Nie jesteś zalogowany.
I tak najfajniejszy był skill nekromacja. Po ogromnej walce bochater tworzył mi z kilka tysięcy skieletów
Nie no ale z was hamy!
Przez was, zamiast grać w piłkę na podwórku, spędzę połowe wakacji przy hieroskach.
Ale mi narobiliście smaku, teraz nie mam innego wyjścia, wstaje rano i po raz X przejde wszytskie kampanie:P
tylko kampanie ja mam zamiar przejść wszystkie misje dla pojedyńczego gracza a to mi zajmie troche czasu :D
Więc spędze przed kompem najbliższe 5 miesięcy.
Ostatnio edytowany przez Phoeniks16 (2006-06-25 22:32:55)
ja zawsze gralam w mapy losowe :P:P:P i nigdy nie nawidzilam wody na mapach :/ ale fajnie bylo miec mape bez wody i zaklecie "przyzywanie okretow" TYYYYLEEEEE okretow mozna sie przywolac
tylko kampanie ja mam zamiar przejść wszystkie misje dla pojedyńczego gracza a to mi zajmie troche czasu :D
Więc spędze przed kompem najbliższe 5 miesięcy.
A ja mam zamiar zrobic misję!
W dodatku jeżeli będziesz chciał poczuć całą moc i potęgę fabuły to będziesz musiał zagrać z kumplem (bo komp to wiadomo...)
Ech już zalążek fabuły mam
to będzie dopiero coś[cool][kombinuje]
Może zdradzisz coś o tej Fabule
nie no kurde musze sobie zalatwic herosa maja koledzy ale jeden mowie ze pozyczyl plytki innym i lipa ale moze w tym,tygodniu bede juz mial moje ulubione to były III a nie IV no ale jeszcze V nie widzialem pozdro milego grania
Jedeno jest pewne. HoMM V jest świetne. Mimo iż jestem zagorzałym fanem trójeczki, to mimo wszytko lepiej się bawiłem przy piątce. Ale chyba o to chodzi, nie? Dla mnie minimalnie jednak wygrywa V część sagi.
heros V,daje rade jednak ma kilka wad ,to budowanie budynkOw jest troche dziwne trzeba się wszystkiego na pamięć uczyć,brak autosave. Naszczęscie nadrabia to wyglądem czarów i jednostek.
Szkoda ,że jednostki nie zdobywają doświadczenia tak jak w WOGu.
ps
jak sie dzieli oddziały w heroes V
Ostatnio edytowany przez Ares (2006-06-25 23:23:33)
przytrzymaj Lshift:)
słyszałem że wyszła już lepsza gra niż Heroes V a mianowicie "Disciples III: Renaissance. Ze screenów jakie widziałem na WP to nawet niezła graficzka ale jak wyjdzie to dopiero zobaczymy ale jak narazie Heroes V to całkiem niezła gra chociaż bardziej podobała mi sie trójka ale każdy ma swój gust.:D
heros V,daje rade jednak ma kilka wad ,to budowanie budynkOw jest troche dziwne trzeba się wszystkiego na pamięć uczyć,
Czego dokładnie na pamięć? Mnie wkurza to, że nie wiadomo o co chodzi w opisach umiejętności jednostek
brak autosave.
W opcjach włącz
Gramy w Herosa Piątego
Może zdradzisz coś o tej Fabule
Było sobie dwóch gosci jeden bardzo zły[fuj] a drugi cholernie dobry i chcą zabrać od nekromantów pewnen potężny artefakt
Oczywiście zanim zabierzesz artefakt to musisz pokonać tych nekromantów... no i jeszcze kogoś...[kombinuje]
No i chyba najważniejsze... możesz być tym złym lub tym dobrym, chociaż to może się okazać złudne
Dalej nic nie powiem[gwizdze]
tak więc, juz możeczie się zacząć
Mnie zawsze drażniły nazwy w polskiej wersji Hmm3 i tylko raz grałem w polską wersję. Angielska wymiata.
Heroes 5 jak narazie poleży u mnie na półce bo nie mam przyjemności z grania, jak się przycina. choć pograłem w nią kilka chwil muszę stwierdzić, że III trzyma jak narazie najwyższy poziom wśród wszystkich części.
Mnie zawsze drażniły nazwy w polskiej wersji Hmm3 i tylko raz grałem w polską wersję. Angielska wymiata.
Heroes 5 jak narazie poleży u mnie na półce bo nie mam przyjemności z grania, jak się przycina. choć pograłem w nią kilka chwil muszę stwierdzić, że III trzyma jak narazie najwyższy poziom wśród wszystkich części.
male drobiazki moga odebierac chec do grania
nie no nie moge jak nie mam V a widze ze tyle ludzie pisza na ich temat tez jestem fanem 3 zajebista gra najlepsza z sagi no ale co z ta Piątka? program Tomasza Kota nie no do rzeczy 3 najlepsza zaGRAM W PIATKE to ocenie byc moze a raczej na pewno bedzie 1 miejsce ale i tak 3 ktora ma juz pare lat trzymala sie ponad 4
sory Tomasza Lisa
hmm jak dla mnie V jest bardzo udana i jak zwykle Hot Seat wymiana:D gramy sobie w 3 lub 4 szkoda tylko, że nie ma nigdzie nowych map może ktoś ma namiary na nowe mapy inne od tych podstawowych?? byłbym wdźięczny