Nie jesteś zalogowany.
W Onegai Teacher też tak było maiłem nawet fotki miejsc i pokazany obrazek z anime....to nie jedyne takie anime są też inne.....
Mnie w każdym razie nic o tym nie wiadomo Anyway, takie zagranie jest całkiem ciekawe. Mogliby zrobić anime w moim mieście XD
Nie daj sie zwiesc, to jest zagrywka pod haruhistow by mieli gdzie pielgrzymowac .
Cały czas umysł mam świeży i żaden haruhista mnie nie przekabaci. Zresztą nie miałby czym? Bo chyba nie ty małym wrednym monstrum o imieniu Haruhi
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Jako że bardzo podobało mi się to anime, nie mogę nie zabrac tu głosu, obejrzałem je po tej całej awanturze zwanej Wojna Kwietniową. Pierwszy epek... cóż nic z niego niezrozumiałem, wrzuciłem drugi i mnie wciągnęło.
Co jest w tej seri takiego że przyciąga?
Przede wszystkim humor nie polega tutaj na biciu frajera w okularach, wpadaniu na czyjeś biusty, akcjach typu superdeformed, czy na spadających niewiadomo skąd przedmiotach.
Najwiecej smiechu wywoływały u mnie zjadliwe komentarze Kyona. Mozna powiedzieć że jeśli istnieje coś takiego jak "inteligentny" humor to HSnY jest przykładem komedii opartej na takim właśnie humorze.
Co jeszcze przykuwa publike do tego anime? Mysle że napewno kreska, jest naprawdę ładna, staranna, widac to po szczegółach otoczenia, dodatkowo animacja jest bardzo płynna, widac to wyraźnie w endingu (układ horeograficzny).
No i muzyka, nie chodzi tu tylko o opening i ending, ale też o to co tworzy nastrój wewnątrz anime.
O tym że postacie są naprawdę sympatyczne (i nawet Haruhii da się lubić, chociaz to może nastąpić dopiero gdy poznamy powody dlaczego jest taka...ekscentryczna) już ktoś wspominał, więc jedynie to potwierdzę.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
po prostu Suzumiya Haruhi no Yuuutsu jest nie ciekawe i przekąbinowane i widziałem fajniejszych bohaterów
Jeśli constans73 zachwala to mam tym bardziej wątpliwości, i to anime Oryginalne
mało chyba w życiu rzeczy widziałeś..........
Nie będe się rozwodził nad twoją opinią, bo mnie ona nie przekonuje. Znam już gust jaki posiadasz.:)
ta może mnie oświecisz bo sam nie jestem pewny swojego gustu
haruhi albo kochasz albo nienawidzisz ~~
zgadzam sie z opcym ze tutaj raczej humor jest inteligetny
opcy odkryłem wasz plan wy cholerni dranie ,za pomocą tego tematu chcecie zdobyć wiernych i zakatować nas Yoruichistów.......
generale opcy z naszego raportu wynika ze przybywa nam wiernych ~~
Ja zawsze będę za Yuruichi.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-07-07 16:15:07)
Ale ja nie bede ci w 100% ufać
A tak przy okazji, kiedy w końcu ktoś zrobi napisy do ostatnich odcinków? Do ściągnięcia są do 11 ep, a kolejnych nie ma.
~zergadis0
Oo, sam machnij, ja mam urlop, tak jak i RiXeD
napisy pokażą się jak będą zrobione
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Ja jestem z Yoruichi ale zobaczę czy uda mi sie znaleźć miejsce na Suzumiye (Zacząłem pisać Higurashi... ech 4 odcinki na raz robią swoje ).
EDIT:
Aha jeżeli byłby ktos tak miły i Dał link do całej Serii Suzumiya Haruhi no Yuuutsu? (BTW W tym ostatnim słowie to ile ma być tuch "u" pod rząd, przepizywałem z tematu )
Ostatnio edytowany przez Arry (2006-07-07 17:18:24)
3
Arry, wejdz sobie na www.fansub.tv calutka seria via WWW
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Arry, wejdz sobie na www.fansub.tv calutka seria via WWW
Ale wiesz... ja jestem leniwy i chciałem packa
Ale dobra, pomęczę sie
EDIT:
Aha jeżeli byłby ktos tak miły i Dał link do całej Serii Suzumiya Haruhi no Yuuutsu? (BTW W tym ostatnim słowie to ile ma być tuch "u" pod rząd, przepizywałem z tematu )
"u" ma być tyle ile wynosi IQ haruhistów. To ile to będzie? 2 czy 3 w końcu? XD
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
A czy haruhiści posiadają swoją własną świątynię i zgromadzenia tak jak wyznawcy Yoruichi?
Sory za offtop:P
No jasne że mają, kiedyś był to pokój kółka literackiego, obecnie zbieramy się tam na super tajnych mszach i składamy opfiary z... łosi ku chwale naszej bogini ( oraz na urzytek własny wyznawców, np: ja jakiś tydzień temu chciałem jechac nad jeziorko i ubiłem dwa łosie na raz w intencji pogody... dzieki temu mamy teraz falę upałów, prawdopodobnie trzeci łoś spowodowałby stopienie lodowców )
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-07-08 02:25:18)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Dziwni jesteście... Więc jednak nie macie takich zgromadzeń jak wyznawcy Yoruichi. Moglibyście coś zorganizować:P
u mnie w piwnicy mozna by jakas msze odprawic ~~ mam nawet ogoreczki i sledziki ;f
chetnych zapraszam ~~
a tak btw wanderer masz racje ale nie zupelnie ~~ liczbe 3 bierzemy do potegi 333333333333333333333333333333333 i wtedy wychodzi prawdziwy wynik
Ostatnio edytowany przez Sempai (2006-07-08 10:58:24)