Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
znalazlem sobie dobry serwer ircowy =] http://www.narutochuushin.com/main.php? … n&page=irc wszystkie naruta tam sa.
A teraz szukam polskich odcinków DB, DBZ zgrywanych z RTL w formacie avi. Zna ktos stronke?
sam szukam polskich odcinków..
ale do Slayers i Magic Knight Reathers
http://users.interblock.pl/~borys/darmo … n_Ball.htm
http://users.interblock.pl/~borys/darmo … Ball_z.htm
Większość linków działa OK (zdażą się wprawdzie usunięte pliki, albo zamiast epków jakieś durne azjatyckie teledyski, jednak to żadkość), do ściągania polecam program Rapget (bo odcinki są na megaupload),
najłatwiej jest pierw w IE wszystkie epki kazać pobrać FlashGet'owi (jest taka opcja jak się w strone kliknie prawym przyciskiem myszy- oczywiście FlashGet musi być zainstalowany w naszym PC ), a potem w tym programie zaznaczyć wszystko, skopiować linki i wkleić do Rapgeta
Ostatnio edytowany przez MiM92 (2006-06-16 11:08:20)
Dragon Ball'a znajdziesz tutaj: mwteam.org/forum/ ..Seriale [p2m]
tylko musisz poszukaÄ - to kilka tematĂłw, wiÄc bez sensu byĹoby wstawianie tutaj linkĂłw
ps. Naruto teĹź tam jest, jak rĂłwnieĹź kilka innych anime
pss. @skrzynia - twoich anime tam nie ma
Jezeli ktos by mogl wrzucic na jakis serverek albo podac linka :> do downloadu 10 epka Futakoi Alternative
bym byl happy ^^
Jezeli ktos by mogl wrzucic na jakis serverek albo podac linka :> do downloadu 10 epka Futakoi Alternative
bym byl happy ^^
Mogę spróbować to gdzieś wrzucić, ale to może trochę zająć (mam kiepski upload).
Jezeli by Ci sie udalo to
Oczywiscie tez cos bym dla Ciebie wrzucil :>
Wiekie THX juz sie zaciąga
lb333, nie wiem czy uploadujesz ale dzieki za checi :> tzn jesli skonczysz i masz z Eng hardami to gicior
Mam z angielskimi hardsubami, mogę dokończyć uploadować jak chcesz, bo jest jakieś 11%.
Jak juz zaczales i mozesz skonczyc to pewnie
No chyba ze ma Ci to pol dnia obciazac neta to sie nie mecz ^^
ja mam pytanie: ma ktoś Tactical Roara? epy od 11 do 13 raw? jak nei to już mogą być suby japońskie bo są a angielskich są tylko do 3 epa. bo bym to nagrał już na płyte a nie mogę tych epów zaciągnąć i niepotrzebnie mi to zajmuje 2 gb.
Futakoi Alternative ep 10 (Angielski Hardsub)
[edit]
Dzięki, mi chyba nic na razie nie potrzeba
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-22 21:36:17)
Yeye mega .
Wielkie dzieki, jezeli chcesz moge Ci tez cos uploadnac w zamian ?.
Tylko liste bym Ci musial przeslac :>
EDIT: To jeszce raz dzieki
Ostatnio edytowany przez Viader (2006-06-22 21:59:24)
No dobBRZE Skoro jest tak miło i przyjemnie to poproszę Gundam Wing(#AO)(Torn) odcinki
od 12-49. Super! hehe [roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
Nie mogę się już doczekać aż ktoś to wszystko wrzuci. Ale super![yahoo]
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-06-22 22:52:55)
http://danime.ovh.org/anime_soulhunter.html
mialby ktos moze jakies alternatywne linki (byle nie megaupload i rapidshare) gdyz nie moge nic sciagnac (jestem w LANIE ponad 300 os.:/ i nie ma szans nawet w nocy na zaciagniecie z rapida) moglby ktos wrzucic na sendspace albo cus??
Torrent. Proszę bardzo, żartownisiu...
Nie wierzę! Ściągasz z tego samego miejsca co ja!
[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
Nie no wyluzujcie. Tłumaczenie Gundam Winga daje czasem w kośc i musiałem to jakoś wyładować..."ŻARTEM": HA...HA...HA...HA
To ch[cenzura]nie trudna seria do tłumaczenia, a nikt nie chce tego ocenić ze ściągających, a przecież pieniędzy za to nie biorę. No co[cojest]? Dla siebie to tłumaczę?
Nieważne...nikogo nie będę zmuszał. Jezu! Żeby prosić o ocenę...[shithappens]
!!!!!
A tak w o ogóle... Może ktoś podać linka z torrenta albo ze strony jakiejś innej wszystkie odcinki Saint Seiya - pierwsza seria(może być obojętnie jaka wersja). Please! Seria "Hades" mi nie smakuje...[blee]
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-06-23 01:56:59)
Bakuretsu Tenshi 10 ep
poratuje ktos linkiem bo na torentach tylko cale serie znajdywalem :/[zly]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna