Nie jesteś zalogowany.
Duzo osob mowilo ze Wlosi to taka denna druzyna, ze nic nie potrafia i nie dojda daleko. A teraz sa w finale i wygraja ! xD hehe to wez Kisiel licz na Francje a nie na moich Wlochow
Duzo osob mowilo ze Wlosi to taka denna druzyna, ze nic nie potrafia i nie dojda daleko. A teraz sa w finale i wygraja !
To samo wszyscy mówili o Francji Ja kibicuję trójkolorowym, chciałem żeby taki właśnie był finał, chciałem, żeby Niemcy pokonali portugalczyków i wszystko się spełniło. Teraz chcę żeby wygrała Francja
pa3cja napisał:Duzo osob mowilo ze Wlosi to taka denna druzyna, ze nic nie potrafia i nie dojda daleko. A teraz sa w finale i wygraja !
To samo wszyscy mówili o Francji Ja kibicuję trójkolorowym, chciałem żeby taki właśnie był finał, chciałem, żeby Niemcy pokonali portugalczyków i wszystko się spełniło. Teraz chcę żeby wygrała Francja
Oj, żebyś się nie przeliczył...:)
Włosi są bez wątpienia dużo lepszą drużyną, ale to jest piłka nożna i wszystko jest możliwe.
Ja kibicuję trójkolorowym
Trójkolorowym? Spójrz TUTAJ - jak nie znasz flag państw Coś zbyt podobne są te finałowe
EDIT:
1:0 dla Francji ile tym razem będzie ?
EDIT 2:
już 1:1
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-07-09 20:20:02)
ogi napisał:Ja kibicuję trójkolorowym
Trójkolorowym? Spójrz TUTAJ - jak nie znasz flag państw Coś zbyt podobne są te finałowe
Najwidoczniej zbyt krótko interesujesz się piłką żeby wiedzieć takie rzeczy, że francuzów nazywa się właśnie "trójkolorowymi"
Co do meczu , jest 1:1, a póki piłka w grze, wszystko jest możliwe
Ostatnio edytowany przez ogi (2006-07-09 20:52:03)
Najwidoczniej zbyt krótko interesujesz się piłką żeby wiedzieć takie rzeczy, że francuzów nazywa się właśnie "trójkolorowymi"
Być może Nie wiem kiedy Francja dostała taki przydomek...
jak podczas mistrzostw "France 98" to nic dziwnego bo przesiedziałem je w szpitalu.
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-07-09 20:54:00)
~ogi szacuneczek! Ale spoko spoko, to my będziemy mieć dziś powód do zadowolenia.
dobrze że oprócz mnie, jest jeszcze kilku "francuskich" [hehe]kibiców
Nie lubię Włochów.
Jestem za Francją.[okej]
go go france
też za francją jestem
FORZA ITALIA!!
A mi jest bez różnicy:) Moja drużyna już dawno odpadła
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-07-09 21:43:33)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
No to mamy dogrywkę, oby francuzi nie grali na karne, bo może się to źle dla nich skończyć. Co do meczu, fatalnie gra Malouda i Abidal, normalnie tragedia. Szkoda, że musiał zejść Vieria, to duże osłabienie. Za to po stronie Włoch, najlepszy jest Canavaro.
Jeszcze zobaczycie I tak Wlosi wygraja :P
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-07-09 22:19:35)
No i czerwień dla "bohatera" Francji...
No i czerwień dla "bohatera" Francji...
[hehe][hehe][hehe]
lb333 napisał:No i czerwień dla "bohatera" Francji...
[hehe][hehe][hehe]
[yahoo][okej][okej][hehe][hehe][roftl][roftl]
Nie ma to jak zakończyć karierę mocnym uderzeniem.[roftl]
Nie ma to jak zakończyć karierę mocnym uderzeniem.[roftl]
no ale jagby sie zastanowic, to w sumie bez powodu go nie uderzyl ne? [baka]
- KTO WYGRA MECZ?!
- WŁOCHY!
- KTO?!
- WŁOCHY!
- KTO?!
- WŁOCHY WŁOCHY WŁOCHY
- DO BOJU, DO BOJU, DO BOJU HEJ WŁOCHY, HEJ WŁOCHY!![yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo]
[okej][okej][okej][okej][okej][okej][okej]
[okej][okej][okej][okej][okej][okej][okej]
[okej][okej][okej][okej][okej][okej][okej][okej]
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-07-09 22:29:00)
- KTO WYGRA MECZ?!
- WĹOCHY!
- KTO?!
- WĹOCHY!
- KTO?!
- WĹOCHY WĹOCHY WĹOCHY
- DO BOJU, DO BOJU, DO BOJU HEJ WĹOCHY, HEJ WĹOCHY!!
[yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo]
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2006-07-09 22:27:41)