Nie jesteś zalogowany.
hehe to tez
modlmy sie tez aby jak najmniej rasiaka bylo na boisku
Może jestem głupi, ale gdyby Polska mogła zagrać z Niemcami naprawdę piękny mecz, Niemcy mogliby nawet wygrać (oczywiście Polska i tak wyszłaby z grupy, a później rewanż na Niemcach w finale ).
niepoprawny optymista:P ale co tam trzeba mieć nadzieje, bo nic innego nie pozostaje. Ewentualnie można wyskoczyć przez okno:-D
E tam, trzeba wierzyć. Ja minimum 1/8 finału obstawiam i jestem całkowicie poważny.
A jak mnie wkurzą, to sam nastrzelam bramek dla Polaków na następnych mistrzostwach.:)
Kibicujcie mi
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-08 20:15:20)
Prawda jest taka że na 99% przedupimy tak jak zawsze !
PS: Myślał Rasiak o niedzieli a w sobote las wycieli [Rasiak jest z drewna jakby kroś niewiedział ]
Ostatnio edytowany przez Shadowman (2006-06-08 20:16:03)
jak wygramy z ekwadorem to powinno poźniej być z górki, a jak nawet się postaramy to z niemcami resmis będzie:)
rasiaka postawia na srodku boiska i beda kopac w niego pilke i moze rykoszetem sie jakies podanie dobre zapoda bo inaczej to chyba sie nie da
Z Niemcami to minimum remis będzie. Z Kostaryką mogą być problemy.
Przez szkołe, sporo czasu mnie tu nie było, a temat trochę się rozwinął . Co do samego mundialu, tak czytając artykuły, to istne plagi kontuzji spotykają piłkarzy. Ballack, nie zagra w meczu z Kostaryką (kontuzja). Issakson, bramkarz Szwecji, dostał wstrząsu mózgu na treningu i nie zagra w pierwszym meczu fazy grupowej. Nawet Ronaldinho miał nieprzyjemny wypadek podczas treningu, ale lekarze mówią, że wszystko z nim w porządku. Najtragiczniejszym wypadkiem była kontuzja Cisse. Podczas meczu towarzyskiego z Chinami, złamał nogę, i tym samym przekreślił swój wyjazd na mistrzostwa
Widać, że piłkarze ostro przygotowują się do mundialu
Nadzieja matką głupich, panowie. Po tym co pokazaliśmy w meczu z Ekwadorem raczej się nie łudze. Chociaż, z Niemcami mogliby wygrać
Przesunięcie w czasie? Załamanie w czasoprzestrzeni? Jak to się stało, że już jesteś po meczu z Ekwadorem?
Przesunięcie w czasie? Załamanie w czasoprzestrzeni? Jak to się stało, że już jesteś po meczu z Ekwadorem?
hahaha dobre dobre
Polska GOLA!!!...
[baka]O k[cenzura]wa! To nie ta bajka!
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-06-08 22:07:51)
Polska IKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Zobaczycie że wygrają :)
To juĹź dosĹownie za nie dĹugo ,wieÄ chĹopaki trza mieÄ nadzieje moĹźe sie uda ^^'
PS> Pod warunkiem Ĺźe nie zagra rasiak i Mila
Winged napisał:A co powiecie na taki mecz. Gdyby taki był tegoroczny mundial, to bym oglądał każdy poświęcony mu program.
Mam nadzieję, że nikt się za tego posta nie obrazi.LOL! W takim meczu to ja sam chętnie wziąłbym udział
Zgadzam się z kolegami chociaż nie przepadam za meczami zwłaszcza naszej reprezentacji. Wiem to straszne, ale nie zmienie się nie lubię MECZY i koniec...[ej]
LOL oczywiście chodziło mi o mecz z Kolumbią
a co do meczu z Ekwadorem , porazka bedzie juz janas przygotowuje nas na to a tu brak formy u napatsnika a tu cos haha ciekawe jak to sie wszytko skonczy
OMG mój braciszek powiedział coś śmiesznego
cytuje: ,,Ale beka by była gdyby Polska wszystkie mecze w grupie przegrała a szwabom dokopaliby 4:0"
Na piłce nożnej za bardzo się nie znam, ale nie wierze w jakieś specjalne umiejętności Polaków...[baka]