Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Wiem ze może to nie jest anime TMNT (Teenage Mutant Ninja Turtles, Wojownizce Ĺťółwie Ninja), ale czy ma ktoś chociaz linki z odcinkami obojętnie jaka seria tylko zeby byly format .avi.......prosze pomuscie ....wiem ze to trudno znaleźć....:(szukalem na Morpcheuszu....moze jeszcze na jakims programie mozna sciągnąc...to była bajka z dzieciństwa hehe:D:)
Tak w ogole to sa takze Zolwie Ninja w wersji anime ... byly jakies dwie OAVki. To była parodia tych prawdziwych, nawet w pierszym epku Zółwie posiadały zdolność podniesienia swoich zdolności (razem ze wzrostem) a w drugim to już nawet mogły łączyć się w jednego ("Świętego" o białym kolorze), który oczywiście był jeszcze bardziej potężny i mógł latać (...) ... po kosmosie (...). Aha w drugim epku mogły także dosiadać (jak dobrze pamiętam) mechanicznych dinozaurów. A na końcu odcinków następowała reklama figurek (i całego innego ustrojstwa) z tychże odcinków... a i nie zabrakło godzillo-podobnego stwora... : ).
Dla przytoczenia zabawniejszej sceny wspomnę jedynie że Krag (ten ośmiorniczy mózg) nakłaniał swoją bandę do zadań groźbą... własnego śpiewu.
Dzięki wam za pomoc..........:):D
Teraz leci Shodgun , a za lenia to czasem bywa tak naprawde nie raz jestem leniem:D
ale bez przesady...i dzieki za pomoc.:)
Ostatnio edytowany przez Wenzon (2006-06-10 13:59:44)
Strony 1