Nie jesteś zalogowany.
Jaki był waszym zdaniem najlepszy mecz na mundialu?
Jak dla mnie półfinał Niemcy - Włochy, był najciekawszy. Akcja szła za akcją, przez całe 120 minut, aż miło było popatrzeć na tak wysokie tempo gry
No, ja też uważam, że Niemcy - Włochy był najciekawszy (dla mnie to był finał).
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-07-10 10:47:25)
Przyłączam się Ib333. A dla mnie finałem był mecz Polska - Niemcy. Juhu!
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-07-10 10:51:40)
Na drugim miejscu stawiam mecz 1/8, Portugalia - Holandia. Może i był brutalny, ale bardzo ciekawy, bo rzadko widuje się takie widowisko
Przyłączam się Ib333. A dla mnie finałem był mecz Polska - Niemcy. Juhu!
Chyba finałem marzeń o awansie z grupy.:)
Tak wracając do tematu : Co zrobić aby padało więcej bramek?
Otóż rozwiązanie jest dosyć proste. Należałoby surowiej karać idiotyzm piłkarski o nazwie "faul taktyczny". Gdyby tego nie było to z pewnością padałoby więcej goli
Tak wracając do tematu : Co zrobić aby padało więcej bramek?
Otóż rozwiązanie jest dosyć proste. Należałoby surowiej karać idiotyzm piłkarski o nazwie "faul taktyczny". Gdyby tego nie było to z pewnością padałoby więcej goli
Zdecydowanie tak. To jest po prostu hamskie. Za coś takiego powinno być półtora żółtej kartki. Sędzia sobie powinien zapamiętać takiego delikwenta i karać go za następny faul drugą żółtą.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-07-10 12:17:15)
Zdecydowanie tak. To jest po prostu hamskie. Za coś takiego powinno być półtora żółtej kartki. Sędzia sobie powinien zapamiętać takiego delikwenta i karać go za następny faul drugą żółtą.
Dokładnie:) Choć jestem ciekaw jak by na to zareagowano np w lidze angielskiej
lb333 napisał:Zdecydowanie tak. To jest po prostu hamskie. Za coś takiego powinno być półtora żółtej kartki. Sędzia sobie powinien zapamiętać takiego delikwenta i karać go za następny faul drugą żółtą.
Dokładnie:) Choć jestem ciekaw jak by na to zareagowano np w lidze angielskiej
W lidze angielskiej są najmądrzejsi sędziowie (właśnie dlatego dziwiłem się, że Poll tak sędziował na MŚ). Pozwalają na ostrą grę, ale hamstwa się nie toleruje.
Chyba macie racje tylko popatrzcie na to z drógiej strony kiedy wszystkich tak sie bedzie karać to ja sie pytam ilu piłkarzy zostanie na boisku po 60 minutach. Teraz gra sie tak a żeby sie przystosować do nowych przepisów potrzeba czasu i myśle że na początku dużo ludzi by poleciało z boiska
Kuszczak przechodzi do Manchasteru United. To jedna z najbardziej zaskakujących dla mnie wiadomości tuż po MŚ. Kuszczak, ma być następcą Edvina Van Der Sar'a. MU ma zapłacić za niego WBA 4 miliony funtów, oby ten transfer wyszedł mu na dobre, i oby nie skończył jak Dudek.
----
Włoska federacja piłkarska zdegradowała Juventus do Serie B, no to ciekawie. A szczury zaczynają uciekać z tonącego okrętu
----
Leo Beenhakker trenerem reprezentacji Polski, wreszcie zagraniczny terener, i wreszcie jakieś zmiany będą.
Dopiero co koniec MŚ, a tu tyle zaskakujących wiadomości
Ostatnio edytowany przez ogi (2006-07-10 13:22:10)
Kuszczak przechodzi do Manchasteru United. To jedna z najbardziej zaskakujących dla mnie wiadomości tuż po MŚ. Kuszczak, ma być następcą Edvina Van Der Sar'a. MU ma zapłacić za niego WBA 4 miliony funtów, oby ten transfer wyszedł mu na dobre, i oby nie skończył jak Dudek.
----
Włoska federacja piłkarska zdegradowała Juventus do Serie B, no to ciekawie. A szczury zaczynają uciekać z tonącego okrętu
----
Leo Beenhakker trenerem reprezentacji Polski, wreszcie zagraniczny terener, i wreszcie jakieś zmiany będą.Dopiero co koniec MŚ, a tu tyle zaskakujących wiadomości
No, a Zidane został już najlepszym piłkarzem mistrzostw...:o
BTW Nie wiem co oni się tak na tego Beenhakkera uparli.
BTW Nie wiem co oni się tak na tego Beenhakkera uparli.
Dla mnie jest on w sam raz. Wreszcie jakiś zagraniczny trener, który może coś zmieni w tej reprezentacji. Po za tym, bardzo dobrze prowadził poprzednią kadrę z Trynidadu i Tobago.
Przynajmniej to będzie jakieś małe pocieszenie dla Zidana.
lb333 napisał:BTW Nie wiem co oni się tak na tego Beenhakkera uparli.
Dla mnie jest on w sam raz. Wreszcie jakiś zagraniczny trener, który może coś zmieni w tej reprezentacji. Po za tym, bardzo dobrze prowadził poprzednią kadrę z Trynidadu i Tobago.
No właśnie. Mi się o uszy obiło jeszcze, że on kiedyś był trenerem Realu Madryd więc to już coś znaczy:)
Zidane w sumie zasluzyl na tytul ani ronaldinho i jego paczka nic nie zrobili a Zizou doprowadzil do finalu Francje i nalezy mu sie i te jego 2 piekne glowki w finale a nieznacie linkow jakis na 10 najladniejszych goli MĹ tak jak to bylo z Korei i Japoni
http://www.corriere.it/Media/Foto/2006/ … zidane.swf
LOL
Next one
Ostatnio edytowany przez No1 (2006-07-12 00:21:11)
<Rotfl>
Dla tych, którzy chcą zobaczyć jak gra ostatni cham, Materazzi: klik.
[edit]
Obejrzyjcie to: Polska Gola!!!
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-07-12 20:25:43)
Zidane ogłosił co powiedział Materazzi. Na onecie notka jest:)Jakby ktoś obraził moją matkęi siostre to też bym mu przypie[cenzura].