Nie jesteś zalogowany.
Nikt mu nie zabrania mieć swojego słowa,ale ... przeczytaj regulamin!
i dla mnie to jest głupi punkt w większości regulaminów ogranicza w pewien sposób wolność słowa ale cóż jest to trzeba go przestrzegać
Jak już napisałem wcześniej - jeśli nie podoba się regulamin to wolna wola, zawsze można iść gdzie indziej. Nikt nikogo nie zmusza do pisania na tym forum! Koniec offtopa. Posty nie związane z tematem wylecą.
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-06-10 15:04:59)
A ja będę kibicował !!!ZAWSZE!!! drużynie przeciwnej. :>
Każda przegrana Polski to wielkie szczęsćie dla mnie! [yahoo]
Każda przegrana Polski to wielkie szczęsćie dla mnie! [yahoo]
Mam nadzieję, że niedługo będziesz miał powody do depresji.
Sprzydał by sie w naszej dryzynie taki CUBASA:)
Chociaz przy nich by sie chłopak zepsuł:(
Ja również Bądź co bądź to zawsze nasi chłopcy i choć bez formy to trzeba ich wspierać;) Ja juz kupiłem piwo na mecz z Niemcami:D
ja wam powiem trzeba drewn(ras)iaka porąbać na 11 części to może bedziemy mieli "dobrą" wyjściową jedenastkę
ale na poważnie to słabo grał Ĺťuraw i Szymek a o Baszczu nie wspomne najlepszym na boisku moim zdaniem byli Krzynówek, Radomski i Smolarek
Ostatnio edytowany przez Silvek (2006-06-10 19:39:09)
najlepszymi na boisku byli ekwadorczycy -_-
A ja, choć za nogą nie przepadam, to sądzę, że można ich usprawiedliwić!
Głupi Czub janas... ustawił ich z jednym napastnikiem! POLSKÄ Z JEDNYM NAPASTNIKIEM!!
Co za idiota! I wypuścił na boisko najgorszą OBRONÄ(wszechczasów)!!! Debil! Istny debil.
To jego wina!
A tymczasem dziś pierwsza spora niespodzianka.:) Szwedzi grając całą drugą połowę z przewagą zawodnika nie potrafili strzelić gola reprezentacji Trynidadu i Tobago, która, swoją drogą, pod koniec meczu wyglądała na mniej zmęczoną niż nasza po 15 minutach wczorajszego meczu.[brakslow]
Ech, i pomysleć, że my ze Szwecją dostajemy baty w każdym meczu, najczęściej w ogóle nie podejmując walki.[cholera]
Z niecierpliwością czekam na ostatni dzisiejszy mecz, mam nadzieję że Argentyna pokaże klasę.:) Choć niespodzianki ze strony WKS bym nie wykluczał.;)
A tymczasem dziś pierwsza spora niespodzianka.:) Szwedzi grając całą drugą połowę z przewagą zawodnika nie potrafili strzelić gola reprezentacji Trynidadu i Tobago, która, swoją drogą, pod koniec meczu wyglądała na mniej zmęczoną niż nasza po 15 minutach wczorajszego meczu.[brakslow]
Ech, i pomysleć, że my ze Szwecją dostajemy baty w każdym meczu, najczęściej w ogóle nie podejmując walki.[cholera]
Z niecierpliwością czekam na ostatni dzisiejszy mecz, mam nadzieję że Argentyna pokaże klasę.:) Choć niespodzianki ze strony WKS bym nie wykluczał.;)
Szwedzi słabi... ostatnie sparingowe mecze w ich wykonaniu były słabiutkie - gdzieś uszła z nich forma.
A co do ostatnie dzisiaj meczu... WKS (:)) nie sprzeda tanio swojej afrykańskiej skóry - brak im finezji, za to są zespołem poukładanym, ich siłą są dwaj obrońcy i Didier Drogba. Argentyna to zupełne przeciwieństwo. Zapowiada się wyrąbiście .
Argentyna prowadzi w świetnym meczu, po pierwszej połowie z Wybrzeżem Kości Słoniowej 2:0. Ĺadny mecz rozgrywają piłkarze z czarnego lądu. Zbudowali sporo ładnych akcji, których niestety nie uwieńczyli bramką. Natomiast Argentyna zrobiła to dwa razy
Piękna piłka....
