Nie jesteś zalogowany.
<= he he he...
Hidek napisał:Ja się tam nie wysilałem a avek jak widać ku czci i pamięci wspaniałego artysty.
A kto to wlasciwie jest?
Jeden z członków zespołu X-Japan...
~winged, zgadzam się z kubikiem, ostatni jest świetny:)
mi najbardziej się podobał poprzedni avatarek opcego; ~opcy, szkoda że zmieniłeś
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
~winged, zgadzam się z kubikiem, ostatni jest świetny:)
Skoro tak, to już jest nowy.
Nie ma to jak kobieca opinia.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
~Winged, teraz muszę przyznać, że z obecnych avków twój mi się najbardziej podoba. Nie ma to jak skośnooki przystojniak
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
No co wy Hideto Matsumoto nie znacie to bardzo nie ładnie??. Sadol nie sadol artystą był choć twój avek też jest niczego sobie ~Satoshi:P Ayu wymiata[slina]
Ostatnio edytowany przez Hidek (2006-07-01 22:24:48)
No co wy Hideto Matsumoto nie znacie to bardzo nie ładnie??
Nie każdy słucha X-japan czy jak wy to tam zwiecie:P
I lepszy nawet od seksownego grubaska???
Oj nie sądze, nic nie przebije tego seksownego grubaska:D
On jest świetny. Wczoraj dorwałem wszystkie sezony SP, także jak obejrze, to zmiana avka i sygnatury gwarantowana:D
Toż to klasyk rocka jest lata 90
I lepszy nawet od seksownego grubaska???
a lepszy! no chyba że by to był skośnooki seksowny grubasek;)
kubik napisał:I lepszy nawet od seksownego grubaska???
Ten na avatarze kubika jedno oko ma skośne.
kubik napisał:I lepszy nawet od seksownego grubaska???
Łoo, to mój opis. Mam skośne oczy i lekką nadwagę.
[EDIT] ~Psychopata - do tamtego jestem też mocno przywiązany. Heat i BotI to jedne z moich ulubionych mang, a postacie z tych avatarów, analogicznie, też są jednymi z moich ulubionych.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-07-01 23:13:35)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
E tam, teraz Winged ma słabiutki avatar. 6 to było coś.
On jest świetny. Wczoraj dorwałem wszystkie sezony SP, także jak obejrze, to zmiana avka i sygnatury gwarantowana:D
Ja tam jestem jednak zatym żebyś wrócił do starego avatara.
A co do mojego to nawet jeżeli nie cieszy się zbyt dobrą opinią to i tak go nie zmienię bo jest zbyt podobny do mnie:P
Toż to klasyk rocka jest lata 90
Dla mnie klasykiem w ich wykonaniu było...rozwalenie ręki na pianinie przez i ch perkusiste ,oraz rozwalenie perkusji rówinież przez niego...
Jako, że żadko zmieniam swoje avatarki, więc i historia krótka:
1. 2. 3.
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Moje są okropne, ale który podoba się Wam bardziej ???
1 Angel 2 Devil
Zrobiłem je z tego bo mi się postać spodobała ^^ no i potem 2 klatka ręczna robota i *.gif
[URL=http://img215.imageshack.us/my.php?image=tsugiri24tx.gif][/URL]
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-07-02 00:43:47)
...do usunięcia
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-08-23 13:29:21)
Yoshiki był szalony jak cała reszta grupy która rozwalała co się dało na scenie. To nie temat na takie rozmowy.
A co sądzicie o moim avatarku?(wiem że nadaje się tylko na przecier pomidorowy, ale i tak musze poznać wasze opinie )
A musze powiedzieć że najbardziej podoba mi się avatarek cieslaka (chyba dlatego że Kenshina ostatnio oglądam)
A sorki że nie dałem mych starszych avków, nie zrobiłem tego ponieważ sam ich nie posiadam
Ostatnio edytowany przez Luciola (2006-07-02 09:05:33)
Luciola, fajny ten twój avek, z tym że nie wiem kto to jest:P
lepiej dla ciebie zebys nie mial Cartmana zresztą wogóle daj sobie spokój z SP - zepsujesz moją oryginalność
To zabrzmiało jak groźba[placze]:P
Dobra skoro mówisz, że na tym forum może być tylko jeden SP fan, to moge chociaż userbara se dołożyć z Sp?:P A co do starego avka, nie mam zwyczaju wracać do starszych avów:)