Nie jesteś zalogowany.
1:0 [cholera][cholera][cholera][cholera][cholera]
dlaczego :/ a mialo byc tak pieknie:(
qrde[klnie] wrrr....
[cholera][cholera][cholera][cholera][cholera][cholera][cholera][cholera][cholera][cholera][cholera][cholera][cholera][cholera][cholera][cholera][cholera][cholera][cholera][cholera][cholera][cholera][cholera][cholera][cholera][cholera][cholera]
juz nie przechodzimy dalej :/
było blisko:( trzeba podziękować polakom za piękny mecz i walke do samego końca:(
to bylo do przewidzenia ale brawa za gre to byl piekny mecz szkoda ze przegrany
Remis sie im nalezal:( moze jak by czerwonej kartki nie bylo...
ech.. .szkoda
[klnie][klnie][klnie][klnie][klnie]
A miało być tak pięknie
Ale meczyk ładny.
Przy bardzo dużym farcie może przejdziemy
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-06-14 22:51:44)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
no ja pie******
Piękny mecz reprezentacji Polski, grali jak równy z równym z Niemcami. Dla mnie bohaterem meczu jest Artur Boruc, bronił wspaniale. Cała reprezentacja grała wspaniale, aż mi się miło zrobiło po obejrzeniu takiego spotkania. WIELKIE BRAWA
Jedyne co brakuje naszej drużynie, to porządny trener. Po tym meczu widać, że Polacy mają potencjał, ale trzeba go oddać w dobre ręce
Ostatnio edytowany przez ogi (2006-06-14 22:53:56)
Janas, błagam cię, wyjedź do Rosji i żebym cię więcej nie widział. JAK MOĹťNA BYĹO SIÄ BRONIÄ W NASZEJ SYTUACJI??!! TRZEBA BYĹO ATAKOWAÄ! CO BY NAM DAĹ 1 PUNKT, DO JASNEJ CHOLERY.
ehhh i czemu Janas wcześniej nie robił tych zmian
Buahahahahaha... Jadymy do dom... Buahahaha...
DZIĹ Graliśmy dobrze... dla nas za wcześnie ...
Nie wierzę, po prostu nie wierzę.
Nie jem, poszczę !!!
beuheuheuheUHEUEHUEHUEHEUEHUehuehueheuh w ostatniej minucie!!! BUEHEUHEUHEUEHUEHUEH
AHAHAHAHA!!
Normalnie nie moge sie przestac turlac ze smiechu!!
Deutchland rules ;]
Teraz tylko jeszcze Kostaryka musi rozwalic ta bande noobow i ide na piwo uczcic udany mundial :>
Ĺťeby na pare minut przed końcem, ja [cenzura][cenzura][cenzura]. A Boruc i Ebi całka dobrze sobie poczynali.
idzie ktoś ze mną skoczyć z okna??:P
Nara chłopaki jedziecie do domu ,ale KUR.. 2 minuty troszke ponad były JAAAA[placze][rip][rip]
Ĺťewłakow - beznadziejny mecz, jakby go Bąk nie asekurował, to byśmy z 5 bramek stracili.
Ĺťurawski - on grał w ogóle?!
Smolarek - on był napastnikiem?! Czy Janas ma jakąś manie rozkazywania napastnikom, żeby grali w drugiej linii?
Czemu Janas nie przeprowadzał zmian? Czemu nie wszedł Szymkowiak? Czemu wszedł Lewandowski?
A wcześniej dwie poprzeczki i spalony to musi być specjalny rodzaj szczęścia[shithappens].
Przeklęty doliczony czas. Ale świat się nie wali, będziemy mieli szansę za 4 lata . Troche wiary w naszych.