Nie jesteś zalogowany.
nie było tego spalonego !!! powinno nyć 1:1 ;(
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2006-06-09 22:12:25)
Oczami Fana Blog ;]
polska gola polska gola...
Buahahaha Na 10 min przed końcem 2:0 do Ekwadoru <rotfl>
Ide się wypłakać , bo meczu do końca się nie opłaca oglądać ;([placze][papatki]
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2006-06-09 22:42:40)
Oczami Fana Blog ;]
Patrząc po ruchu na forum wnioskuję, że większość tak jak i ja skończyła już oglądać mecz I dobrze szkoda zdrowia.
już dawno nie oglądam. po pierwszej bramce poszedłem obejżeć sobie jakieś anime dla poprawienia sobie humoru( jakieś Green green albo school rumble) <depresja>
kur... czemu tej bramki nie uznał!!!! jestem wkur...!!
W życiu niewidziałem takiego pecha ku........
Ide coś rozje.....
i dupa blada. tak blisko 2 bramek byliśmy a jednak...
co do spalonego w 1 bramce, my patrzymy z widoku kamer to może nie było, a skąd wiecie, jak widać na boisku, w końcu japońskie oko jest bardzo precyzyjne[szpan] ale takie pice obydwa, janas jak zwykle zwlekał ze zmianą, i źle. dobrze ze odchodzi, a piłkarze według mnie dobrze grali, boruc, chociaż dużo nie pokazał, jeleń również, krzynówek, noo nie powiem, trochę mnie tylko denerwowało, że za dużo rozegrań pod bramką ekwadoru wykonywali, zamiast zasadzić w piłę nawet jakby jakiś afro dostał, najlepszy był według mnie smolarek, a co do ekwadorczyków, nie podobały mi się ich zagrania. czasami, ąz za brutalne, no co to jest, odpychanie rękoma[klnie]
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-06-09 23:14:12)
Czyli z Niemcami mecz o wszystkom no to mamy .
Polska - Ekwador 0:2
Polska - Niemcy 0:4
Polska - Kostaryka 3:1
Czyli tak samo jak Korea Japan 2002.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-09 22:57:09)
Nie ma co wypominać, sędzia odgwizdał spalonego i tyle. Polska przegrała 2:0 i tym samym już teraz żegna się z mundialem. A dlaczego przegraliśmy, bo MŚ to dla nas za wysokie progi. Można teraz mówić że Polska grała dobrze, tylko że sędzia pomógł Ekwadorowi... taaa jasne Gdyby Polska grała tak dobrze to by 2:0 nie przegrała. A przecież po meczu nie jakość gry się liczy, tylko ilość strzelonych goli
Zadna nowość, już teraz to chyba jasne czemu, nie lubię meczy, a jak dosteną jeszcze z Kostaryką,
(malusieńka wysepka), to dopiero zalicze dechy ...
Hmm ... Janas lekko zmartwiony ciekawe dlaczego? :-)
PS. Kto z Was oglądał powtórki z lat 80 , jak co roku zresztą ...[roftl]
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-06-09 23:00:52)
Gdyby nie te dwa chore słupki i byłoby 2:2. O tym spalonym już nie wspomnie.
A miało być tak pięknie!!
Czy to się nazywa "czarny scenariusz"?[roftl]
Ostatnio edytowany przez nuito (2006-06-09 22:58:56)
pewnie kolejne ostrzezenie dostane ale wale to musze gdzieś sie wypowiedzieć:]
[cenzura moderatora] (SĘDZIÓW RZECZ JASNA) [cenzura moderatora] A NIE W PIŁKE GRAĆ CHOCIARZ I TAK NAS [cenzura moderatora]:/ W TAKIM USTAWIENIU NIE POWINNISMY WYJSC WOGÓLE , JESZCZE RAZ POWIEM [cenzura moderatora] NA OGÓRKI [cenzura moderatora]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps. prosze nie dajcie mi bana:)
[ps Moderatora. Za każdy objaw rasizmu chyba będę dawał podwójne ostrzeżenia. Jak tak można!? Nie na moim forum ]
Ostatnio edytowany przez taipan (2006-06-09 23:08:46)
pewnie kolejne ostrzezenie dostane ale wale to musze gdzieś sie wypowiedzieć:]
[CENZURA ZA RASIZM]
ps. prosze nie dajcie mi bana:)
Widze że nietylko ja tak uważam .100 % poparcia
Ostatnio edytowany przez taipan (2006-06-09 23:10:25)
Zamknij się rasisto!
Najlepiej zwalić na kolor skóry przeciwnika.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-09 23:03:44)
W najgorszych snach bym się czegoś takiego nie spodziewał. Patrząc na mecz można było pomyśleć, że znowu jest rok 2002.:( Długie podania niczego nie przynoszące, krótkowzroczność naszych zawodników, którzy o czymś takim jak przerzut piłki na drugą stronę boiska zupełnie zapomnieli, spętane nogi reprezentantów (ile razy można podać niecelnie na 2 metry?!). Do tego trener, który o reagowaniu na przebieg meczu co najwyżej gdzieś czytał, ale w pamięci nic mu nie utkwiło i rezultat jest jaki jest.
Na pochwałę zasługują chyba tylko Smolarek i Boruc. No i Jeleń w końcówce też coś pokazał, choć trochę zbyt długo po wejściu na boisko był niewidoczny.
Mam nadzieję, że dalszy przebieg turnieju nie będzie jak 4 lata temu, bo 0:4 z Niemcami mogę nie przeżyć.
~szefu, ~lp1988: Co to za rasistowskie wyzwiska, trepy? Zapiszcie się do Wszechpolaków. Przyjmą was z otwartymi ramionami.
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-06-09 23:04:39)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Płakać mi się chce :/