Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Całą noc nie spałem i sobie tera ściągnąłem ten teledysk nawet nie patrzałem tylko słuchałem.
CaĹÄ noc nie spaĹem i sobie tera ĹciÄ gnÄ Ĺem ten teledysk nawet nie patrzaĹem tylko sĹuchaĹem.
To Ĺźadne wytĹumaczenie
PrzecieĹź napisaĹem, Ĺźe w 'prawie' kaĹźdym teledysku pod koniec jest wypisane co to byĹ za utwĂłr, jakie anime i autor/studio.
OVER
Atem napisał:W trailerze kta05final widziałem FMP "stand my ground" by tommy , ma ktoś może linka ? prooosze.
Czy przypadkiem nie chodzi o to:
http://www.animemusicvideos.org/members … p?v=103348
niechciałbym być upierdliwy ale miałem raczej na myśli linka do stronki na której nietrzeba się zalogować żeby coś ściągnąć
niechciałbym być upierdliwy ale miałem raczej na myśli linka do stronki na której nietrzeba się zalogować żeby coś ściągnąć
A kto jeszcze w tych czasach nie ma konta na amv.org ?
Pobrałem specjalnei dla ciebie 79mb w mpg
Znajdę czas później to skompresuję XviD'em i wrzucę na RS ok?
EDIT:
Obiecany link
Dziwnie mi to wyszło Zmniejszyłem objętość jedynie od 21,7 mb
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-06-10 14:54:07)
Atem napisał:niechciałbym być upierdliwy ale miałem raczej na myśli linka do stronki na której nietrzeba się zalogować żeby coś ściągnąć
A kto jeszcze w tych czasach nie ma konta na amv.org ?
Pobrałem specjalnei dla ciebie 79mb w mpg
Znajdę czas później to skompresuję XviD'em i wrzucę na RS ok?EDIT:
Obiecany link
Dziwnie mi to wyszło Zmniejszyłem objętość jedynie od 21,7 mb
Arigattooooo[yahoo]
mi sie zaje*** podoba teledysk Delos Lies, Lies of the delos by sys_zero !! <gafa> heh a tak poza tym to nawet nie wiedzialem, ze ten konkurs wzbudzi tutaj az takie zainteresowanie. Dalej, to mam nadizeje, ze w tym roku bedzie sporo dobrych prac i zadnych problemow z glosowaniem
A od kiedy będzie można głosować?? Napewno wezme udział w głosowaniu
no pewnie tak jak w zeszlych latach, po uplywie terminu nadsylania prac zostana one podzielone na grupy i bedzie cos w stylu mundialowych rozgrywek, chociaz pewien nie jestem, trzeba poczekac na to co Lisiec napisze on jest organizatorem [;
Od pierwszego lipca. Wszystkie szczegóły są na oficjalnej stronie www.kta.go.pl
Mam zrobione 1:34 / 4:10
Jak zdążę, to zgłoszę. Jak nie, trudno
A więc, się zaczeło... konkurs ruszył
Wlasnie rozpoczela sie 1 runda, juz mozna oddawac glosy;) Wiec zachecam wszytskich:) Pozdro 4 ALL=)
Czekamy na wasze głosy
ps jeśli wystąpią jakieś błędy z sondą prosze o natchmiastowy odzew w komentarzach
Dobra, zgłaszam błąd Po zagłosowaniu dostałem mail o treści:
[cytuj]Otrzymujesz tego maila ponieważ Twój mail został podany w głosowaniu w Konkursie Teledysków Anime "KTA" 2006. Jeśli zrobiłeś to osobiście, kliknij na poniższy link w celu potwiedzenia głosu, jeśli nie zignoruj tę wiadomość.[/quote] (jeszcze oczywiście był tutaj link ale go nie podałem z oczywistych względów)
po kliknięciu otwiera się strona KTA z taką treścią:
[cytuj]
Głosowanie
Głos niepotwierdzony
Twój głos nie został potwierdzony.
Powrót do głosowania [/quote]
Ktoś mi to wyjaśni? Coś za dużo tych błędów macie
Tylko na trzy teledyski mozna glosowac tak?
sesja grupowa jeden teledysk wychodzi
Mam pytanko , bo się boję , czy w teledysku LiebesLied-Nyucy 1.0 są spoilery ?
Mam pytanko , bo się boję , czy w teledysku LiebesLied-Nyucy 1.0 są spoilery ?
Wydaje mi się że nie, ale mogę się mylić, przynajmniej ja nie dostrzegłem żadnych, teledysk nawet fajny^^
sesja grupowa jeden teledysk wychodzi
A mi się wydawaje że dwa[madrala]
BTW: Ja już oddałem swój głos, czekam na kolejną grupe[okej]
wytlumaczcie mi jak mam glosowac! [deprecha]
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna