Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Z uwagi na niemożność wymiany przez popsutą nagrywarkę , mam pytanie : czy ktoś ma poniższe anime (nie muszą być wszystkie) , mógłby mi je nagrać na DVD , w ostateczności CD , i przesłać? Oczywiście wszystkie koszty zostaną pokryte , czy to w formie czystych płytek , czy bezpośrednio w finansowej , czy w jeszcze innej , poza może zapłatą w naturze.
A te anime to :
Monster (całość , grupa dowolna , byle anglojęzyczna i nie Soldats... Keep byłby chyba najlepszy , ale inne też mogą być)
Zipang (DP , zresztą innych subów nie ma ; dwa pierwsze epizody zrobił jednak tylko Deph)
Kodomo no Omocha (1-43 i 100-102 , bo tylko te odcinki zrobiło KTP , reszta jest jeno w złej jakości RMach)
Kumo no Mukou , Yakusoku no Bashou (polski sub od Acrossu)
W razie gdyby ktoś chciał się kontaktować bezpośrednio , radagajs@go2.pl.
Kumo no Mukou , Yakusoku no Bashou (polski sub od Acrossu)
Z tego co wiem ASG-A wydało tylko dwie zapowiedzi tego filmu, a cały projekt jest chwilowo zawieszony
Z tego co wiem ASG-A wydało tylko dwie zapowiedzi tego filmu, a cały projekt jest chwilowo zawieszony
Zgadza się... chyba, że wyszła jakaś "podziemna" wersja dla wtajemniczonych
Aaron napisał:Z tego co wiem ASG-A wydało tylko dwie zapowiedzi tego filmu, a cały projekt jest chwilowo zawieszony
Zgadza się... chyba, że wyszła jakaś "podziemna" wersja dla wtajemniczonych
hmm... nope, nawet mi nic nie wiadomo na ten temat, więc projekt pewnie przepadł gdzieś w odmętach czasu
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Strony 1