Nie jesteś zalogowany.
Kurde widze ze Brazylia przegrywa i boli mnie przez to serce jednak niestety widzę ze jak narazie wygrywa zasłużenie.
jasne, że było wiadome
bawi mnie tylko ,że brazylia tak się odgrażała francji za ten przegrany mecz finałowy z 98 roku (nie wiem czy dobrze pamiętam), a grają jak polacy z ekwadorem. no i gdzie ten wspaniały ronaldhinio?
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Dla mnie mundial się skończył z dniem dzisiejszym ale został jeszcze Wimbledon go go go Szarapowa
Ronaldinho jest przereklamowany, niby taki z niego wirtuoz piłki nożnej i najlepszy piłkarz świata, a wychodzi na to, że dostał te wszystkie tytuły i się wypalił.
A ja tam lubię Ronaldinho:P
Wg. mnie on jest najlepszy na świecie, ale nie daje z siebie wszytskiego, bo byłby za dobry:D
Ale i tak Francja Mistrzem świata!!
Ale i tak Francja Mistrzem świata!!
[roftl] w życiu...
Coraz bardziej zaczynam obstawiać Niemców, niestety..
a jeszcze wczoraj myślałam że finał będzie brazylia-argentyna
edit:
canarinios do domu [roftl]
Ostatnio edytowany przez liia (2006-07-01 22:53:30)
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Ronaldinho nie daje z siebie wszystkiego?
Ja myślę, że daje z siebie wszystko, a co do tego, że Ronaldinho byłby za dobry to się mylisz bo "gra się tak jak przeciwnik pozwala".
Francja pokazaĹa, Ĺźe Brazylia nie jest niedopokonania. Francuzi zagrali wspaniaĹy mecz, wielkie brawa dla Zidane'a . A Brazylia jedzie do domu, byli zbyt pewni siebie, i w koĹcu wysokie mniemanie brazylijczykĂłw ich zgubiĹo. Brawo Francja [yahoo][yahoo]
Nie no nie zauważyłeś w mojej wypowiedzi ironii?:P
Wiadomo, chłopak powoli się wypala, to już nie ten sam piłkarz co kilka miesięcy temu...
A co do Francji! Brawo! Francja w półfinale! Teraz pokona tą (tu wstaw wszystkie wulgaryzmy jakie znasz:P) Portugalię i Finał z Niemcami:D
Francja w pół-finałach ale co z tego. Brazylia grała o wiele słabiej niż powinna ale mimo wszystko mogli wygrać.
Mundial praktycznie skończyl sie dla mnie z dnie dzisiejszym bo nie wyobrażam sobie finału z niemcami w roli glównej.
I Brazylia poza mistrzostwami swiata Włosi zostana mistrzami
ooo pa3cja, ja bym sobie tego życzyła, ale nie mam złudzeń... są za ciency
Mundial praktycznie skończyl sie dla mnie z dnie dzisiejszym bo nie wyobrażam sobie finału z niemcami w roli glównej.
Mistrzostwa Ĺwiata to nie tylko Brazylia, jeśli Francja, Niemcy, Włochy czy Portugalia zdobędzie puchar, to znaczy, że na to zasłużyli. A Brazylia jedzie do domu, bo nie doceniła przeciwnika. Przestaną wreszcie udawać, że są niepokonani
Dobrze, że Francja wygrała. Portugalia będzie mieć łatwiejszego przeciwnika w półfinale.
Po tym meczu nasuwają mi się jedynie słowa:
"Impossible is nothing"[respekt]
Ojojoj, nie pozwole by Portugalia pokonała Francję.
To się nie może stać:D
Portugalia wyeliminowała moje dwie ulubione drużyny!
Teraz im się to nie uda:P
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-07-01 23:03:44)
ooo pa3cja, ja bym sobie tego życzyła, ale nie mam złudzeń... są za ciency
licze na nich calym sercem
Pierwszy raz kibicowałem Francji. I proszę. Cóż moim marzeniem jest obecnie powtórka finału z Euro 2000, czyli Włochy-Francja, ale zwycięstwo tych pierwszych. Dziś będę spał jak nigdy dotąd. Po prostu ja nie cierpię Brazylii.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee francuzi zabojady wygrali fuck ................................. wwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr postawilem na brazylie 2k w toto mixie i ........ mam nadzieje ze portugalia ich zloi bo jak nie to alkaide nasle
nie nie nie tylko nie wlosi mistrzami, dostana z niemcami teraz..... zawsze inni graja wlosi wygrywaja, teraz im sie to nie uda
Ostatnio edytowany przez Tkaczu (2006-07-01 23:06:23)
Dobrze, że Francja wygrała. Portugalia będzie mieć łatwiejszego przeciwnika w półfinale.
Myślę, że Portugalia ma szansę na finał, chociaż będę kibicował Francji. Ale jeśli Portugalia awansuje i trafi na Niemcy, to wiadomo, że gospodarze wygrają. Po pierwsze Niemcy są lepsi, po drugie i najważniejsze jako gospodarz mają przychylność sędziów (przykład: mecz z Argentyną).
Po za tym Portugalia wygrała z Anglią po beznadziejnym sędziowaniu sędziego. Za tyle błędów powinni go zwolnić z fifa
Po za tym Portugalia wygrała z Anglią po beznadziejnym sędziowaniu sędziego. Za tyle błędów powinni go zwolnić z fifa
Nie gadaj głupot. Nie możesz powiedzieć, że gdyby sędzia się nie mylił, Portugalia by nie wygrała. Poza tym gdzie się tak stasznie pomylił? Nie uznał Angli jakiegoś gola? Mecz Anglia przegrała w karnych, gdzie miała równe szanse.
Poza tym te mistrzostwa to jedna wielka kompromitacja, jeśli chodzi o sędziowanie. Dużo drużyn zostało oszukanych i jeszcze pewnie kogoś oszukają.