Nie jesteś zalogowany.
lb333 napisał:Nie ma to jak zakończyć karierę mocnym uderzeniem.[roftl]
no ale jagby sie zastanowic, to w sumie bez powodu go nie uderzyl ne? [baka]
Jakby się zastanowić, to bokserem on nie jest, tylko piłkarzem.:)
[edit]
Przepraszam, nawet w boksie uderzenie z główki jest niedopuszczalne.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-07-09 22:29:25)
pa3cja napisał:lb333 napisał:Nie ma to jak zakończyć karierę mocnym uderzeniem.[roftl]
no ale jagby sie zastanowic, to w sumie bez powodu go nie uderzyl ne? [baka]
Jakby się zastanowić, to bokserem on nie jest, tylko piłkarzem.:)
no fakt xD :):):)
Główkarzem
I teraz wszystko w rekach bramkarzy i nogach strzelajacych...FORZA WĹOCHY!![okej]
Ostatnio edytowany przez Zeus (2006-07-09 22:32:24)
tyaaa.. cieszymy sie z nieszczescia innych jestesmy okropni xD
B4RT3K napisał:tyaaa.. cieszymy sie z nieszczescia innych jestesmy okropni xD
Ja po prostu przewiduje przyszłość:P
GGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WĹOSI WĹOSI WĹOSI WĹOSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo] a nie mowilam?!?!??????!!!!!!!!
[yahoo][yahoo][yahoo][okej][okej][okej][okej][okej][okej][okej][okej][okej][okej][okej]
Goooooooool. A więc włosi...
komentarz jest zbędny
A jednak Włosi:)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Ladne byly karne. Wlosi mistrzami!!!!
No i tak jak mówiłem Brawo dla Włochów [respekt][respekt][respekt][respekt][respekt][respekt]
[yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo] P I Ä K N I E!!!!
No i koniec mistrzostw. Mam nadzieję, że moi koledzy nie stracą teraz ochoty do gry w piłkę.
:/
(więcej nie napiszę, nie trzeba :/)
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-07-09 22:47:47)
[jezor][jezor][jezor][jezor][jezor][jezor][jezor]
(więcej nie napiszę, nie trzeba :/)
Po prostu wygrał lepszy:P
Włochy zasłużenie wygrały puchar, oczywiście bardzo szkoda mi Francji. Antybohaterem meczu był Zidane, i naprawdę zawiodłem się na nim. Tak fanastyczny gracz, odszedł w taki sposób, strasznie mi przykro.
Brawo dla obu drużyn, bo finał był ładny, sporo ciekawej gry i akcji.
Tak jak Planowałem, w tym roku włosi............A ZA 4 LATA A ZA 4 LATA POLSKA BEDZIE MISTRZEM ĹWIATA!!!