Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Ja już zasysam 42 epek dzięki linkowi kingstona i wszystko jest dobrze
a ja mam cała serie i właśnie kończe oglądać
z moim netem to tak szybko ne sciągne całej seri !!
Seria jest dobra do momentu jak Kenshin rozwala tego gostka w bandażach . Dalej zaczynają się zapychacze i właściwie nic się nie dzieje. Można sobie spokojnie odpuścić, a zamiast tego obejrzeć OAVki.
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-07-01 16:59:33)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Ma ktos moze linki do dwuczęściowej OAV "Seiso Hen" z subami PL? ( jeśli taka istneje)
Ostatnio edytowany przez MaX (2006-07-02 13:27:54)
Kurcze ten link co dał Kingston ) już jest nie aktualny a szkoda bo dobry ftp był :/
hehe... widzę, że dużo osób skorzystało na zapodanym przeze mnie linku
uprzejmie informuje, że wszystko trzyma sie kupy na servie i można swobodnie zasysać
nie rozumiem tylko skąd te problemy z downloadem, dla pewności radzę sprawdzić adres:
http://www.xkenshinx.net/kenshin/[a4e]rurouni%20kenshin%20tv%20-%2001.ogm
Kenshin moim skromnym zdaniem zalicza się do anime kultowych i trudno się z tym nie zgodzić
kingston u mnie podany przez ciebie linka bardzo dobrze działa ( ok. 500 kb/s ). I mam taką mała sprawe mogłbyś podać linki do kilku kolejnych odc., bo się jakoś na tym forum odnaleść nie moge. Chociaż stworzyłem konto to nada mam jakieś problemy:)
na poprzedniej stronie opisałem zasadę ściągania, radzę na przyszłość dogłębnie przeglądać tematy
Oj się wygłupiłem A wcześniejszą strone to tak po łepkach przeczytałem. Ale bardzo dziękuje za odpowiedz.
~kingston ten ftp bardzo dobry, ale szkoda, że znajdują się tam epy do około 70^^ tak to pozostanie 2 razy wolniejsze MU
~kingston ten ftp bardzo dobry, ale szkoda, że znajdują się tam epy do około 70^^ tak to pozostanie 2 razy wolniejsze MU
Tam epizody cały czas są dodawane. Chyba...
[EDIT] Ostatnio te forum też trochę pozmieniali i może konieczne jest teraz mieć odpowiednia ilość postów, by można było ściągnąć. Wejdź i poczytaj.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-07-06 14:14:26)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Tam epizody cały czas są dodawane. Chyba...
a to spoko , ale licze, że się pośpieszą ;>
Oj chyba nie dodawane są już od tygodnia zatrzymało sie na 60 :/ a kurcze brak mi 4 epów omg ) żeby wypalić na dvd
http://www.xkenshinx.net/kenshin/[a4e]rurouni%20kenshin%20tv%20-%2061.ogm
http://www.xkenshinx.info/Anime/%5Ba4e% … -%2065.ogm
Wypróbuj to, mi się udało zassać z tąd do 85 epka, reszte musiałem torrentem zassać, a co do zmiany odcinków to zasada taka sama jak wcześniej : wystarczy zmienić dwie ostatnie cyfry na numer epka który chce się zassać.
Hej. Mam pytanie; wiecie, po którym epie TV najlepiej obejrzeć kinówkę, by wydarzenia szły chronologicznie?
Z góry dzięki
Po seri tV
Ja np. obie oavki + film kinowy obejrzałem przed serią tv i wszystko rozumiałem
Ale zapewnie nie wiedziałes jak poznali sie kaoru i reszta paczki )
Strony Poprzednia 1 2