Nie jesteś zalogowany.
Szukam chętnych do masowego samobójstwa...
2 minuty...
wkurzyły mnie 2 osoby - Janas i Sędzia główny
idzie ktoś ze mną skoczyć z okna??:P
hehe to nie powod do samobujstwa , przeciez to Polska
ech szkoda slow zasluzyli na remis...
Przemek3 napisał:idzie ktoś ze mną skoczyć z okna??:P
hehe to nie powod do samobujstwa , przeciez to Polska
ech szkoda slow zasluzyli na remis...
ale ja nie powiedziałem że zabić tylko skoczyć;)
~lb333 nie przesadzasz trochę, Ĺťewłakow robił co mógł, i biegał ile tylko miał sił. A Bąk od tego jest żeby asekurować, i być asekurowanym. Przestańcie się już do tej reprezentacji dowalać, bo zagrali na miare swoich możliwości. A Niemcy, naprawdę sobie krwi napsuli w tym meczu
Aż mi telewizor w pokoju poszedł. Ale mecz niezły, tylko czym ja teraz swoją dwudziestoletnią Unitrę zastąpię. W końcu do końca mundialu jeszcze daleko. Polakom dziękujemy. Szkoda, że nie było tak z Ekwadorem.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Było dobrze i jestem dumna z "moich" chłopców :*.
Tylko mi szkoda meczu z ekwadorem czemu ten głupi Janas tak nie ustawił drużyny jak teraz ?????
No cuż brawo za walke i poświęcenie a teraz mogą sie pakować
trzeba liczyć na zwycięstwo kostryki jutro i jest sznasa na wyjście z grupy:)
Uwazam, że Polacy pokazali na co ich stać... Wyśmienity był Boruc.
Co z tego, źe wracają do domu, moga wrócić z podniesionym czołem:D Ja mam dla nich wielki
Mało mnie szlag nie trafił! Czy Janas jest ślepy?? Żurawski do zmiany był już w 50 minucie nic nie grał, Brożek by za niego wszedł i odrazu by było lepiej z przodu. Sobolewski mi się wydaje, że to on miał zejść a nie Krzynówek... Ale niestety nasz potężny trener nie wiem na co czekał?? Niemcy dokonywali zmien, odświerzali skład a nasi opadali z sił... Zmieny zupełnie nie trafione i najważniejsze to że za puźno...
Jednak trzeba być dumnym z naszych bo mecz wytrzymali dzielnie, GO POLAND!
Ostatnio edytowany przez robak (2006-06-14 23:07:47)
No to kumu teraz kibicujecie? Ja zresztą od samego początku kibicuje Czechom a nie Polakom. A i tak na koniec brazylia będzie mistrzem, bo machina zaczęła się kręcić.
Żewłakow - beznadziejny mecz, jakby go Bąk nie asekurował, to byśmy z 5 bramek stracili.
Żurawski - on grał w ogóle?!
Smolarek - on był napastnikiem?! Czy Janas ma jakąś manie rozkazywania napastnikom, żeby grali w drugiej linii?
Czemu Janas nie przeprowadzał zmian? Czemu nie wszedł Szymkowiak? Czemu wszedł Lewandowski?
Żewłakow grał dobrze, co można było docenić po wejściu magika Dudki. :/
Żuraw był do zmiany już w pierwszej połowie, razem z Radomskim, który powinien przejść trening podawania piłki na bliskie odległości.
W sumie nasi grali dziś naprawdę dobrze, co paradoksalnie tylko pokazuje jak bardzo nie można wybaczyć meczu z Ekwadorem. Gdyby zagrali parę dni temu tak jak dzisiaj, Ekwador nie istniałby na tym boisku.
~lb333 nie przesadzasz trochę, Żewłakow robił co mógł, i biegał ile tylko miał sił. A Bąk od tego jest żeby asekurować, i być asekurowanym.
Nie, może źle się wyraziłem. Bąk grał na lewej obronie, bo Żewłakow człapał po boisku.
Żewłakow grał dobrze, na tle Dudki, co znaczy, ze grał beznadziejnie. Źle się ustawiał, prawie nie włączał się do ofensywy.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-14 23:08:43)
według mnie żewłakow to był jeden z lepszych zawodników na boisku. jedynie co to troche krzynówek kiepskawo zagrał, ale nie było najgorzej.
jestem dumny z nich że pokazali że łatwo się nie poddaja[respekt]dla nich
Dla mnie Ĺťewłakow był najgorszym obrońcą. Ale nie będę was przekonywał. Zobaczcie sobie powtórkę tego meczu.
Aha i przestańcie gadać, że zasłużyliśmy na remis, bo nie zasłużyliśmy.
Dla mnie Ĺťewłakow był najgorszym obrońcą. Ale nie będę was przekonywał. Zobaczcie sobie powtórkę tego meczu.
Aha i przestańcie gadać, że zasłużyliśmy na remis, bo nie zasłużyliśmy.
Nie zasłużyliśmy??? Napewno ten sam mecz oglądaliśmy? Pamiętasz, że graliśmy w 10 z wicemistrzami świata??
Ogólnie nie ma co nażekać z niemacami jeszcz nie wygraliśmy a zmiana trenera nie wchodzi w gre bo znowu sie dorwie taki boniek i Mecz mi się podobał tylko pilota szkoda co go o szafe walnełem ze złości Ale jeszcze jest szansa! Trzeba wierzyć !
To ja mam małe pytanie, czy ktoś naprawdę wierzył, że wygramy?
To ja mam małe pytanie, czy ktoś naprawdę wierzył, że wygramy?
ja po pierwszej polowie, wierzylam ze zremisujemy
Prze 30 sekund byłem w szoku, pilotem zaczełem rzucać później.