będziemy koło 17.30-18.00
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
pociag z Warszawy (NameLess One i ja) przez Poznan (lilith_ z kolezanka) jest w Zielonej Gorze o 14.23.
Ja moge być o której kolwiek ale będe troche wcześniej bo ide jeszcze do empiku po książki
Idealnie. Więc pójde z tobą remo do Empiku a potem pójdziemy po waskiego i reszte na przystanek.
my tak w planie mamy byc we wroclawiu o 12 tak wiec chyba zdarzymy zajechac do lagowa przed 17 to najprawdopodobniej bysmy was odebrali z dworca chodz to auto wd to on tu rzadzi
Byłoby fajnie:)
Dobrze by było równiez wiedzieć dokładny adres ośrodka, bo z tego co pamietam w temacie było wymienione kilak różnych:D
a potem pójdziemy po waskiego i reszte na przystanek
Czyli rozumiem, że jedziecie z nami busem:)
A Tobie napewno nie uda załatwić żebyś mógł nocować pod namiotem?
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-07-13 15:13:03)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
wiesz co Lilith te obliczenia są przypuszczalne więc mogłem się pomylić. Znając tę trase to pewnie będzie się zatrzymywał na dłużej w sulechowie i świebodzinie no i nie wiem ile jest przestanków po drodze. za ewętualne błędy w obliczeniach nie chce pomosić konsekwęcji.
Idealnie. Więc pójde z tobą remo do Empiku a potem pójdziemy po waskiego i reszte na przystanek.
będe w zielonej około 13:30 możesz na mnie czekać w empiku na sofie to pewnie znajde (jeśli ta sofa tam jeszcze jest)(Weś komiks ragnarok'a do poczytania to będe wiedział do kogo podejść)[szpan]
Dobrze by było równiez wiedzieć dokładny adres ośrodka, bo z tego co pamietam w temacie było wymienione kilak różnych:D
Napisałem już do MuGen'a aby podał adres ale nie wiem czy zdąży mi odpowiedzieć
Ostatnio edytowany przez remo_100 (2006-07-13 15:23:17)
Dżibril napisał:a potem pójdziemy po waskiego i reszte na przystanek
Czyli rozumiem, że jedziecie z nami busem:)
A Tobie napewno nie uda załatwić żebyś mógł nocować pod namiotem?
No tak busem.Szkoda tych 13 zł. Ale cóż zrobić ?
To "Tobie" zabrzmiało jakby do mnie było , a ja sie przecież już na temat noclegów wypowiadałem .Chcociaż mam nadzieje że w ostsatniej chwili zmiękną.
mogę zapytać kiedy byłby ten zjazd?
jutro
ale jestem spóżniona
Wiesz jak chcesz to zawsze możesz się w kilka chwil spakować i też pojechać:) Zwłaszcza, że masz blisko:)
mogę zapytać kiedy byłby ten zjazd?
jutro
dziś pytanie dziś odpowiedź
jeszcze taka sprawa , czy ktoś ze zlotowiczów ma może Bleach epki 1-70 grupy l33t-raws jeśli tak to czy by mi ich nie nagrał? są mi potrzebne te płytki
a ewentualnie ktoĹ miaĹby spiwĂłr i karimatÄ? ^^' lub coĹ z tego hehe =_='
juz nie potrzebujÄ
Ostatnio edytowany przez mio (2006-07-13 16:50:44)
jeszcze taka sprawa , czy ktoś ze zlotowiczów ma może Bleach epki 1-70 grupy l33t-raws jeśli tak to czy by mi ich nie nagrał? są mi potrzebne te płytki
1-50 Lunar i da rade zdobyć jutro reszte ale jakieś innej grupy.