Nie jesteś zalogowany.
Ostatnio edytowany przez Hawk110 (2008-02-28 21:40:11)
Ostatnio edytowany przez Hawk110 (2008-02-28 21:40:45)
Nikt nie oferuje? A rozejżyj się po forum, może ktoś ma w swoich zbiorach. Zresztą jak ściągasz z sieci to komuś za to płacisz? Bo abonament za sieć, jak również za prąd, nie jest opłatą za to co ściągasz. Jeżeli chcesz coś ściągnąć z płatnego ftp to dopiero płacisz za to co ściągasz. A tak to wszystko masz za darmo.
Ściąganie emule całej serii jest szybsze niż 1 ep. Na dodatek najlepiej jest mieć włączonego kompa 24/24 by odstać swoje w kolejkach. A sam nie ściągnę, bo mnie to anime nie interesuje. Ale jak już coś mam, to wysyłam po cenie płytek. Dla mnie to jest oczywiste. No ale wiem że ludzie tacy są, że jak ktoś dał się zrobić i został oszukany przez pirata, to od razu musi sam piracić, bo "ludzie tak robią". Jak złodziej ci ukradnie radio w samochodzie, to ty też zaczniej je kraść? To jest ta sama logika.
A co do tego 15 epizodu, to widzę że wszystkie mają po ok 270 mega, więc nie wiem skąd ci się wziął ten inny. Zresztą sam zobacz
Ostatnio edytowany przez Hawk110 (2008-02-28 21:43:45)
Słuchajcie po co się kłócicie mówie wam że nie warto:D a po drugie ma wkońcu ktoś tą serię czy nie po niemiecku może być bo ten język mam w małym paluszku więc to mi nie przeszkadza
akurat ja ma w zbiorach troszke tsubasy !! Capitan Tsubasa Tv 1-47(cały czas wale z emula ale pliki są małe bo od 70 do 100mb, jakoś daje wiele do rzyczenia no i jeszcze dubing hiszpanski,ale czego sie nie robie dla swojej ukochanej serii ) mam Capitan tsubase J 1-27 (jakoscowo dobra: szukam J od 28-52 jak ktos posiada prosze o kontakt) Captain Tsubasa J world Youth 2-13 (brakuje mi pierwszego epka. jakosciowo dobra z wyjątkiem jednego odcinka ale jakos przezyłem),Captai Tsubasa Shin 1-13 (brak 8,11,12,13),Capitan Tsubasa (3 kinówki),captain tsubasa road 2002 1-52 (jakosciowa bardzo dobra ale wiekszosc to rawki a niektóre odcinki maja dubbing włoski ale jak ktos zrobi polskie suby to bedzie dobtrze ;P) mój numer GG: 2166394 jezeli ktos jest zainteresowany kupnem lub wymiana. A jezeli chodzi o kupno to cenna jednej dvd waha sie od 13-15zł (kwestia ugadania ;P:P)
Tylko że mi nie chodzi o Tsubasy a o GANBARE KICKERS
ja chce napisy do ganbare kickers! moj numer gg; 5112769 była bym naprqawde bardzo wdzeiczna!
GOAL FIELD HUNTER posiada ktos swoich zbiorach ta serie???
GOAL FIELD HUNTER posiada ktos swoich zbiorach ta serie???
na ta serie poluje wiecej osob
zakladalem juz topic na ansi odnosnie tego anime...
i padly linki do stron, ale najblizej to byla jakas turecka, gdzie bylo niestety tylko wymienione... niestesty nie dalo sie sciagnac, ale usyttkownicy z ansi naprawde sie wykazali serdecznoscia i pomoca
podsumowujac
goal field hunter - nie ma szans znalezc tego anime
jak ktos da rade znalezc to prosze o kontakt...
prosbe kieruje szczegolnie do userow winny i share, bo tam nie szukalem
[ostrzezenie][ostrzezenie][ostrzezenie][ostrzezenie][ostrzezenie]
Odnosnie tego goscia ktory chce kase 25 za 2 dvd... olejcie go...
on chce po prostu na was zarobic i tyle...
a moze zaklada konta na allegro i probuhje sprzedawac i mu nie schodzi? i tutaj zweszyl okazje?[kupa]
hmm zagadajcie do piter666, on mial do oddania kickersow..
i napewno koszt calej tranzakcji wyniesie mniej niz te 25zl
Polecam serie Hungry Heart - Wild Striker
Najlepsze anime o plilce noznej jakie kiedykolwiek widzialem...
po prostu miodzio
dzielo tworcow tsubasy i czegos tam jeszcze
do pobrania z animebw....
[shithappens][shithappens][shithappens][shithappens][shithappens]
Aoki Densetsu Shoot! inaczej pilke w grze mozna zassac z torrenta wydawanego przez SAIZEN a napisy sa na ansi do wszystkich odcinkow
BT tracker saizen:
http://a.scarywater.net/saizen/
Napiski na ansi:
http://animesub.info/szukaj.php?szukane … u+Shoot+ep
Die Kickers ja posiadam ale tylko z niemieckim dubingiem ale moze beda suby pl jesli sie moj znajomy postara
witam
zobaczcie co znalazłem
Goleadores
L'école des champions
Moero! Top Striker
czy jak kto tam woli
http://vagos.es/archive/index.php/t-132521.html
49 epków w języku hiszpańskim (?... tak wynika z opisu)
sądząc po openingu, zapowiada się całkiem ciekawie, tylko czy kiedyś pojawi się jakiekolwiek tłumaczenie na język polski
jakość, hmm tylko opening obejrzałem, może być. Lepsze to niż nic :p
Ostatnio edytowany przez flu66er (2008-03-02 00:20:57)
człowieku czy ty wiesz coś znalazł?
Goal FH !!!!!!!!!
Dzięki ci boże za takich userów jak ~flu66er
tak?
nie wiedziałem.
z tego co wyczytałem to Goal FH ma 39 epków
a to co znalazłem czyli Los Goleadores ma 49epków
a teraz już sam nie wiem, bo się doczytałem z innego źródła że to to samo :p
Ostatnio edytowany przez flu66er (2008-03-02 00:44:04)
Tak Piłkarze byli emitowani na TVP 2 w 1992 roku.
W telewizji polskiej wyemitowano dużo anime, coś koło 30-40 tytułów . Przykładem może być Załoga G, Hello Kitty. No ale większość była koprodukcjami i głównie były przeznaczone dla dzieci (Maja, Muminki).
heheh kiedy to było ??
pamiętam że byłem na zielonych lekcjach (takie kolonie w środku semestru)
w każdym razie to było 16 lat temu ufffff
jedenastka marzeń na Polsacie2 też była niezła ktoś ma może jakiegoś linka do tego anime ??
ciekawa sytuacja...
Alternative title:
Goal Field Hunter
Goleadores (Spanish)
Jedenastka Marzeń (Polish)
Jednostka Marzeń
هجوم الكابتن ثابت (Arabic)
a ~flu66er znalazl cos takiego...
Moero! Top Striker (TV)
Captain Rabeh (Arabic)
Gol! (Spanish)
L'École des champions (French)