Nie jesteś zalogowany.
[Yoroshiku] i [Ani-Jiyuu] zsubowały juz 6 odcinek ,a ogólnie wyszło 8 odcinków .
kurczę dam wam linki bo widzę że was dużo. tylko mały problem: podzieliłem plik w winrarze na 2 części bo ma 400 mb no i part 2 wgrał mi sie tym czasem wgrywanie part 1 się wieślo znaczy się zacieło się:( a było 224 z 244 mb grrrr musze od nowa[deprecha]
Już znalazłem wszystkie odcinki:P Jeszcze mi powiedzcie, który sub jest lepszy? Yoroshiku, czy ani-Jiyuu?
Nieaktualne
Ostatnio edytowany przez Satanael (2006-04-26 20:07:08)
Już znalazłem wszystkie odcinki:P Jeszcze mi powiedzcie, który sub jest lepszy? Yoroshiku, czy ani-Jiyuu?
jak dla mnie (i dla wielu innych ) to wsio ryba, bo i tak idą na wierzch
polskie napisy . a jak ktoś ma dobry sprzęt
to zapewne te releasy w lepszej rozdziałce: 1280x720 i 1920x1088
ale mój sprzęt się żegna przy takich rozdzielczościach
Ostatnio edytowany przez fuchikoma (2006-04-27 23:40:10)
Do ściągnięcia jest kolejny, czwarty, odcinek wydany przez Shinsen-Subs - a juz myślałem, że porzucili projekt .
PaskudnyTeam chyba sobie to anime odpuścił. A były takie szumne zapowiedzi...
Zagwarantuje Cię, że nie odpuścił..
Z resztą niebawem się przekonasz.
PaskudnyTeamie dlaczego jesteś tak paskudny i nie chwalisz sie że wypuściłeś Ergo Proxy ep 1?
Zapytałem godzine wcześniej .
Już dawno przestałem na was czekać i gdyby nie Anfo.pl to bym nie wiedział.
Anaka napisał:gracol napisał:Ano chwale się ino TU
Tylko małe sprostowanie do tych przechwałek. To jest softsub, nie hardsub.
Ale na ANSI zazwyczaj soft rozumiany jest jako napisy wrzucone do serwisu
Co i tak nie zmienia faktu, że jest to softsub.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-05-08 12:09:09)
Jeśli kogoś interesuje, i nie ściąga hardków AP&PT, to SHS wydało piąty odcinek - więcej na stronie domowej Shinsen-Subs.
Na razie tylko wersja avi, ale niedługo pewnie i mkv się ukaże.
mam prośbę. wgrałby mi ktoś 8 odcinek Ergo Proxy ep 8 od x-raws? wersje 1280x720. torrent mi już nie idzie, a nie mialem czasu sciągnąc. byłbym wdzieczny.
sorry za odĹwieĹźanie tematu, ale widziaĹ ktoĹ gdzieĹ torrenta do 13 epka ergo proxy w 1280x720? bo juĹź 14 jest a 13 widziaĹem tylko w tych 'normalnych' rozdziaĹkach :/
Niestety ale w ogóle chyba nie wyszedł ten odcinek w tej rozdzielczości. Na chwile obecną udało mi się namierzyć tylko jednego rawa do tego odcinka.