Nie jesteś zalogowany.
Polska patrze powtórzyła numerek sprzed 4 lat 2 mecze pierwsze wtopione a 3 wygrany mam nadzieje, że za 4 wezmą to jakoś do siebie chociasz " historia lubi sie powtarzac " i " do 3 razy sztuka "
Anglia - Szwecja 2:2 i to był dobry mecz. Zacząłem trochę żałować, że biało-czerwoni pojechali, bo mi zniesmaczyli trochę te mistrzostwa. Ĺťartuję oczywiście. Nie ma to jak się emocjonować kiedy grają swoi. Szkoda, ze emocjonowałem się tylko na meczu z Niemcami.
Może by się tak na Euro się dostać.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-06-20 23:20:44)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
a pamiętacie państwo TEN mecz na Wembley...
KDE4 ssie
a pamiętacie państwo TEN mecz na Wembley...
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeee
Dzisiejszego meczu Polski nie widziałem Jedynie obejrzałem "noc kibica" i w nim najciekawsze momenty.
Dlaczego nia graliśmy podobnie we wcześniejszych meczach?
Nie było cudownie bo mało co nie wlepili na 2 bramek i byłoby 3-2 ale i tak ładnie
Na otarcie łez... śkończonymi przegranymi na szczęście nie jesteśmy
Nie wiem czy to było czy nie ale spójrzcie koniecznie na to!!! - jak na razie wszystko się spełniało więc może....
"Kiedy siódmy miesiąc 2006 roku się skończy, król Hiszpanii przekroczy Pireneje wraz ze swą armią. Legiony Belzebuba będą go oczekiwać, aby stoczyć wielką bitwę w centrum Europy. I uda się zwyciężyć złego ducha. Święty Graal wróci do Hiszpanii wraz z triumfującym królem".
hmm.. wydaje mi się mało przekonywujące musieli w łape dac dla tego Nostradamusa czy cos
przeciez wg. owego wrozbity koniec swiata mial byc w 2000 roku (?) ; pamietam, pamietam (jeszce chodzilem do sklepu po zapasy wody )
...
a ten Belzebub to musi szwaby
KDE4 ssie
Tak , z deczka niezwiązane z tematem . Co jest w tych puszkach których sie używa w przypadku , kontuzji piłkarza ? Chodzi mi o ten biały gaz co sie wydobywa... Ktoś może wie ?
Co jest w tych puszkach których sie używa w przypadku , kontuzji piłkarza ? Chodzi mi o ten biały gaz co sie wydobywa... Ktoś może wie ?
Ten spray? To jest takie coś na OCHĹODZENIE(Brrrrrr!!!) obolałego mięśnia, kontuzjowanego miejsca. Wyjdź na dwór w ten upał i psiknij sobie.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-06-21 12:01:44)
to do zamrażania pewnie jakiś chlorek;)
[cytuj]"Kiedy siódmy miesiąc 2006 roku się skończy, król Hiszpanii przekroczy Pireneje wraz ze swą armią. Legiony Belzebuba będą go oczekiwać, aby stoczyć wielką bitwę w centrum Europy. I uda się zwyciężyć złego ducha. Święty Graal wróci do Hiszpanii wraz z triumfującym królem".[/quote]
Graal odzwierciedla nam tutaj puchar Mistrzostw Armia to drużyna, król = trener.
Jak ktoś oglądał najnowszy film (nie pamietam tytułu ) o Nostradamusie to wie co było na koniec Tylko nie sprecyzowane kiedy to będzie
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-06-21 15:22:10)
Włochy - Czechy 2:0. Zobaczycie me słowa się sprawdzą.
Z drugiej strony żałuję Czechów, bo bym wolał, żeby oni wyszli niźli Ghana. Myślę, że Czesi pokazaliby co nieco w meczu z Brazylią.
Tymczasem Gambatte Nippon!!!
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
"Czy wiesz, że:
Podczas France '98, władze stadionów, na których grała Japonia byli zdumieni, ponieważ sektory zajmowane przez kibiców z Kraju Kwitnącej Wiśni były bardziej czyste po meczu niż przed. Wraz z ostatnim gwizdkiem sędziego, Japończycy zbierali wszelkie śmieci, jakie mogli znaleźć i wrzucali je do koszów umieszczonych przy wyjściach."
Naprawde tacy kibice to skarb całość artykułu
http://www.mundial.wp.pl/kat,26883,wid, … omosc.html
Oczami Fana Blog ;]
Ludzie, sensacja:D
Brazylia 0:1 Japonia
Choć narazie tylko 33 minuta, więc jeszcze wszystko się może zdarzyć:P
Ludzie, sensacja:D
Brazylia 0:1 Japonia
Choć narazie tylko 33 minuta, więc jeszcze wszystko się może zdarzyć:P
japonia ! musze to zobaczyć * znika *
1:1
Ostatnio edytowany przez Zress (2006-06-22 21:47:30)
Naprawde niesamowita niespodzianka.
1:1
4:1 Brazyli ....
Ostatnio edytowany przez Zress (2006-06-22 22:38:20)
[beznadzieja]1 : 3 ; ( to już koniec
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2006-06-22 22:17:06)
Oczami Fana Blog ;]
o, chorawcja - australia 2:2
mecz był [okej]
..poza tym, ze sedzia jakis taki nijaki
KDE4 ssie
Graham Poll to jeden z lepszych sędziów, ale ten mecz mu zdecydowanie nie wyszedł...
Mecz piękny, ale czy ten Australijczyk nie dostał przypadkiem trzech żółtych?