Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Czy możecie polecić mi jakieś anime z gatunku School Life, Ecchi, Comedy ale taki tytuł by był naprawdę, naprawdę śmieszny i że by w miarę możliwości nie był to grzeczny humorek[hehe]......Mam zamiar zobaczyć Air i potrzebuje jakiegoś zabezpieczenia więc naprawdę proszę podać jakiś fajny śmieszny, ecchi tytuł
PS.Naprawdę nie wiedziałem jak nazwać temat[baka]
Przede wszystkim Green Green i.... School Rumble.
Poleciłbym jeszcze D N Angel wiem że to nie ten gatunek ale school jest a tak pozatym w niektórych odcinkach są takie jazdy że dorównają każdej serii komediowej nawet takiej jak Green Green.
Polecam także FMP: Fumoffu i I My Me! Strawberry Eggs jak najbardziej tan gatunek i smieszne też jest.
Poleciłbym jeszcze Ichigo 100% bo jest naprawde fajne, ale anime nie ma końca więc nie obejdzie się bez czytania mangi, bo inaczej może się anime nie spodobać.
Ostatnio edytowany przez ralphkun89 (2006-07-02 18:32:14)
Green Green jest szalony, właśnie oglądam tą serię i jeszcze takiego "czegoś" nie widziałem.
Dokuro-chan polecam
Pipiru piru piru pipiru pi
Dokuro jest chyba deczko zbyt krwawe i nie każdy lubi ten tym humoru, ale także polecam.
Green Green jest szalony, właśnie oglądam tą serię i jeszcze takiego "czegoś" nie widziałem.
To chyba nie oglądałeś Dokuro-chan i Furi Kuri.
Zgrzyt, załóż sobie konto na anidb i użyj opcji hint. Dodatkowo na anime-planet jest lista podobnych tytułów. Znajdż np. School Rumble i pokaże ci podobne.
Szykbo i skutecznie. Dzięki temu nie będzeisz musiał się co chwila pytać.BTW Jak znam życie to 90% tytułów, które tu polecą oglądałeś.
No ale ja czytam te recenzje i potem mam wybrać to prędzej zobaczę jakieś 3 anime w tym czasie.....a tak chce się oprzeć o wasze doświadczenia....
skąd te przypuszczenia że zobaczyłem aż tyle anime?
A tak na marginesie wszystko co polecacie oprócz My Me! Strawberry Eggs widziałem
Dokuro jest chyba deczko zbyt krwawe i nie każdy lubi ten tym humoru, ale także polecam.
pawel198804 napisał:Green Green jest szalony, właśnie oglądam tą serię i jeszcze takiego "czegoś" nie widziałem.
To chyba nie oglądałeś Dokuro-chan i Furi Kuri.
Właśnie czekam na wolnego slota na MU
P.S Sorry za offtop
Ja skończyłem oglądać DearS, dosłownie przed chwiluniom. Jak dla mnie zalicza się do gatunków, które podałeś. Humorek jest pikantny, ecchi też jest (chyba śmielsze, bardziej niż Green Green). Ześwirowana seria.
Przy Midori no Hibi miałem niezły ubaw.
Jeszcze może Ai Yori Aoshi (razem z Enishi)
I pewien sentyment do Ichigo 100%
Ostatnio edytowany przez nuito (2006-07-02 18:49:07)
hmmmm Ai Yori Aoshi niewiem czy dam rade przejść przez tą słodycz......A resztę widziałem (DearS jest zarąbisty)
Ja osobiście Ai Yori Aoshi (i Enshi) NIE POLECAM/ mówię szczerze, że chciało mi się żygać podczas oglądania...[blee] To nie słodyczy jest tam pełno tylko schematów i tylko schematów, nie trzeba oglądać żeby wiedzieć co się bedzie działo, a sama akcja... Eeee? Akcja? A widział ktoś tam jakąś akcję, bo ja nie bardzo...
[EDIT]
Znowu offtopuję... dobra już się nie odzywam
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-07-02 19:09:24)
osobiście poleciłbym "Jungle Wa Itsumo Hale Nochi Guu + Deluxe" ewentualnie "Azumanga Daioh"
Ja osobiście Ai Yori Aoshi (i Enshi) NIE POLECAM/ mówię szczerze, że chciało mi się żygać podczas oglądania...[blee] To nie słodyczy jest tam pełno tylko schematów i tylko schematów, nie trzeba oglądać żeby wiedzieć co się bedzie działo, a sama akcja... Eeee? Akcja? A widział ktoś tam jakąś akcję, bo ja nie bardzo...
Dla zabicia czasu można oglądnąć Ai Yori...
Jednak tak jak mówisz, trzeba lubić/lubieć (niepotrzebne skreślić) takie spokojne klimaty, więc napewno wielbiciel mrożących krew w żyłach akcji nie znajdzie w tym anime nic wartościowego. Ja zwróciłem uwagę na wątek uczuć między lokatorami:P
Swoją drogą prawie wszystkie romanse są schematyczne.
~pawel198804 jeśli mówisz o braku akcji to To Heart byś nie przeżył[hehe][hehe]
MoĹźliwy spoiler
Jak juĹź polecacie Green Green, to najpierw powiedzcie, Ĺźe ostatni odcinek nie ma happy end'u. Szczerze to wyrwaĹem po nim doĹa.
Kuniec
Ja polecam, (tak jak koledzy wyĹźej napisali) Dokuro-chan i FLCL (furi kuri)
Psychopata - Specjala nie oglądałeś ? tam jest happy end
MoĹźliwy spoiler
Jak juĹź polecacie Green Green, to najpierw powiedzcie, Ĺźe ostatni odcinek nie ma happy end'u. Szczerze to wyrwaĹem po nim doĹa.
Kuniec
To zobacz 13 odcinek ktĂłry jest soft hentaiem po wydarzeniach w green green moim zdaniem przyjemniejsze zakoĹczenie[hehe]
TEn 13 odcinek tylko psuje serie... żałuje że go oglądałem.
Jak dla mnie bez tego odcinka jest gorzej. Ten odcinek jest naprawde super, pomimo iż nie przepadam za hentai. Koniec z OAV bardziej mi się podobał niż oryginalny, a tak pozatym można było sie pośmiać nieźle.
No, ale nie zaprzecze, że ostro się naśmiałem. A 13 odcinka nie będe oglądał.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-07-02 21:38:24)
Strony 1