Nie jesteś zalogowany.
hmmm... niech to... ty MuGen przynajmniej nie będziesz siedział w szpitalu , a ja..
[cytuj]niestety ten który poganiał ludzi i ostrzegał że jak coś sie zaklepie to na amen teraz sam nie może jechać co za ironia[/quote]
A żebyś wiedział.., ja w końcu też namawiałem do tego zlotu i poganiałem... i co i nie moge jechac
Jeśli będę miał szczęście to moze uda mi się na Woodstock pojechac to w razie czego można byłoby się tam spotkac.. jak coś to w tym temacie można by o tym pogadac. Może nie wszystko stracone. trzeba byc dobrej wiary (wiara matką głupich )
i jeśli będziecie mogli to zróbcie zdjątka
hmmm... niech to... ty MuGen przynajmniej nie będziesz siedział w szpitalu , a ja..
![]()
![]()
[cytuj]niestety ten który poganiał ludzi i ostrzegał że jak coś sie zaklepie to na amen teraz sam nie może jechać co za ironia
A żebyś wiedział.., ja w końcu też namawiałem do tego zlotu i poganiałem... i co i nie moge jechac
Jeśli będę miał szczęście to moze uda mi się na Woodstock pojechac to w razie czego można byłoby się tam spotkac.. jak coś to w tym temacie można by o tym pogadac. Może nie wszystko stracone. trzeba byc dobrej wiary (wiara matką głupich )
i jeśli będziecie mogli to zróbcie zdjątka
bo to taka klątwa , mówię ci
[cytuj]bo to taka klątwa , mówię ci[/quote]
coś w tym jest..
Niestety ludziska ja nie jade ale organizatorem jako takim nie byłem więc w sumie nic nie tracicie.
Najbardziej mi szkoda że nie zobacze tylu fajnych ludzi z Lilith na czele ( przy okazji pozdrowienia dla ciebie
)
Poza tym nie jedzie na razie dwóch więc wciąż zostaje was chyba 13 czy jakoś tak nie bedzie źle
taaa, sie zobaczy jak juz dojedziemy i bedzie 5 osob
- ~lilith_ + kolezanka
- ~Dżibril na cale dnie
- ~NameLess One
- i ja
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2006-07-11 01:10:37)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
no to dużo was będzie
No nie przesadzaj bedzie jeszcze ekipa od nas. Bo to że ja nie jade nie znaczy że oni nie pojadą na WD i reszte można liczyć
niech to.... chętnie bym się przejechał...!!! w sumie jeszcze będą zloty anime, chyba.
oj troche podemonizowac trzeba
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
podemonizowac....., coś tu mam z tym do czynienia. sayonara
Proszę napiszcie gdzie ten cały zlot się ma odbyć i dokładnie kiedy co bym urlop zdążył wziąć .Ja jechałbym w ekipie 3 osoby. tzn ja i dwie kobietki
Najbardziej mi szkoda że nie zobacze tylu fajnych ludzi z Lilith na czele ( przy okazji pozdrowienia dla ciebie )
Dzięki wielkie:)
~sa1d
Zlot jest w ten weekend czyli 14-16.07 w Łagowie a tu masz mapkę gdzie to jest
Wiecie skoro MuGen nie jedzie trzeba by sie jakoś powymieniać komórkami, żeby potem można było się znaleźć:D
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-07-11 09:10:37)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Jestem za wysylam swoja na PM do Lilith i Waskiego
Dzisiaj nie macie co dzwonic bo lezy w koncie rozladowana (musze w koncu kupic ladowarke)
Ostatnio edytowany przez NameLess One (2006-07-11 09:29:04)
A własnie skoro o komórkach mowa to oczywistym jest fakt że wykasuje numery które już mam.
[cytuj] Dzięki wielkie:D [/quote]
Nie ma za co
Jestem za wysylam swoja na PM do Lilith i Waskiego
~Waski nie wiem czemu ale mam wrażenie, że nas w coś wrobiono:D
~MuGen nie musisz kasować mojej kom tylko mi po nocach nie dzwoń:D
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
~MuGen nie musisz kasować mojej kom tylko mi po nocach nie dzwoń
Nie wiem czy wiesz na co sie porywasz ale ja sie zgadzam
Nie wiem czy wiesz na co sie porywasz ale ja sie zgadzam
Kto nie ryzykuje ten nie żyje:D
No dobra to teraz tak:
Niech osoby które jadą na zlot napiszą skąd jadą i przez jakie miasto będą przejeżdżali.Napiszcie także kto jedzie samochodem i czy ma jakieś wole miejsca żeby kogoś po drodze zabrać. Ewentualnie czy będzie miał możliwość odebrania przyjezdnych z dworca.
Proszę także o napisanie kto bierze namiot i ile będzie mial wolnych miejsc.
Jeśli macie też taką możliwość to powysyłajcie mi numery Waszych komórek.
Ja jadę z Poznania i moim docelowym przystankiem będzie Zielona Góra skąd pojadę busem. Myślę, że dobrze by było spotkać się w jednym miejscu i może to być ZG jeśli oczywiście wszystkim pasuje taka trasa dojazdu na zlot.
Kurcze trzebha się zabrać na poważnie za organizację bo zlot nie wypali.
To tyle z mojej strony. Jeśli ktos uważa, że trzeba jeszcze jakieś info podać to niech napisze:) Ja teraz uciekam do pracy wieczorkiem się pojawię i pokombinuję jak to zgrać żeby zlot się odbył
wiec tak na dzien dzisiejszy jade pociagiem z Warszawy (08:25), do Zielonej Gory (14:23) pzez np. Poznan (11:51), a reszta stacji tutaj
zabieram namiot 2-osobowy
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2006-07-11 11:27:28)
wiec tak na dzien dzisiejszy jade pociagiem z Warszawy (08:25), do Zielonej Gory (14:23) pzez np. Poznan (11:51), a reszta stacji tutaj
zabieram namiot 2-osobowy
A wiec jedziemy razem tylko ja sobie na dworcu w Warszawie poczekam na ten pociag 40 minut[deprecha]
A Lilith tez jedziez z nami tym pociagiem ?
Namiot biore ale jeszcze nie wiem jak duzy
A MuGen nie musisz kasowac mojego telefonu bo nie uwazam go za cos tajnego. A dzwonic to mozesz kiedy chcesz i tak mnie nie obudzisz bo prawie zawsze jest wyciszony. Zyje wedlug zasady telefon jest dla mnie a nie ja dla telefonu
Ostatnio edytowany przez NameLess One (2006-07-11 13:43:38)
Zyje wedlug zasady telefon jest dla mnie a nie ja dla telefonu
True, true[okej]
Ja biorę namiot 4 os. a jadę z WD(chyba:P) autem.