Nie jesteś zalogowany.
Może ktoś wie skad wziąść 1 serie Tsubasy w wersji naszej starejt zt włosko polskiej albo jakoś tak .
Ponieważ napisów do tej seri zbytnio nie ma no na www.napisy.org znalazłem, od 21 odcinka ale przydąło by sie obejrzeć od 01 .
Witam dolanczam sie do prosby tylko z tego co wiem to PL wersji nie ma ale chcialbym zassac sobie cala 1 serie w jak najlepszej jakosci czy ktos by mial poratowac ??
Pozdrawiam
takze dolaczam sie do prozby;)
ja może będę miał niedługo cała serie w świetnej jakości, ale nie tv-rip z polsatu wtedy napisze jakieś PW czy coś
a ja mam cala serie po niemiecku ( 128 ep ) + wszystko co wyszlo z tsubasy
troche sie za to nakosztowalem ale warto bylo
shinek, w jakim jezyku to bedziesz mial ?
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
No ja aktualnie ściągam Tsubase 2001, bo ta seria to całe moje dzieciństwo . Niestety nie mam szansy ściągnąć serii 1, tej którą oglądałem kiedyś w TV, bo brak napisów po polsku, a niemieckiego i brazylijskiego nie znam
Szinnek, no ja mam nadizeję że ci się uda, bo wszyscy na to czekają :]
Ostatnio edytowany przez No1 (2006-06-28 14:21:27)
język najprawdopodobniej japoński z subami grupy TusDivx no, ale jeszcze zobaczymy ^^
Szinnek
że co?! niewiem skąd się wziąłeś, ale nie pisz tak
Ostatnio edytowany przez shinnek (2006-06-29 12:38:15)
język najprawdopodobniej japoński z subami grupy TusDivx no, ale jeszcze zobaczymy ^^
czyli włoskie :/
niefajnie...
Dobra jak ktoś coś ma na ten temat to prosze pisać do mnie. Tylko skąd potem napisy brac[wstyd] Ale bardzo poszukuje tej serii!!
Mam pytanie. A są gdzieś w ogóle napisy do 1 seri?? A jak tak to do jakiej wersji??
Ktos chyba bedzie robił napisy do I serii bo na razie jest tylko do kliku epków. A na www.napisy.org są napisy do Roada a nie do I serii jak to pisał misterio Tez mam całą I serie po niemiecku i podobnie jak wszyscy poszukuje w innym języku a najlepiej wersje z PL telewizji
Ja mam wersje z niemieckim dubbingiem ep. po 150 mb. Jakość może nie jest powalająca ale da się oglądać, a język w anime jest na tyle prosty że można zrozumieć o co chodzi, zresztą nie dla dialogów się ogląda to anime.
No może i tak ale lepiej by się oglądało z polskimi napisami.
zobacz na http://download-anime.prv.pl/
tam są ale w świetnej wersji rm, lub po hiszpańsku, lub w jeszce dziwniejszych jezykach...
Widzieliście!! [Tsubasa-fansub] wydali ostatnio suba fracuskiego z oryginalymi głosami japońskimi!!! To chyba najlepsza dostępna wersja tsubasy bo to wersja z dvd:) Jeszce tylko niech ktoś z francuskiego na polski przełoży i będziemy mieli to na co tak czekaliśmy[respekt]
Ostatnio edytowany przez Zell ff8 (2006-09-06 16:22:38)
to podaj stronke do nich a najlepiej do ich trackera torrent ( lub innego zrodla sciagania ) pozdro
http://http://www.mininova.org/tor/413478 to jest torrent:) pozdro