Nie jesteś zalogowany.
16 takze, ale 14 od SHS juz wkrotce (mowie tu o mkv bo avi juz jest); polowa serii za nami.
15 epek jest, ale narazie tylko rawek...:(
Ja juz mam 17 rawów w HDTV.
Ja puki co 16 rawów w HDTV (nie używam Winny).
czy ktos jest w posiadaniu ergo proxy invitaion 02 grupy l33t-raws? jezeli nie sprawilo by to komus problemu czy moglby wrzucic go na rapidshare. odwdziecze sie w podobny sposob.
edit: tak dla informacji, na torrencie i hubach dc nie ma nikogo kto by mial ten zasob.
edit 2: juz zdobylem.
Ostatnio edytowany przez shinma (2006-07-05 12:28:47)
Grupa [Anime-Jiyuu] dogoniła konkurencję, wydała już 14 epek Ergo Proxy, chłopaki starają się jak mogą, enjoy
Tak sobie przeglądałem ten temacik i niczego takiego nie znalazłem. No to piszę.
Ehem... Dla tłumaczących, choć mnie to mnie wali, ale jeśli macie wątpliwości, to Daedalus - to chłopak!!! Raz sobie przeglądywałem kilka napisów, bo trochę nie chciało mi się czytać angielszczyzny, ale jednak pozostanę przy tym.
A główna bohaterka to re-l !!! Nie lil, nie ril, ani real!
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-07-12 18:13:13)
Tak sobie przeglądałem ten temacik i niczego takiego nie znalazłem. No to piszę.
Ehem... Dla tłumaczących, choć mnie to mnie wali, ale jeśli macie wątpliwości, to Daedalus - to chłopak!!! [...]
Uśmiejesz się, ale dopiero przy okazji bodaj 14 odcinka to zauważyłem
[...] A główna bohaterka to re-l !!! Nie lil, nie ril, ani real!
Czy Re-l czy Real ma prawo podlegać dyskusji
[URL=http://img230.imageshack.us/my.php?image=rel6sl.jpg][/URL]
[URL=http://img230.imageshack.us/my.php?image=real3tq.jpg][/URL]
OĹť W MORDÄ!! SZOK!8-D I don't know what to say...
OĹť W MORDÄ!! SZOK!8-D I don't know what to say...
Na pocieszenie powiem ci, iĹź na oficjalnej stronie Ergo Proxy, jak byk jest Re-l
Dedalus to facet, ale imię bohaterki to REAL! Jest to zapisane na plakietce w jednym z odcinków
Edit: Dokładnie 3 odcinek 16:34.518
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-07-12 20:52:22)
Ale powinno się przyjąć (w tłumaczeniach oczywiście) tak jak powinno być, czyli Re-l.
No co? Już chyba nikt nie mówi Songo, nie?
A to co ~Noctis nam pokazał, to...no nie wiem jak to wytłumaczyć.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-07-12 20:49:36)
W scenie, o której pisałem wyżej zapisane jest to na identyfikatorze osobistym (przepustce)i w tym momencie to jesta wyznacznikiem imienia IMHO.
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-07-12 20:54:19)
Kurcze! I sprawa wyjaśniona! Dzienks ludzie. I can only say...WOW!8-D
WIEM, że to mało prawdopodobne, ale czasem ktoś łazi po tych różnych IRCach i...
może wiecie kiedy w końcu pojawi się ten 15 odcinek z hardami? Bo to już przegięcie!
nie wiem czy to ci pomoze ale ja znalazlem jak dotad tylko to
ergo
ale ten post moglby kazdy podac
ale pewnie znajac zycie chodzi ci o ep z grupy Ani-Jiyuu
jak tak to jeszcze go nie ma i narazie nie widac zeby byl a juz dosc duzo czasu minelo od poprzedniego...
nie mam co ogladac, pocieszam sie jedynie tym ze niedlugo paczke dostane
dla mnie wazne jaka grupa bo wole utrzymywac ciaglosc serii
bo to w przyszlosci skutkuje podczas wymiany anime:) fakt nie wszystkie tytuly tak mam ale wiekszosc
ogolnie to sorki ale ja czekam jeszcze na suby pasujace do 14 epa wersji Ani-Jiyuu bo widze ze sa tylko shinsen czy cos w tym stylu
szczerze ci mowie ze nie wiem czy ta grupa ktora sciagasz ma hardka angielskiego czy nie, ale powiem tak
jak sprawdzisz to sie przekonasz
pozdrawiam...
no to cię zdziwię proszę biedaku( w sensie - biedaczysko) nie każdy musi wiedzieć.
ogolnie to sorki ale ja czekam jeszcze na suby pasujace do 14 epa wersji Ani-Jiyuu
pliczek avi to ja mam i wydaje mi sie ze pisalem o subach a nie o plik no ale
czlowiek uczy sie na bledach
edit: my mistake. nie sprawwdzilem czy shinsen-sub pasuje i jak glupi czekalem na [Ani-Jiyuu]
ale pasuja fajny epizodzik czekam na 15 ^^ od [Ani-Jiyuu]
Ostatnio edytowany przez skrzynia (2006-07-19 02:28:34)
jest dostępne Ergo Proxy 1-3 grupy Ubique
info na stronie anfo.pl