Nie jesteś zalogowany.
Faktycznie Kostaryka pokazała kilka ciekawych akcji, ale Niemcy to Niemcy, skopali im tyłki i tyle
Mam nadzieje, że gospodarze nie rozstrzelają się tak z nami
Kiepsko się moje przepowiednie sprawdzają. Teraz Niemcy już bez wątpienia wyjdą z grupy.
Czwarta bramka dla Niemiec była poprostu miodzio
No pierwszy mecz był piękny, ale teraz nie pozostaje nam nic innego
Jak kibicować POLAKOM!
Do boju POLSKO!!
EDIT:
[placze][placze][placze][placze]
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-06-09 21:29:25)
buu.. :/[blee]
Hhehe narazie jest tak jak si spodziewaem ale ostateczi powinno by z 2:1.
1:0 do przerwy dla Ekwadoru. Jeśli takim wynikiem skończy się mecz, możemy pakować manatki i wracać do domu
ja tam wierze, że się uda. mimo wyniku nawet niezle grają, tylko brakuje strzałów co może uzupełnią w drugiej połowie
Half time
Polska 0 : 1 Ekwador
Coś słabiutko.
Możemy jedynie liczyć na drugą połowę w stylu finału LM Barca - Arsenal:D
A tak ładnie sie mecz zaczynał....
Ogi troche wiary .Chłopaki się naprawde starają .
ja tam wierze, że się uda. mimo wyniku nawet niezle grają, tylko brakuje strzałów co może uzupełnią w drugiej połowie
Spoko, Janas wypuści naszą ostatnią deskę ratunku - Rasiaka, i wygramy 2:1
taa dobrze powiedziane - deske:D
Ogi troche wiary .Chłopaki się naprawde starają .
Ja wierzę, że wygrają, ale jeśli mecz skończy się takim wynikiem, to nie mamy po co jechać do Dortmundu. Chyba tylko, żeby się poniżyć
To było zmylenie przeciwnika , teraz Polacy pokaza klase i wyjdziemy ze 2:1 ( oby )
Oczami Fana Blog ;]
Taaa. Dla Ekwadoru.
To był wszystko plan Janasa. Widzieliście jak się uśmiechał podczas meczu? To taka zmyłka, że niby jesteśmy słabi, a w drugiej połowie cztery bramki i pierwsze miejsce w tabeli nasze!
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-09 21:58:56)
Rasiak teraz może pokazać na co go stać tak żeby wszystkim szczęki opadły ;p
Wstyd mi za was jak możecie przeciesz jestescie Polakami a pozatym naprawde niewidzicie ze sie staraja
Ja też bym się starał.
A do piłkarzy nie mam pretensji, bo widać, że chcą coś osiągnąć, ale ten cholerny Janas...!
~lp1988 akurat jeśli chodzi o mnie to licze na rasiaka, bo może się przebudzić, a starają sie fakt, ale to wciąż za mało...