Nie jesteś zalogowany.
A ja wolę się nie narażać Wingedowi i powiem, że jestem za Włochami - jednak na mistrzostwo sznas nie mają.
Ostatnio edytowany przez Beavis (2006-06-12 21:37:25)
1:0 dla Włochów...
piękna brama Pirlo - co o niej sądzicie?:D
1:0 dla Włochów...
piękna brama Pirlo - co o niej sądzicie?:D
Całkiem niezła, ale i tak uważam że Ghana zasłużyła także na bramkę.
kukisek napisał:Zrobiłem coś na mecz Polska - Niemcy mam nadzieje że wam sie spodoba
[URL=http://img380.imageshack.us/my.php?image=kukisek0zg.jpg][/URL][URL=http://img425.imageshack.us/my.php?image=kukisek20pf.jpg][/URL]Kolejne wywalone tapetki Bez kitu masz do tego talent Mógłbyś to przetobić na takie miejsze np. 400x500 albo coś w tym stylu, żeby można było wrzucić na forum w oryginalnych rozmiarach?
Fajna by była tapetka też w stylu "Poland&Japan Friends" (tak jakbyś nie miał pomysłów;)
Ogólnie to nie wiem jak by to miało wyglądać w mniejszych rozmiarach więc przerobiłem na coś takiego:
Szkoda troche że reprezentacja Włoch to tak porządna instytucja. Jakbyśmy pierwszy mecz grali z Ghaną to byśmy dostali więcej niż 2:0.
Khem kukisek to miło, że robisz tapety związane z mundialem, ale przypominam, że jest to temat o MĹ, a nie galeria obrazków, których na tym forum nie brakuje
Co do samego meczu szkoda mi Ghany. Mogli chociaż strzelić honorowego gola. Brawa dla nich
~kukisek dzięki za pomiejszenie
A co do meczu szkoda mi tego obrońcy co przez niego padła 2 bramka dla włochów... Ghana zasługiwała w tym meczu na gola jak nie na remis, a ta 2 bramka podcieła im skrzydła...
Ostatnio edytowany przez robak (2006-06-12 23:01:17)
Racja, ale przynajmniej pokazali, że potrafią grać na światowym poziomie nie to co Polacy. Ja mam pełen szacunek do nich po tym meczu.
Dokładnie grali zawodowo oby polacy pokazali dobry poziom na meczu z niemcami a ja jestem za tym by kukisek dalej robił tapetki związane z mundialem bo jest w tym dobry. Jeśli o tapetke przyjazni między polską a japonią chodzi to mogą to być dwie ładne panienki opierające się o siebie albo ręckami na ramionach z dużym uśmiechem i fajnym napisem na pewno coś wymyślisz
Dokładnie grali zawodowo oby polacy pokazali dobry poziom na meczu z niemcami a ja jestem za tym by kukisek dalej robił tapetki związane z mundialem bo jest w tym dobry. Jeśli o tapetke przyjazni między polską a japonią chodzi to mogą to być dwie ładne panienki opierające się o siebie albo ręckami na ramionach z dużym uśmiechem i fajnym napisem na pewno coś wymyślisz
Jeśli chodzi o fajny napis to mam pustke w głowie licze na wasze pomysły
napewno coś zrobie w wolnym a już teraz nie moge się doczekać kiedy zacznei grać Brazylia bodajże jutro mają mecz z chorwacją
Jeśli chodzi o fajny napis to mam pustke w głowie licze na wasze pomysły
napewno coś zrobie w wolnym a już teraz nie moge się doczekać kiedy zacznei grać Brazylia bodajże jutro mają mecz z chorwacją
Jutro 21, ciekawe co pokarzą
Co do tapetki to może napis pół po japońsku, a pół po polsku albo coś w tym stylu
Ostatnio edytowany przez robak (2006-06-12 23:41:01)
jednak na mistrzostwo sznas nie mają.
Patrz, co się stało przez to, że wygadujesz herezje. Zrobiłeś literówkę.
Uwielbiam patrzeć, jak grają Włosi.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Jedno mnie ciągle zastanawia jakim cudem Japonia przegrała mecz w ostatnich 6 minutach przecież to trzeba mieć chyba wyjątkowe zdolności.
Co do napisu to ja proponuje coś takiego: Polska-Japonia Zawsze razem i np połowa po polsku a połowa po japońsku.
pech tylko tyle mozna na ten temat powiedziec, Polska tez miala pecha dwa slupki i gol nie uznany :/
BTW. no nawet fajnie by to wyszlo, ja sadze ze lepsze byloby w stylu ,,Makumba"
Beavis napisał:jednak na mistrzostwo sznas nie mają.
Patrz, co się stało przez to, że wygadujesz herezje. Zrobiłeś literówkę.
Uwielbiam patrzeć, jak grają Włosi.
Dwie noce nie przespane - tony guarany pochłonięte , tysiące zdań napisanych, setki wykresów zanalizowanych, dziesiątki komentarzy, no i sporo literówek popełnianych... kurcze jak człowiek nie śpi to później wygląda tak: , a za pięć minut tak: i tak w koło Macieju.
Ale nie o tym, nie o tym... dzisiaj przerwa jakaś jest, że żaden mecz nie został skomentowany - chętnie bym się dowiedział ploteczki, ciekawostki, statystyki i ogólnie takie-takie ). Nawet nie wiem kto z kim grał . A nie czytam na innych serwisach, bo lubię tutaj przebywać - komentarze na wysokim poziomie (nie to co u "konkurencji").
Napiszcie coś fajnego bo nie wiele czasu zostało mi do WIELKIEGO ODSYPIANIA.
No i Brazylia Prowadzi z Chorwacją 1:0 - ładna bramka KAKI.
BTW. Kto wpuśicił Adriano i Ronaldo - nic chłopaki nie pokazują na boisku.
KAKA, to mowia male dzieci jak chce im sie kupe
Ronaldo coś tam pokazuje, np. jak dostojnie człapać po boisku w obrębie 3 metrów, żeby się nie przemęczyć.:-D
Od razu widać, że nasi biorą przykład z najlepszych.[hehe]