Nie jesteś zalogowany.
ktoś, pomorze potrzebującym?:P ja stawiam że to jakieś komediowe ecchi:D
moge sie mylic ale podobne do hentaja "Woman Wolf Mania"
a moze to z jakiejs gry albo taki se obrazek
a tak mala prosbe mam! Bo powiedzialam mojemu koledze o anime i sie tym zainteresowal, a jak mu powiedzialama o Hentai to powiedzial ze koniecznie chce cos zobaczyc. Mozecie mi polecic cos, co ma b.malo odcinkow i ladna kreske? fabula nie musi byc madra bo jemu nie o to chodzi, i dobrze by bylo gdyby byly do tego polskie napisy
hmm..
Może MezzoDSA?
Może i nie hentai, ale elementy ma.
Ĺadną kreskę i tłumaczenie ma Night Shift Nurses, ale bywa bardzo niesmaczne.
moge sie mylic ale podobne do hentaja "Woman Wolf Mania"
nie za młody na hantacje:P ale to chyba nie to, to mi bardziej na komedyjke wyglada niz na horror hentajca;]
na to czlowiek nigdy nie jest za mlody ~~
no nie wyglada ale to moze byc jakis fanart z tego anime albo z jakies gry jak to juz wczesniej wspomniano
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a29b34a95595f3ea.html][/URL]
[URL=http://img142.imageshack.us/my.php?image=gouinewallpaper2jeunesfilles10.jpg][/URL]
nie podobne? anime: Gravion
a moze to z jakiejs gry albo taki se obrazek
a tak mala prosbe mam! Bo powiedzialam mojemu koledze o anime i sie tym zainteresowal, a jak mu powiedzialama o Hentai to powiedzial ze koniecznie chce cos zobaczyc. Mozecie mi polecic cos, co ma b.malo odcinkow i ladna kreske? fabula nie musi byc madra bo jemu nie o to chodzi, i dobrze by bylo gdyby byly do tego polskie napisy
on na bank coś w związku z tobą kombinuje (miej się na baczności) a jeśli chcesz się czegoś od znawcy dowiedzieć ( ) to polecam johnyego lennona (tylko nie mów że to ja cię przysyłam.
rzeczywiscie predzej to to niz to co ja mowilem
Przemek3 napisał:[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a29b34a95595f3ea.html][/URL]
[URL=http://img142.imageshack.us/my.php?image=gouinewallpaper2jeunesfilles10.jpg][/URL]
nie podobne? anime: Gravion
thx Kisiel[respekt][respekt][respekt]for you;]
obrazek łałaładny chce wiedzieć co to za anime.(lub hentai )
chociaz jakby sie czepiac szczegolow to jedna panna ma inny kolor oczu ale to pewnie fanart i dlatego
Kisiel ale ta fioletowa to nie ta sama spójrz na kolor oczu, tylko ta brązowa się zgadza:P
Włosy też całkiem inne:p
EDIT: Sempai mnie ubiegł:P
Ostatnio edytowany przez ralphkun89 (2006-06-23 12:51:27)
Kisiel ale ta fioletowa to nie ta sama spójrz na kolor oczu, tylko ta brązowa się zgadza:P
Szczegół A jakie wolisz? Mi to bez róznicy, tylko kolor właosów a uczesanie podobne. Moze ma zły dzień?
rzeczywiscie ta brazowa sie absolutnie zgadza, nawet spinka do wlosow taka sama ale ta druga to inna ;f
rzeczywiscie ta brazowa sie absolutnie zgadza, nawet spinka do wlosow taka sama ale ta druga to inna ;f
Moze siostra? Albo wydoroślała EOT
i tak temat do zamknięcia.
Fakt to będzie Gravion w tle widać tą blondynę(pamiętam obrazek w bieliźnie ), i ta małą w okularach ta fletowa też tam jest a jak to fanart to się może różnić. W tym anime były mechy?
owszem byly mechy
hmm..
Może MezzoDSA?
Może i nie hentai, ale elementy ma.
Ładną kreskę i tłumaczenie ma Night Shift Nurses, ale bywa bardzo niesmaczne.
Dzieki
pa3cja napisał:a moze to z jakiejs gry albo taki se obrazek
a tak mala prosbe mam! Bo powiedzialam mojemu koledze o anime i sie tym zainteresowal, a jak mu powiedzialama o Hentai to powiedzial ze koniecznie chce cos zobaczyc. Mozecie mi polecic cos, co ma b.malo odcinkow i ladna kreske? fabula nie musi byc madra bo jemu nie o to chodzi, i dobrze by bylo gdyby byly do tego polskie napisyon na bank coś w związku z tobą kombinuje (miej się na baczności) a jeśli chcesz się czegoś od znawcy dowiedzieć ( ) to polecam johnyego lennona (tylko nie mów że to ja cię przysyłam.
Juz mu Suchy i Kisiel cos tam podzucili, wiec nie bede zawracac glowy Johnyemu lennon'owi. I bardzo sie ciesze ze ten chlopak cos kombinuje w zwiazku zemna bo to fajny chlopak