Obie drużyny miały sporo akcji, jednak Argentyna była lepsza:P
Jednak ten mecz, a także wyczyn Senegalu na poprzednich MĹ pokazał, że Afryka po mału wbija się do tej światowej eliety. Wreszcie można zobaczyć drużyny z Afryki, grające jak równy z równym z drużynami innych kontynentów
Beavis chyba coś ci się z lekka pomyliło... Finezja to największa cecha Ivory Coast'u. Przeciętny rezerwowy ma tam taką technike jak u nas smolarek, a Drogba, Yaya i reszta afrykanczyków to wirtuozi piłki (po pierwszej połowie niestety nie skuteczni). Po twojej wypowiedzi widac że całą swoją wiedzę czerpiesz z imprez najbardziej rozgłaszanych na świecie (np. Champins league, a poczytałbyś trochę przeglądu czy czegoś w tym rodzaju i dopiero wystawiałbyś recenzję drużyn). To co napisałem potwierdza sie np. w tym że powiedziałeś że cała gra opiera się na Drogbie, Toure i Eboue(odpowiednio chelsea, arsenal i arsenal czyli najgłośniejsze w tym sezonie drużyny obok mojej ukochanej Barcy) a tak na prawde to nie oni są motorem gry tej drużyny ale taki Kalou, Yaya Toure czy (czego po prawdzie dowiedziałem się dopiero po pierwszej dzisiejszej połowie) Boka. Ale co do argentyny miałeś rację:D
Ostatnio edytowany przez Ikari Shingi kun (2006-06-10 22:00:42)
Trzeba postawić sprawe jasno:
Najpierw remis Ekwadoru z Kosta ryką, potem nasi wygrywają z tą drógą Niemcy rozwalają Ekwador i wchodzimy z drugiego miejsca
Wiem jestem optymistą ale nasz as Rasiak strzeli tą bramke ( pewnie przypadkiem ktoś będzie strzelał trafi w Rasiaka a piłka odbije się od niego zmyli bramkarza i GOL !!!):D:D
Nie ma co płakać, panowie. Najwyżej będziemy mieli tylko 6 punktów
Może Janosik się zrehabilituje. Wiadomo -
musze przyznać że Wybrzeże K.S. bardzo mnie zaskoczyło świetną grą, więcej takich żywych meczów!
Beavis chyba coś ci się z lekka pomyliło... Finezja to największa cecha Ivory Coast'u. Przeciętny rezerwowy ma tam taką technike jak u nas smolarek, a Drogba, Yaya i reszta afrykanczyków to wirtuozi piłki (po pierwszej połowie niestety nie skuteczni). Po twojej wypowiedzi widac że całą swoją wiedzę czerpiesz z imprez najbardziej rozgłaszanych na świecie (np. Champins league, a poczytałbyś trochę przeglądu czy czegoś w tym rodzaju i dopiero wystawiałbyś recenzję drużyn). To co napisałem potwierdza sie np. w tym że powiedziałeś że cała gra opiera się na Drogbie, Toure i Eboue(odpowiednio chelsea, arsenal i arsenal czyli najgłośniejsze w tym sezonie drużyny obok mojej ukochanej Barcy) a tak na prawde to nie oni są motorem gry tej drużyny ale taki Kalou, Yaya Toure czy (czego po prawdzie dowiedziałem się dopiero po pierwszej dzisiejszej połowie) Boka. Ale co do argentyny miałeś rację:D
A coś ty mnie tak ocenił? Skąd niby wiesz co czytam/oglądam? Tak się składa, że śledziłem Puchar Narodów Afryki i widziałem na co stać drużynę z Wybrzeża. Nie chcesz mi chyba wmówić, że Afrykańczycy mają lepsze umiejętności od Argentyńczyków . W WKS grają 80% na Drogbę, a w argentyńskiej drużynie nie ma takiego "jedynego", piłkarze są dobrze ułożeni (widać rękę francuskiego trenera ) i każdy z nich ma określone miejsce pola gry. Może i są, według Ciebie, wirtuozami ale jak dla mnie to jeszcze porównywać z Argrntyną to bezsensowne.
Jak już wcześniej pisałem... zespół Wybrzeża opiera się głównie na owych 3 piłkarza.
A "Przeglądu" nie czytam, bo nie lubię tej gazety, a i szkoda czasu jak są inne (o wiele ciekawsze) zajęcia.
Aha... uprzedzając Twoje kontrargumenty - swoją wypowiedź pisałem tuż przed meczem, a sparingów przed mistrzostwami nie widziałem więc mogło się coś zmienić w ekipie WKS... jednak nie sądzę żeby tak było.
Na koniec napisałem, że co do argentyny miałeś rację... a nie napisałem że nie podają do drogby, tylko że drogba nie jest tym który rozdaje piłki tylko rozgrywa się je na niego jak powiedziałeś, i nadal nie zgadzam się że grają tylko tymi trzema zawodnnikami bo nawet dzisiejszy mecz pokazał że np. taki eboue wcale nie gra tak ważnej roli jak np. piłkarze których wcześniej wymieniłęm... i na koniec pokaż mi zdanie w którym porównałem Argentynę z WKS... bo mi się wydawało że porównałem ich do Polaków(poprzez Smolarka)...
Ostatnio edytowany przez Ikari Shingi kun (2006-06-10 23:33:58)