Nie jesteś zalogowany.
Ehh... Brak słów. Moim zdniem ta ustawa na pewno nie przejdzie, a bynajmniej nie w takim kształcie, więc nie ma się czym martić na zapas.
oczywiscie tez w to nie wierze bo jak mieli by to kontrolowac, ale samo wymyslenie takiej nowelizacji jest smieszne
Ostatnio edytowany przez Sempai (2006-06-09 14:08:47)
Ehh... Brak słów. Moim zdniem ta ustawa na pewno nie przejdzie, a bynajmniej nie w takim kształcie, więc nie ma się czym martić na zapas.
A kto tu się martwi? Wprowadzili trochę ożywienia z samego rana i człowiekowi humor poprawili.
Dobra jestem już w dobrym humorze
Takie coś nie przejdzie nawet przez wielkie, otwarte, zamkowe wrota, a co dopiego z wyjściem z sejmowej sali
Niech żyje głupota polikyków[yahoo][roftl]
EDIT:
Ta =[roftl]= emotka chyba powinna się nazywać rotfl a nie roftl
Ostatnio edytowany przez Arry (2006-06-09 14:17:09)
Koniec branzy muzycznej :P
Ktoś kiedyś powiedział za czasów zaborów.. niestety nie wiem kto i jak dokładnie brzmiało, ale mniej więcej szło tak:
"Dajcie Polakom wolność, kraju niepodległość, ale co to zmieni? Jak sami znikną z mapy"
tłumaczenie: Polacy sami siebie udupią :C
Ktoś kiedyś powiedział za czasów zaborów.. niestety nie wiem kto i jak dokładnie brzmiało, ale mniej więcej szło tak:
"Dajcie Polakom wolność, kraju niepodległość, ale co to zmieni? Jak sami znikną z mapy"
tłumaczenie: Polacy sami siebie udupią :C
Mi się wydaje, że to powiedział jakiś rosjanin ale pewien nie jestem
I to boli najbardziej:(
Wiem że pewnie ta ustawa miała być śmieszna, ale powoli zaczyna mnie to męczyć... ile k[cenzura]a można!
Zaczynam rozumieć czemu czasem ludzie biorą karabin i idą w góry walczyć przeciw swoim rządom.... szkoda że ja góry mam tak daleko, a partyzantka nad morzem to raczej nie wyjdzie
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-06-09 14:25:05)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Zaczynam rozumieć czemu czasem ludzie biorą karabin i idą w góry walczyć przeciw swoim rządom.... szkoda że ja góry mam tak daleko, a partyzantka nad morzem to raczej nie wyjdzie
A ja tak:D, tylko, że nie mam żadnego AK-47;)
Czegóż to?
Morze mamy tak zanieczyszczone, że partyzantka z jego pomocą byłaby efektywniejsza niż w górach
EDIT:
Dzisiaj mam coś dziwny dzień, robię coś dużo błędów...
Ostatnio edytowany przez Arry (2006-06-09 14:29:33)
Gdzieś słyszałem, że kompurery są w 1/4 Polskich domów (niewiem, ale załużmu że to prawda), w takim razie gdzie by nas wszystkich pomieścili? Chyba w więziennych namiotach? IV RP państwo więzienny!! Kto je utrzyma? Pensjonarusze-robornicy przymusowi?
Mój sąsiad klawisz też ma komputer, więc też pójdzie siedzieć. Kto będzie nas polnował!!:D Przecież co niektórzy spędzą tam nastempne milenium.
Rok temu, aby zaliczyć wykłady musiałem przynieść prace nagraną na cd, pozatym szkoła wydaje nam nasze prace magisterskie i licencjackie jako książkę i nagrane na cd. Nie jest to nagrywane przez autora, więc spełnia rządawe kryteria plagiatu.
Ależ ta szkoła jest demoralizująca.
Ostatnio edytowany przez duch_84 (2006-06-09 14:57:50)
Czegóż to?
Morze mamy tak zanieczyszczone, że partyzantka z jego pomocą byłaby efektywniejsza niż w górach
Chodzi też o to że to głupio brzmi , zresztą sam oceń:
"Partyzant wziął karabin i poszedł w góry"
"Partyzant wziął karabin i poszedł w las"
"Partyzant wziął karabin i poszedł w morze(?)" według mnie tak zrobiłby nie partyzant, a samobójca
a moze to partyzant pletwonurek albo inny ziom z wopru urwany
Zakopie swoje płyty w ogródku
Wyślą nasz do Azkabanu:-D. A tak na serio to gdyby taka ustawa przeszła to miiony polaków chowało sie w piwnicach z swoim sprzętem i siedziało przed nim w nocy, byle tylko nie obudzić tego sąsiada z piątki który na ciebie nakabluje:)
[cytuj=Sempai]a moze to partyzant pletwonurek albo inny ziom z wopru urwany [/quote]
Wg mnie ciagle bardziej rybak niż partyzant,ale to w końcu Polska, a jesli zastanawiacie się co to za rybak z karabinem to tu zobaczycie że nie tylko wędką ryby łowić mozna.
No koniec off topa
Wiadomo że prawo jak wejdzie w życie to będie albo martwe, albo bedzie stosowane wybiórczo, a to są sytuacje "psujace" państwo, podłamujące jego autorytet. I to właśnie mnie boli, od kawałów kwietniowych czy czerwcowych nie są politycy tylko satyrycy.
Swoja drogą jedyny plus z rządów PiS jest taki że mamy na nowo rozkwit kabaretów i dowcipu politycznego.
[cytuj=Jubei]byle tylko nie obudzić tego sąsiada z piątki który na ciebie nakabluje[/quote]
tak, a przy okazji dzieci, po indoktrynacji którą przejdą na lekcjach patriotyzmu, bedą donosić na rodziców. kazdy będzie się bał każdego...
Takie coś Rosjanie przerabiali w latach 30 XXw. za Stalina
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-06-09 15:22:07)
caĹÄ IV RP , ludzi umierajÄ na ulicy, nie majÄ pieniÄdzy, w paĹstwie nÄdza aaa oni zajmujÄ sie takimi gĂłwnami --;;'
N/C
Wiezienie za nagranie płyty ----> ja juz powinnam mieć dożywocie :D:D:D:D