Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
wytlumaczcie mi jak mam glosowac! [deprecha]
Niech to najpierw naprawią bo niepotrzebnie to udziwniliście A jak już to jakiś tutorial bo ja nie wiem też co sie roi wam w głowach Do tego nadal nie rozumiem dlaczego nie przyjęło mojego głosu.
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-07-09 13:43:53)
pa3cja napisał:wytlumaczcie mi jak mam glosowac! [deprecha]
Niech to najpierw naprawią bo niepotrzebnie to udziwniliście A jak już to jakiś tutorial bo ja nie wiem też co sie roi wam w głowach Do tego nadal nie rozumiem dlaczego nie przyjęło mojego głosu.
Musieli cię zbanować
Kisiel napisał:pa3cja napisał:wytlumaczcie mi jak mam glosowac! [deprecha]
Musieli cię zbanować
lol? ty się słyszysz? czytełeś wcześniejszy post chociaż? co ma piernik do wiatraka?
Obecnie w toku jak zapewne wiecie jest już 2 runda . Jednak ja znowu mam wątpliwości co do zawartości danych
amv-ów .Chodzi mianowicie o te z evangeliona i GITS .Prosiłbym o ewentualną informację od kogoś kto już oglądał i anime i teledyski gdyż niewiem czy oglądać .Swoją drogą organizator powinien pisać ostrzeżenia o spoilerach gdyż te cholerstwa mogą człowiekowi zniszczyć życie ;P .
Jak pisze ze glos niezostal zatwierdzony to sie nieprzejmujcie bo najprawdopobniej zostal, bo glosy sa ciagle naliczane;) Ja za pierwszym razem tak mialem, a za drugim juz normalnie pisalo ze zostal zatwierdzony:) To po prostu zlosliwosc rzeczy martwych:)
Strony Poprzednia 1 2 3