Nie jesteś zalogowany.
Już po raz trzeci rusza Konkurs Teledysków Anime, jest to przedsięwzięcie organizowane przez dwóch polskich amv makerów Lisiec'a (mnie ) i przez jednego z najbardziej znanych polskich twórców, Pogo. Zapraszamy na nowo otwartą stronę, tam możecie obejrzeć zwycięzców poprzednich edycji, przeczytać FAQ oraz regulamin oraz przede wszystkim zgłosić teledysk, amv będą przyjmowane od dziś aż do 29.06.2006, spośród wszystkich zgłoszeń wybierzemy 16 najlepszych klipów! Zapraszam do montowania teledysków oraz kibicowania!
Właśnie oglądam teledyski co wygrały w poprzednich latach są zawaliste
Mam pytanie czy można z kądś ściągnąć reszte teledysków tzn. tych 16?
a zgłaszając teledysk można podać inny link niż animemusicvideos.org?
Może ktoś wystawić na MU, zwycięzki teledysk ?? bo niemoge się zarejestrować na tą stronke :/
Możesz z tej stronki ściągnąć, zakładka "Poprzednie edycje".
Ale tam nie trzeba się rejestrować naciskasz po prostu downoload (po lewo, lekko u góry) i zaczyna się ściągać
, ale jestem ślepy
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2006-07-08 20:34:28)
Oczami Fana Blog ;]
Możesz z tej stronki ściągnąć, zakładka "Poprzednie edycje".
no właśnie niemoge z tej stronki, bo to mnie przekierowywuje gdzieś, i tam niemoge sie zarejestrować :/
Ale tam nie trzeba się rejestrować naciskasz po prostu downoload (po lewo, lekko u góry) i zaczyna się ściągać
Ostatnio edytowany przez robak (2006-06-04 13:40:22)
[cytuj]Mam pytanie czy można z kądś ściągnąć reszte teledysków tzn. tych 16?[/quote]
Obydwa zwycięskie teledyski są dostępne na quickshare, taki odpowiednik megauploada, co do innych teledysków co brały udział do te "najlepsze" wciąż mam na dysku, jeśli chcecie moge je powrzucać
[cytuj]a zgłaszając teledysk można podać inny link niż animemusicvideos.org?[/quote]
w sumie wg regulaminu nie mozna :/ lepiej by bylo jak byś wrzucił, tam nie ma żadnego limitu na czas obecności na serwerze, jak byś miał problemy z wrzuceniem to tu masz tutorial: tutorial
Ostatnio edytowany przez lisiec (2006-06-04 19:48:54)
[cytuj]
Obydwa zwycięskie teledyski są dostępne na quickshare, taki odpowiednik megauploada, co do innych teledysków co brały udział do te "najlepsze" wciąż mam na dysku, jeśli chcecie moge je powrzucać
Wrzuć ja je na pewno ściągne Podaj w tym wątku linki
Ja teĹź:D
przymierzam siÄ do konkursu, ale po obejrzeniu zwyciezcy z '05 wnioskuje Ĺźe konkurencja bÄdzie wielka i mam marne szanse.
Ale sprĂłbuje[zly]
"let's die" by Haku - Finalista edycji 2005, NGE, muzyka Jonathan David - System
"Lies od the Dalos" by Sys_Zero Finalista edycji 2004, Wonderful Days, Evanescence - Lies
"Between sane and insane" by U.S.U.L. jeden z lepszych teledysków edycji 2004, Cowboy bebop, muzyka jakaś japońska ^^', muse - forced in
"Something more" by MaQ, ciekawszy amv z edycji 2005, autorstwa zwyciezcy z 2004 , Cowboy Bebop, piosenki nie pamietam :/
to niestety wszystkie, powinno sie na tej liście znaleść jeszcze z 3-4, może Pogo ma inne
Ostatnio edytowany przez lisiec (2006-06-06 23:02:33)
Dzięki za nie, zaraz zabieram się za ściąganie (wow co rym mi wyszedł
miesiÄ c to strasznie malo --;;'
miesiÄ c to strasznie malo --;;'
O konkursie juĹź byĹo wiadomo od zakoĹczenia poprzedniej edycji, czyli praktycznie od roku, dopiero teraz zaczeliĹmy "zawieruche medialnÄ ". imo miesiÄ c to czas taki w sam raz, jak ma sie wene i wizje to powinno sie skoĹczyÄ. Pozatym moĹźna zgĹosiÄ swoje poprzednie teledyski, a nie robiÄ specialnie nowy.
"let's die" by Haku - Finalista edycji 2005, NGE, muzyka Jonathan David - System
"Lies od the Dalos" by Sys_Zero Finalista edycji 2004, Wonderful Days, Evanescence - Lies
"Between sane and insane" by U.S.U.L. jeden z lepszych teledysków edycji 2004, Cowboy bebop, muzyka jakaś japońska ^^', muse - forced in
"Something more" by MaQ, ciekawszy amv z edycji 2005, autorstwa zwyciezcy z 2004 , Cowboy Bebop, piosenki nie pamietam :/
Ściągnąłem pierwszy i powiem szczerze żę pierwszy raz miałęm problem z odtworzeniem! Żaden player prócz MPC nie chciał mi załapać video
( a przecież to jest *.mpg!)
Na szczęście nie przepadam za takimi typu teledyskami Już zniknął z mojego HDD
Jutro dociągnę resztę i nie omieszkam się wypowiedzieć
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-06-07 01:17:01)
Również jak narazie ściągnąłem pierwszy i też mi się za bardzo nie podobał, chyba dlatego, że nie przepadam za metalem. Ale na pewno następne będą lepsze. MaQ robi fajne teledyski
Ostatnio edytowany przez robak (2006-06-07 13:01:18)
Drugi ["Lies od the Dalos"] - IMHO całkiem całkiem podoba mi się i zostanie w mojej kolekcji. 3 DVD 7/10
Trzeci ["Between sane and insane"] - baardzo średni. Ratuje go tylko utwór Szalałem za nim razem z dwoma kumplami 2 lata temu. Zowie sie to "ShowTime" zespołu B'z
Może jakby były wykorzystane sceny z TV a nie tylko z MOVIE byłby lepszy. 4/10
Czwarty ["Something more"] - 'opis za chwilke' - sie sciaga
EDIT: To opisuję czwarty Yahooo! I to jest coś! Czuć rękę fachowca szczerze gratuluję świetnej roboty autorowi (mam nadzieję, że ktoś to mu przekaże)
A opisując jednym słowem? EXTRA 8+/10
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-06-07 22:32:48)
hehehe:) nie musi przekazywac;) sam to przeczyta:) Dziekuje za opinie!! Ja wlasnie pracuje nad teledyskiem na konkurs:) Muzyka napewno w pewnym sensie zaskoczy:) Co do efektu koncowego, ciezko powiedziec bo malo czasu, ale staram sie jak moge:) Muzyke dobralem tak jak zwykle, po prostu jak czegos slucham to czasami utozsamiam sobie to z jakims anime albo postacia i czuje ze musze zrobic teledysk do tego i to ukazac, i tak jest tym razem;)
Pozdrawiam i Dziekuje jeszcze raz=]
<lol>Wlasnie zauwazylem ze mam wiadomosc zLutego od Robaka:)Sorki ze nieodpisalem ale niezauwazylem:( Linki do moich innych vidow umieszcze zaniedlugo jak qumple wrzuci na megaupload bo sam niemialem czasu osttanio bo sesja, ateraz pracuje nad kolejnym;)
Pozdr=]
Ostatnio edytowany przez MaQ (2006-06-07 23:21:41)
W trailerze kta05final widziałem FMP "stand my ground" by tommy , ma ktoś może linka ? prooosze.
W trailerze kta05final widziałem FMP "stand my ground" by tommy , ma ktoś może linka ? prooosze.
Czy przypadkiem nie chodzi o to:
http://www.animemusicvideos.org/members … p?v=103348
Ej jak nazywa się utwór z tego teledysku "Sins Of X"
Zgrzyt ! Ĺwirujesz juĹź PrzecieĹź na koĹcu 'prawie' kaĹźdego teledysku jest napisane z czego korzystaĹ autor. Tutaj takĹźe!
ProszÄ, wystarczy spisaÄ:
NIGHTWISH: WISH I HAD AN ANGEL