Nie jesteś zalogowany.
~lb333----> bardziej brazylia podobno holandia może też być dobra
wstyd i chańba... nasi grali tak jakby to oni wygrywali... no niestety nie doceniliśmy Ekwadoru
a co do meczu z Niemcami... no cóż ... pożyjemy zobaczymy...
Ostatnio edytowany przez waszker (2006-06-09 23:25:51)
Bardziej wg mnie Portugalia, bo mają Scolariego. Holandia za daleko nie zajdzie, ale ja się ciągle mylę ostatnio, więc nie bierzcie mojego zdania pod uwagę.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-09 23:27:21)
Ehhh, no spoko już. Ja troche zdenerwowany jestem, ale bardziej takimi wypowiedziami niż meczem. Po prostu nie mogę stać z boku i słuchać jak kretyni obrażają innych ludzi tylko za to, że nie wiedzą gdzie leży ich kraj (wtedy to są dzikusami itp), i że są czarni.
Ale już się zamykam
Ja Cię w pełni rozumiem, ale ~lb333 ma rację, z takimi nie warto się sprzeczać.
Co do jutrzejszych meczy, wygra Anglia, Szwecja i Argentyna. Ale wydaje mi się, że w grupie B pierwsze miejsce będzie mieć Szwecja
Biedny Górski... Się pewnie teraz w grobie przewraca. A Szaranowicz... Boże! Za co mamy takiego komentatora?
Media Markt może teraz spokojnie spać.
Mecz wygrywa lepszy, bynajmniej w większości przypadków i tak też było w tym meczu. Nasza drużyna grała, krótko mówiąc, słabo. Teraz pozostaje czekać co z tym "fantem" zrobi trener.
No jedno trzeba przyznać, Ekwador miał przynajmniej pomysł na grę. I to nie taki jak my, czyli walimy piłkę na ślepo do przodu i może coś się uda. Ale żadnej rewelacji to ta drużyna nie pokazała, wystarczyło na nich "usiąść" jak to było w końcówce i zaczynali się gubić. Niestety nasi zamiast nacisnąć rywala i przyspieszyć grę, woleli grać do tyłu.:)
Chciałbym żeby nawet jeśli przegrają mecz z Niemcami, to niech tam coś pokażą, bo dziś brak woli walki był u większości strasznie widoczny.
Ale oczywiście z Niemcami wygramy, więc w sumie nie wiem po co to piszę.:)
ja myśle że Niemcy są do ogrania. Jak Kostaryka potrafiła im 2 gole puknąć a nie jesteśmy pewnie gorsi od nich to może się udać, a Kostaryką będzie podobnie się grało jak z Ekwadorem moim skromnym zdaniem:) EBI RULEZ:D
nazywajcie mnie jak chcecie ale i tak wiecie ze mam racje
Tak i tutaj masz rację bo napewno ~szefu bym cię nie nazwał...[shithappens]
Brawo ~Nieboska Holandia to mój faworyt hehe...[yahoo]
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-06-09 23:36:05)
Ja myśle że dostalismy niezłego kopniaka... Ten kopniak spowoduje że nasza reprezentacja zacznie wreszcie porządnie grać i że wyjdziemy chociasz z grupy
A w akademikach chóralne śpiewy: Ja-na-sowi dzię-ku-jemy, hym ciekawe czemu?
[EDIT]: ~Wersus co do Szaranowicza... chyba Szpakowski
Ostatnio edytowany przez Beavis (2006-06-09 23:35:21)
a co wy tacy pewni że wygramy z niemcami co?:D
EDIT: live_evil jedno i wszystko jasne hehe
Przemek3: a no właśnie wiara, tylko, że z ich gry to wiary nie mam, moim zdaniem powinni grać tak, skoro na początku meczu idzie im nieźle, to powinni w tym czasie pukać bramek ile wlezie jeśli się uda oczywiście, bo potem to się rozślimaczają i dupa jeszcze takiego łatwego gola im strzelić. jak sobie na początku napukają bramek to będą mieli większy spokój potem, ale to nie znaczy ze sobie moga na luz wrzucić bo wtedy przeciwnik bardziej naciśnie, chyba, że niemcy, którzy rzeczywiście tracą wiarę w grę po którejś bramce z kolei:D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-06-09 23:38:42)
Bo fantazja, bo fantazja...
BTW Nasza "reprezentacja" znowu pokazała, że nie ma charakteru. Jeden gol i gra siada, przykre to, bo nie pierwszy raz coś takiego widzę (a psychologa to zatrudnić nie łaska?
Pozdro live
Ostatnio edytowany przez live_evil (2006-06-09 23:36:33)
a co wy tacy pewni że wygramy z niemcami co?:D
to sie nazywa wiara:)
Bo fantazja, bo fantazja...
BTW Nasza "reprezentacja" znowu pokazała, że nie ma charakteru. Jeden gol i gra siada, przykre to, bo nie pierwszy raz coś takiego widzę (a psychologa to zatrudnić nie łaska?
Pozdro live
chyba raczej psychiatre a nie psychologa
a tak poważnie jutro nasz reprezentacja gra z paragwajem 3majmy kciuki
ANGLIA gola
Wróbelki Janasa się nie spisały dzisiaj, ale może w środę zremisujemy chociaż bo wstyd bedzie jak przerąbiemy.
meczu sie nie GRA , go się WYGRYWA !
Polakom zabrakło odwagi,pomysłu,umiejętności
Good Game no Replay...
Hatake napisał:a co wy tacy pewni że wygramy z niemcami co?:D
to sie nazywa wiara:)
tia.... miejmy nadzieję że ta wiara coś wskóra
ponoć wiara czyni cuda...
[cytuj]ponoć wiara czyni cuda...[/quote]
...musisz wierzyć, że się uda.