Nie jesteś zalogowany.
Jak wiadomo najlepszą obroną jest atak. Niemożna się bronić przez cały mecz żeby nie stracić gola zwłaszcza z taką drużyną jak Niemcy. A obrona była naszą najlepiej grającą linią w tym meczu.
skoro atak najlpeszą obroną to polacy powinni uczyć się od Argentyny 6:0 wielki[respekt] dla nich i ich trenera który przez pare lat pracował jako taksówkarz:P
Ostatnio edytowany przez Logan (2006-06-16 16:48:41)
Uwielbiam Argentyne:D
Argentyna i Holandia to moje dwa ulubione teamy
Jak wiadomo najlepszą obroną jest atak. Niemożna się bronić przez cały mecz żeby nie stracić gola zwłaszcza z taką drużyną jak Niemcy. A obrona była naszą najlepiej grającą linią w tym meczu.
Błąd. Odpowiedzią są Włochy. Któż by nie pamiętał półfinału Euro 2000 w Belgii i Holandii z udziałem właśnie Holandii i Włoch. Włosi od 35 minuty w dziesiątkę, sędzia przeciwko Italii (były chyba dwa karniaki w regularnym czasie, ale Włosi mieli rewelacyjnego Toldo), cały stadion pomarańczowy. Och, to były czasy.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Euro2000, chyba jedyny raz, kiedy podobała mi się gra Włochów.
Euro2000, chyba jedyny raz, kiedy podobała mi się gra Włochów.
No to te mistrzostwa będą drugim.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
Ale jaja normalnie, w TV mówili, że dwaj piłkarze Ekwadoru podejrzewani są o doping. To by do siebie pasowało. Przecież jak to możliwe, że tak wymiatali.
Ostatnio edytowany przez Naruto9 (2006-06-16 19:51:24)
taaa, żeby tylko ich sprowokować ;p żaden doping i zwykłe ploteczki ;p
Wtedy zdyskfalifikują Ekwdor my wygramy z kostaryką i wejdziemy z drugiego miejsca
Jak Polska wejdzie to bedzie miec przeogromnego farta....
(kolejny punkt podporu Janasa ze sie do dymisji nie poda...);)
to by było zbyt piękne żeby weszli:P
To niesamowite...Możliwe, że to plotki, ale wczoraj mówiłem do kumpla...
"Kurcze, chyba jedyne co może nam pomóc to tylko złapanie kogoś na dopingu z Ekwadoru, ale to by było zbyt piękne."
A tu mi coś takiego w wiadomościach puszczają. Wiecie co? Ja bym za to trzymał kciuki, bo i tak było by fair. Narkotyki(to ogólne określenie)są be.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-06-16 22:13:46)
mi doping raczej nie wchodzi w definicje narkotykow ;f
doping to doping ,a narkotyki to narkotyki, od dopingu sie nie uzaleznisz ;p
Coraz więcej niespodzianek na boiskach w Niemczech. Wczoraj Meksyk zaledwie zremisował z Angolą 0:0, przez o awans do 1/8 finału musi walczyć z Portugalią w ostanim meczu grupowym. Dzisiaj niespodziewanie chyba dla wyszystkich Czechy uległy Ghanie 0:2. Bohaterem spotkania bez wątpienia był Petr Cech, który popisał się fenomenalnymi interwencjami, jak również nie zawinił przy stracie obu goli. W tej chwili rozgryzwany jest w Kaiserslautern mecz między Włochami i USA. Obie drużyny zeszły do szatni w dziesiątkę z jedną bramką na koncie.
Im dalej mistrzostw tym ciekawiej
I dobrze ze ne ma tam juz polaków^^. Fenomenalny był dzisiejszy mecz Czechy vs Ghana ktoru jak misałeś wygrali Ghanczycy. Czechy jak widac nie są w dobrej formie mimo ze byli w tym meczu przedstawiani jako faworyci. Robi sięnaprawdę ciekawie.
Czesi grali jak "baby" nie obrażając pań, Czarnoskórzy ich porostu gnebili:P
Sensacja w Kaiserslautern, Włochy remisują 1:1 z USA po dramatycznym meczu. Amerykanie skończyli spotkanie w dziewiątkę, gdyż Pope dostał czerwoną kartkę na początku drugiej połowy. W ogóle sędzia nie szczędził kartek. Wspaniałą paradą popisał się Keller, ratując nieraz amerykanów od straty bramki. Oby było jak najwięcej takich spotkań, pełnych walki
Ostatnio edytowany przez ogi (2006-06-17 22:54:56)
1:1 było. Swoją drogą wiedziałem, że Włosi coś sknocą. Mam nadzieję, że z Czechami też będę oglądał na stojąco (ale rezultat będzie bardziej pozytywny ). Sam w domu głośno klnący - tak dzisiaj miałem podczas tego meczu.
[EDIT] Na zwałę sobie walnę Infernal Affairs 3 i końcówkę Oldboya raz jeszcze.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-06-17 22:59:31)