Nie jesteś zalogowany.
A więc zwracam honor
A dzisiaj kolejna "niespodzianka" (śmiem wątpić ). Francja zremisowała z Koreą Południową 1:1, i przez to bardzo komplikuje sobie sprawę do awansu do 1/8 finału. Drużyna z Azji jest bliska wywalczenia awansu. Wystarczy im tylko remis w ostatnim spotkaniu ze Szwajcarią. Zaś Francja, jeśli chce pewnie awansować, musi wysoko pokonać Togo. Będzie to utrudnione, gdyż gwiazda "trójkolorowych" Zidane będzie pałzował za kartki.
Uważam że Francja nie awansuje do 1/8, a nawet jeśli im się uda, to i tak na to nie zasłużą
A więc zwracam honor
A dzisiaj kolejna "niespodzianka" (śmiem wątpić ). Francja zremisowała z Koreą Południową 1:1, i przez to bardzo komplikuje sobie sprawę do awansu do 1/8 finału. Drużyna z Azji jest bliska wywalczenia awansu. Wystarczy im tylko remis w ostatnim spotkaniu ze Szwajcarią. Zaś Francja, jeśli chce pewnie awansować, musi wysoko pokonać Togo. Będzie to utrudnione, gdyż gwiazda "trójkolorowych" Zidane będzie pałzował za kartki.
Uważam że Francja nie awansuje do 1/8, a nawet jeśli im się uda, to i tak na to nie zasłużą
Mało tego ja szczerze życzę żabojadom aby nie awansowali...
Kibicujmy Argentynie[okej]
Ja jestem za Hiszpanią
a tak szczerze to cząstka mnie wirzy w to że dpping okaże się prawdziwy u piłkarzy z ekwadoru i nie tylko oni będą zdyskfalifikowani ale cała drużyna i Polska przy zwycięztwie z Kostaryką wchodzi z 2 miejsca hehe
W dzisiejszych meczach grupy "H" otworzył się worek z bramkami. W dwóch spotkaniach padło aż 8 goli. Ukraina rozgromiła Arabię Saudyjską 4:0, a Hiszpania po istnych męczarniach ograła Tunezję 3:1. Hiszpania jest ósmym zepołem, który wywalczył sobie awans do 1/8 finału tóż po zespołach: Niemiec, Ekwadoru, Anglii, Argentyny, Holandii, Portugalii i Brazylii.
Mistrzostwa rozkręciły się na dobre
Hiszpania męczyła się, ale za to stwarzała mnóstwo sytuacji podbramkowych. Tunezja zaś po strzeleniu bramki cofnęła się i grała całym zespołem defensywnie, kontratakując od czasu do czasu... nie znoszę takiej postawy - strzelić gol i bronić wynik .
Ukrainia ... w tak krótki czasie tak wielka zmiana. To teraz jakiś gigantyczny remis się szykuje, w stylu 6-6 .
Pierwszy dzisiejszy mecz: Szwajcaria-Togo jakoś nie utkwił mi szczególnie w pamięci .
A jutro nasi
Nice...
Jak na razie przegrywamy z Kostaryką 1:0...
Boże O_o Co oni robią na tym boisku? X_x
Edit: no, przynajmniej strzelili gola - 1:1
Ale właściwie co z tego X_x
Ostatnio edytowany przez makrunia (2006-06-20 16:33:57)
ładna szmata, nie ma co
no bulwa[zly]
edit. ja już nie przeklinać
Ostatnio edytowany przez parara (2006-06-20 16:38:32)
KDE4 ssie
Bez komentarza
Ps.~parara Nie klnij.
Edit 1:1 :/
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-06-20 16:32:58)
2:1 dla nas:D
A Niemcy gromią Ekwador, jak narazie 3:0
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Hahahahaha
Czemu nam się udało gola strzelić?
a ja bardzo bym chciał żeby polska przegrała sporą różnicą punktów, może wtedy wzieli by do siebie ogromną porażkę i zaczeli by prawdziwy trening...... .Ale to tylko w moich najskrytszych marzeniach jest ujrzeć smolarka jak "sypie bramę" niczym tsubasa;];]
Polska 0:2 Bosacki
EDIT:
33' Bosacki
66' Bosacki
MoraĹ:
JeĹli by grali 99 min to byĹoby Polska 0:3 Bosacki[los]
Ostatnio edytowany przez live_evil (2006-06-20 17:53:04)
szkoda, że znowu za późno zeczęli strzelać bramki polacy:( no cuż, trzeba poczekać kolejne 4 lata.
Janas się popłakał...
Cóż, teraz może sobie płakać. Czas na dymisję, koleżko!
To, że Polska wygrała, nie ma się z czego cieszyć - przegrać z Kostaryką to by był wstyd.
Coś mi się zdaje, że Polska reprezentacja może pomarzyć o Kasperczaku. On i Listkiewicz mają zatarczki z przeszłości, i obaj nie chcą ze sobą współpracować (moja rada, wywalić Listkiewicza). Ten kretyn nie chce też żadnego zagranicznego trenera, to "musi" być trener z Polski. Skąd on takie zdurniałe pomysły bierze, jak tak dalej pójdzie, to jeszcze gorsza kaleka niż Janas przejmie reprezentacje
Hahahahaha
Czemu nam się udało gola strzelić?
bo Rasiak nie grał
...
a tak na poważnie, to gdyby nasi graliby cały czas tak jak w pierwszej połowie z niemcami to było gyt[okej]
KDE4 ssie
Strzelił mój ulubiony zawodnik NELSON CUEVAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![yahoo][yahoo][yahoo][yahoo]
juz za 4 lata juz za 4 lata Pooolska będzie mistrzem świata xD