Nie jesteś zalogowany.
eh ludzie ,juz nie wiem co mowil i naszym panstwie, nie wiem czy wymienil bym jedna dobra ceche , a zlych jesttyle ze nawet nie da sie spamietac, wiem jedno p*** polske i ten j*** ustroj,
W Czerwcu prima aprilis ?
Może dzisiaj jest dzień robienia z siebie idioty. Muszę sprawdzić to w kalendarzu.
jesssuuu CHYBA BEDÄ SIEDZIAĹ 500LAT!!!!!
Jak podliczą mi każda płytke to z 500 bedzie.... Może sie zlitują i dadzą podwójne dożywocie
Lol! To w takim razie wiele osob bedzie mialo dozywocie, a nie jeden roczek, bo co z xerami, drukarkami, skanerami itp?? Jezu ja pracuje na takim sprzecie na codzien, kurde to juz recydywa!
Edit: Po chwili zastanowienia, to trzeba caly narod za kratki wsadzic. Przeciez zwyklym dlugopisem na kartce mozna tyle rzeczy skopiowac...
Ostatnio edytowany przez fef212 (2006-06-09 13:35:58)
absurd goni absurd.
w sumie... wystarczyłoby, żeby na granicach postawili trochę więcej strażników i zmienili nazwę na "Więzienie - IV RP". pasuje jak ulał...[deprecha]
taaa i napewno to wejdzie w prawo... jasne... to sie wogóle kupy nie trzyma... tu 1 rok za nagranie głupiej płytki... a co z ustawą, że jeśli masz oryginalną kopię, którą kupiłeś, to możesz sobie zrobić sam dla siebie kopię awaryjną?... a co z płytkami na których mam nagrane legalne oprogramowanie bo freeware?... pogrzane to wszystko... proszę, niech biorą, zaniedługo przychodzić do domów będą i zabierać karte graficzną i ram bo grasz w gry na komputerze, ba bo siedzisz na kompie wogóle. to może wsadzajcie ludzi do więzienia za ciuchy bo kupują tanie podróbki (a dobre) na targach i innych bazarach?
jeśli wejdzie to w życie, to będzie kolejny martwy przepis tak samo jak z tymi pasami w autobusach
Skąd wogóle się im takie pomysły w głowach tworzą??
Normalnie paranoja, ciekawe co jeszcze mogą wymyślić
dopoki nie zobacze tego na gazeta.pl to nie uwieze
hahahahhaa dobry dowcip
ciekawe co by z tymi wszystkimi plytami zrobili, przeciez jakby to chcieli schajcac to by uklad ekologiczny padl
Killer ty...rudy! za co siedzisz
RudyZabiłem sąsiadkę i ukradłem jej emeryturkę...
Killer no ładnie ładnie :/ ja zrobiłem 2 banki w jajo....a ty ?
Kalamir wypaliłem dwu-warstwówkę...
Ja mam cały rząd głęboko gdzieś. Odrazu wsadzą każdego z nagrywarką do więzienia, akurat. Cała Polska by poszła siedzieć?[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
ostro
tez tak sadze system wieziennictwa i sądownictwa by przezywal kryzys
Ostatnio edytowany przez Sempai (2006-06-09 14:00:59)
na to. Ten kraj upada wiadomo to nie od dziś[ej]. Jak skończe szkołę już mnie tu nie ma[papa][ukryty]
tez tak sadze system wieziennictwa i sadownictwa by przezywal kryzys
Niekoniecznie. Ile nowych miejsc pracy w tym resorcie by powstalo. Moze cala akcja to sposob naszego rzadu na pozbycie sie problemu bezrobocia??
i tak lepiej do więzienia niż na lekcje PATRIOTYZMU ... już niedługo nasze i tak już wspaniałe szkoły zaczną masową produkcję skin-headów... ten kraj coraz bardziej zaczyna mi się podobać...już zbieram kase na m4.
w wymyslaniu absurdalnych ustaw polski rzad jest w czolowce jak nie najlepszy