Nie jesteś zalogowany.
Czy móglby mi ktoś opisac ja sciągac z BitTorrent 4.4.1 bo go tak wychfalają a ja niewiem bo go nigdy nie używałem...plisss:)
Olej go i ściągnij utorrent. A tak w ogóle to poszukaj na forum. Było już o tym.
Zgadza się . Ja też używam tego programu - jeszcze mi się nigdy nie zawiesił, posiada najpotrzebniejsze funkcje i zżera bardzo mało pamięci. Na dodatek jest ciągle rozwijany, przy czym zachowuje się jego prostotę.
Zgadza się . Ja też używam tego programu - jeszcze mi się nigdy nie zawiesił, posiada najpotrzebniejsze funkcje i zżera bardzo mało pamięci. Na dodatek jest ciągle rozwijany, przy czym zachowuje się jego prostotę.
No i nawet instalować nie trzeba[okej]
no i bardzo duzo zajmuje;)
Z wszystkich programów do ściągnia jakich używałem (a było tego trochę) uTorrent jest najlepszy więc też polecam.
OFFTOP!!
Czy ktoś zna może nazwę programu którym będę mógł nagrać to co dzieje się na monitorze i zapisć to jaki film np: ruchy myszki?
HyperCam - na googlu znajdziesz linki.
...albo CamStudio. Linki takze mozna wygoglac.
Ja tam wole BitTornado... na nim mam niesamowite transfery-podstawowa wersja torrenta bez dodatkowych wodotryskow.. tylko zapuscic i czekac az sciagnie plik:)
Ja tam wole BitTornado... na nim mam niesamowite transfery-podstawowa wersja torrenta bez dodatkowych wodotryskow.. tylko zapuscic i czekac az sciagnie plik:)
Jakie? Nie zapodam tutaj swoich screenów z BitTornado bo byś padł
BitTornado owszem jest dobre - ale na jeden torrent tylko. Jak chce sie mieć kilka i więcej włączonych to tylko utorrrent
A tak to DC++ i wsio
[URL=http://img136.imageshack.us/img136/8508/rekordsieci7mo.jpg][/URL]
Poczytajcie sobie LOG [roftl] Ja padam ze śmiechu jak z nimi gadam (9 dni do końca bana )
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-06-12 12:58:52)
Ja mam Azureusa i jeszcze mnie nigdy nie zawiód...
Ja natomiast z torentów to tylko używam bitlorda. Bardzo prosty program i chyba jeden z nielicznych torentów w którym się połapałam co gdzie jest
A ja używam BitCometa i jest spoko
Ja rowniez polecam bitcomet moim zdaniem najlepszy ze wszystkich transfery sa wysmienite...
Ps.Kisiel- ten screen masakra....
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Ja próbowałem BitSpirit i uTorrent, ale na żadnym mi tak szybko nie szło jak na BitComet.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-12 15:07:35)
tak tylko że bitcomet nie działa na wszystkich trackerach stary co to za screen i skąd takie transfery O_o
sprawdzalem prawie wszyskie programy ktore wymieniliscie i kazdy sie da ustawic zeby wyciagal max z lacza. teraz uzywam utorrenta z prostej przyczyny bierze 10Mb pamieci na 10 torrentach a bitspirit 120+
Niektóre agresywne klienty torrenta, do których należa m.in. Bitcomet i Bittornado czesto są blokowane na niektórych trackerach. Sama używałam swego czasu wielu klientów. Ale kiedy przez Bitcomet przestali mnie wpuszczać na trackera KAA (najlepsza grupa ripująca z DVD) od razu przesiadłam się na innego klienta.
Obecnie jadę na na utorrent, jestem z niego bardzo zadowolona i póki co nie mam zamiaru go zmieniać.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-06-12 22:25:29)
Moja historia przedstawia się identycznie jak Anaki
Na KAA zablokowali BiCometa więc czas było się go pozbyć
ja zaczołem swoją przygode z torentem od azureusa, ale że troche ciągnął pamięci przez jave to przerzuciłem się na utorrenta:D