Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mój spis: Spis anime
Wszystkich chętnych proszę o kontakt darkuziel@o2.pl lub gg:3334189
Szukam przede wszystkim Hunter x Hunter i InuYasha, ale wymieniam się na wszystko czego nie mam.
Spis od paru miesięcy nie był uaktualniany, jak ktoś będzie zainteresowany, to wtedy napisze jakie mam jeszcze anime.
Nagrywam na Verbatim'ach.
Moja mała uwaga do Ciebie i innych - ostatnio coraz więcej pojawia się wątków typu "wymienie się". Zamiast umieszczać swoją listę i czekać to przejrzyjcie już te, które zostały dodane przez innych userów, powymieniajcie się trochę listami itp. Niedługo każdy user będzie miał wątek, w którym będzie trzymał swoją listę. A anime przez Ciebie podawane są na wielu listach już podanych.
Jeśli jesteś zainteresowany mogę podać ci dobry program do robienia listy. Bo wybacz ale twoja lista jest trochę chaotyczna choć dużo masz nawet anime, ale jak będziesz miał więcej to bedzie jeszcze gorzej.
ja poprosze, ale pod warunkiem ze jest BARDZO latwy w obsludze:P
a znacie jakeis inne?? takie co automatycznie zczytują płyty ja korzystam z filmoteki ale może są inne
WhereIsIt - tylko on zapisuje w dziwnym formacie
Lol a co to znaczy "dziwny format"?
Lol a co to znaczy "dziwny format"?
w swoim formacie, ale jest mozliwosc exportu do skryptu SQL, XML'a, HTML'a, XLS, CSV, TXT, RTF.
Ostatnio edytowany przez shinma (2006-06-13 19:45:50)
K9999 napisał:Lol a co to znaczy "dziwny format"?
w swoim formacie, ale jest mozliwosc exportu do skryptu SQL, XML'a, HTML'a, XLS, CSV, TXT, RTF.
Ten format to "CTF" (Capture The Flag? )
Program bardzo dobry, polecam
Używam wersji pełnej 3.68 Proffesional - tylko do niej znalazłem 'witaminkę'
shinma, jak ty to eksportujesz do innego formatu niż ctm, ctf i ctg? Ja jakoś nie wiem jak to zrobić
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-06-14 01:02:37)
Strony 1