Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Ma ktoś linki np z serwer megauplod lub raphsrire i inne serwery .np.X-men lub Spider-men lub inne bajki tylko w formacie .avi.wiem ze były linki do X-men ale nieweim gdzie ...prosze o pomoc ..pliss
Ma ktoś linki np z serwer megauplod lub raphsrire i inne serwery .np.X-men lub Spider-men lub inne bajki tylko w formacie .avi.wiem ze były linki do X-men ale nieweim gdzie ...prosze o pomoc ..pliss
Eeee! Ty! Spider-MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAn a nie men. Jezu! Kiedy się ludzie tego nauczycie?[cholera]
wiem ze były linki do X-men ale nieweim gdzie ...prosze o pomoc ..pliss
3 minuty szukania na forum
X-Men Evolution Linki
Kisiel napisał:Wenzon napisał:wiem ze były linki do X-men ale nieweim gdzie ...prosze o pomoc ..pliss
3 minuty szukania na forum
X-Men Evolution LinkiCzytaj ze zrozumieniem, on chciał w avi[bzdura], a poza tym nie wiem kto by chciał oglądac w tak gównianej jakości.
Konwersja bez straty jakości trwa minuty Jakość? napisał coś o niej?
Na bezrybiu i rak ryba
Pliki po 30 pare MB. Nie wierzę, że mają dobrą jakość (najwyżej przeciętną). Ja wyjdę jeszcze z czymś innym, czy natknął się ktoś w sieci na Spider i X-Men TAS oraz Hulka, Silver Surfera, Fantastic Four - coś z tego nagrywanego z polskiej telewizji (polski dubbing) z Fox Kids lub z Programu 2??
Jeśli tak czy mógłby zapodać link?
Oczywiście że tak:
Spidi, Xmen TAS and Evoltions.
~Sir Mavins nie czaję twojego posta, czy to odpowiedz dla mnie??
Jeśli tak to rzuć jeszcze raz tymi linkami, będę wdzięczny
postanowiłem odświeżyć temat bo linki do X-men The Animated Series (najlepiej dubbing pl) bardzo by się przydaly... szukam już dłuuugo i znaleźć nie idzie... osioł jedynie z english dubbingiem znajduje... więc jeśli ktokolwiek widział, ktokolwiek wie to prosze PM
tu sa x-man evolution, spider-man i wiele innych:
Zebys jeszcze umial dobrze link wstawic xD
Prawie jak link
polecam dc++ tam mozna wszytsko sciagnac poszukaj na wyszukiwarkach torrentow np tu jest kilka
ara ara...
Natanael napisał:tu sa x-man evolution, spider-man i wiele innych:
Zebys jeszcze umial dobrze link wstawic xD
Oj tam w nocy to robilem i nie widzialem
Ale chodzilo mi o ta stronke:
Halooo... chodziło mi o X-men The Animated Series 1992-1997 X-men TAS a nie żadne Evolution... ale rozumiem, że po prostu nikt nie umie mi pomóc:( i czytać ze zrozumieniem:>
Ostatnio edytowany przez mastah (2006-10-02 00:46:23)
Strony 1