#1 2006-07-01 09:28:48

Radagajs
Użytkownik

Nietypowy układ proponowany

Z uwagi na niemożność wymiany przez popsutą nagrywarkę , mam pytanie : czy ktoś ma poniższe anime (nie muszą być wszystkie) , mógłby mi je nagrać na DVD , w ostateczności CD , i przesłać? Oczywiście wszystkie koszty zostaną pokryte , czy to w formie czystych płytek , czy bezpośrednio w finansowej , czy w jeszcze innej , poza może zapłatą w naturze.

A te anime to :

Monster (całość , grupa dowolna , byle anglojęzyczna i nie Soldats... Keep byłby chyba najlepszy , ale inne też mogą być)
Zipang (DP , zresztą innych subów nie ma ; dwa pierwsze epizody zrobił jednak tylko Deph)
Kodomo no Omocha (1-43 i 100-102 , bo tylko te odcinki zrobiło KTP , reszta jest jeno w złej jakości RMach)
Kumo no Mukou , Yakusoku no Bashou (polski sub od Acrossu)

W razie gdyby ktoś chciał się kontaktować bezpośrednio , radagajs@go2.pl.

#2 2006-07-01 10:01:33

Aaron
Użytkownik

Odp: Nietypowy układ proponowany

Radagajs napisał:

Kumo no Mukou , Yakusoku no Bashou (polski sub od Acrossu)

Z tego co wiem ASG-A wydało tylko dwie zapowiedzi tego filmu, a cały projekt jest chwilowo zawieszony jezor

#3 2006-07-01 10:08:24

gracol
Użytkownik

Aaron napisał:

Z tego co wiem ASG-A wydało tylko dwie zapowiedzi tego filmu, a cały projekt jest chwilowo zawieszony jezor

Zgadza się... chyba, że wyszła jakaś "podziemna" wersja dla wtajemniczonych oczkod

#4 2006-07-01 10:21:23

Hiroyuki
Użytkownik

gracol napisał:
Aaron napisał:

Zgadza się... chyba, że wyszła jakaś "podziemna" wersja dla wtajemniczonych oczkod

hmm... nope, jezor nawet mi nic nie wiadomo na  ten temat, więc projekt pewnie przepadł gdzieś w odmętach czasu hehe

Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
ub-3.gif

Stopka forum

© Animesub.info 2024