Nie jesteś zalogowany.
Oczywiście sprawiedliwości nie stanie się zadość, dopóki FIFA i wszechmądry Blatter nie wprowadzi nowych zasad dotyczących sędziowania. Bez tego, będą jeszcze większe problemy
Co do Włochów, wątpie czy wszyscy tak się na nich uwzięli i nie pozwalają im nic wygrać od kilkunastu lat. W końcu fuksem znaleźli się w półfinale, nieszczęsny karny w meczu z Australią
Ostatnio edytowany przez ogi (2006-07-02 19:04:32)
co mam nie obrażać ?oO wolny kraj moge mówić co chce , nie trawie niemców
OK, pisz, że ich nie lubisz, ale nie używaj epitetów, nast. raz skończy się warnem.
Imperare sibi maximum est imperium
Nie wiem, czy kogoś ucieszy ta wiadomość, ale mam nadzieję że tak. PZPN już wybrało następcę Pawła Janasa, będzie nim holender Leo Beenhakker, który jeszcze doniedawna prowadził reprezentację Trynidadu i Tobago. Oficjalne ogłoszenie i podpisanie kontraktu ma się odbyć 14 lipca.
Ja się bardzo cieszę, że Listkiewicz zrobił taki ruch (jeden z niewielu, które mogą przynieść korzyść dla reprezentacji ). Przyda się zagraniczny trener, który wreszcie wprowadzi jakieś zmiany w grze i mentalności naszego zespołu
czekam na finał Włochy - Portugalia, bo ani niemcy ani francuzi nie zasluzyli. Włosi zawsze odpadają po jakichś przekrętach ! obydwa zespoły (ger, fra) są cienkie i słabe. a spisek zeby niemcy byłi MĹ na pewno jest !!
FORZA ITALIA
Ostatnio edytowany przez Cain (2006-07-03 21:49:54)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Największe prawdopodobieństwo jest na finał Niemcy-Francja.
Nie wiem, czy kogoś ucieszy ta wiadomość, ale mam nadzieję że tak. PZPN już wybrało następcę Pawła Janasa, będzie nim holender Leo Beenhakker, który jeszcze doniedawna prowadził reprezentację Trynidadu i Tobago. Oficjalne ogłoszenie i podpisanie kontraktu ma się odbyć 14 lipca.
Ja się bardzo cieszę, że Listkiewicz zrobił taki ruch (jeden z niewielu, które mogą przynieść korzyść dla reprezentacji ). Przyda się zagraniczny trener, który wreszcie wprowadzi jakieś zmiany w grze i mentalności naszego zespołu
Też o tym słyszałem. Pisali o tym w... Fakcie. To znaczy, że jest to najprawdopodobniej bzdura.
Listkiewicz podobno rozmawiał z czterema trenerami z zagranicy, ale wszyscy stwierdzili, że z chęcią spróbują swoich sił, ale nie chcą, żeby ich nazwiska pojawiły się w prasie. To też może być kłamstwo Listkiewicza.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-07-03 22:31:17)
[yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo] 2:0
coś pięknego grosso i del piero
Forza Italia [yahoo][yahoo]
kto by spodziewał takiego wyniku w 115 minucie:D
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-07-04 23:32:00)
Niesamowity mecz, na pewno najpiękniejszy (jak narazie) na tych mistrzostwach. Szkoda mi niemców, ale i tak byłem za Włochami. Myślę, że obie drużyny zasłużyły na awans, ale tak się nie da. Gratulację dla Włoch i Niemiec
To była najpiękniejsza końcówka meczu jaką widziałem.
No i nareszcie szwaby odpadły!! Mecz był przepiękny i z pewnością mogę powiedzieć, że był najlepszy. W oku w przeciwieństwie to łzy żalu jaka zakręciła mi się w oku po meczu Francji z Brazylią teraz pojawiły się wyjątkowe łzy szczęście(joke). Z całego serca gratuluje Włochom bo zagrali przepięknie.
Ostatnio edytowany przez Eragon (2006-07-04 23:39:16)
Niemcy odpali, Wlosi byli lepsi w tym meczu i dobrze ze wygrali
Ałwiderzejen niemcy
To było coś pięknego. Nie ma co się rozpisywać:D
Mecz był piękny, ale muszę też pochwalić sędziego. Nie ma co, nie dał się złamać presji tak wielkiego meczu, i tego, że przecież grali gospodarze. Wielkie brawa dla sędziego
kto by spodziewał takiego wyniku w 115 minucie:D
a nie była to 118 ??
Włosi pokonali Niemców bo nie mogli znieść tego jak Niemieccy dziennikarze oszpecili Polaków hehe
Finał będzie Włochy : Portugalia ale sie rozmarzyłem :P
Ach... szkoda, nie lubię Włochów, wkurzają mnie tym swoim symulowaniem (szczególnie Tottiego nie mogłem znieść), ale trzeba przyznać, że byli lepsi.
MWAHAHAHA!! brawo makarony!! szwaby do domów!!
taka mała ciekawoskta: szwaby są w domu:P
taka mała ciekawoskta: szwaby są w domu:P
wydaje mi się że byli przed chwilą na boisku muehehe